OsteoStrong Malmö

OsteoStrong Malmö

En del av OsteoStrong osteostrong.se
  • Badge2025

OsteoStrong Malmö är en unik plats för att stärka skelettet och förbättra hälsan. Det är varken ett gym, kosttillskott eller medicinsk behandling, utan passar alla, oavsett ålder eller aktivitetsnivå. Genom osteogen belastning med våra Spectrum-maskiner stärks skelettet och kroppen påverkas positivt. Vi har sex center: tre i Stockholm, ett i Göteborg, Jönköping och Malmö.

100 omdömen om OsteoStrong Malmö

Ylva M
Skrev om OsteoStrong Malmö

Fantastisk personal, bra sätt att stärka skelett. Min balans har förbättrats,. Jag känner mig starkare efterhand.

Robban A gillar detta
Elin A
Skrev om OsteoStrong Malmö

Jag har alltid känt mig välkommen när jag kommit till OsteoStrong Malmö. Jag var nyfiken på metoden mest för att kunna förmedla den på ett trovärdigt sätt till andra som bättre behöver träningen än jag (i dagsläget) t.ex våra kunder på Fasciaklinikerna Malmö. Jag var oxå nyfiken på om hur min styrka skulle utvecklas

Bertil G

Bra upplevelse, bra upplevelse

Eva R
Skrev om OsteoStrong Malmö

Trevligt och professionellt bemötande. Nyfiken på själva upplägget. Hade inte direkt skapat några förväntningar innan. Är nöjd med vad jag har gjort/fått hittills. Har köpt hela utbudet och är glad att jag gjorde detta. Skulle dock gärna förlänga massagen med ytterligare 5 min.

Monica V
Skrev om OsteoStrong Malmö

Alltid trevligt bemötande! Kändes bra med träningen i maskinerna och övrigt, har hjälpt mig att bli starkare och slippa ryggvärk! Har köpt årskort sen 2202!

Gabriela G
Skrev om OsteoStrong Malmö

Osteostrong ger mig hopp som ingen annan vågar lova efter bilolyckan. Med glad och enkel bemötande känner jag mig välkommen till stiliga studion som ger mig en stund borta från vardagen. En kopp kaffe eller varm choklad slutar mötet en gång om veckan. Lyckligtvis fortsätter hela kroppen med träningen tills tillbaka i studion.

Pia B
Skrev om OsteoStrong Malmö

Bemötande är bra. Men hade önskar lite mer kring skador, framför allt med tanke på samarbetet mellan OsteoSteong och IMC.

Lars B
Skrev om OsteoStrong Malmö

Bemötandet på Oceostrong i Malmö är utmärkt Förväntningarna har uppfyllts till 100% Köpt abonnemang i 2 år Lars B

Kristina O
Skrev om OsteoStrong Malmö

Meningsfull träning, avkopplande vibrationer och skön hydromassage med uppmuntrande tränare!

Karin E
Skrev om OsteoStrong Malmö

Fint och professionellt bemötande, och jag är väldigt tacksam över att de erbjuder ett sätt att träna skelettet för oss som inte kan springa och hoppa.

Elisabeth H
Skrev om OsteoStrong Malmö

Det är alltid en trevlig och välkomnande atmosfär på OsteoStrong Malmö. Träningen och de extra självbehandlingarna man kan ta del av känns upplyftande. Jag har köpt årskortet där allt ingår. Jag rekommenderar det varmt till andra som funderar på att prova denna sortens träning.

Barbara F
Skrev om OsteoStrong Malmö

Fin och varm gemenskap och bemötande. Gillar att man kan pausa medlemsskapet. Det känns tryggt att vara medlem!

Gun K
Skrev om OsteoStrong Malmö

Trevligt bemötande, kunnig personal. Bra träning!

Gunilla W
Skrev om OsteoStrong Malmö

Alltid trevligt bemött och positiv stämning bland deltagare. inbjudande lokal att använda. Jämt flöde av kunder.

Lynette K
Skrev om OsteoStrong Malmö

Vänligt bemötande och bra instruktioner. Alltid skön, avkopplande musik. Rent och ljust i lokalerna. God atmosfär bland medlemmarna. Ett stärkande nöje, helt enkelt :)

Birgitta S
Skrev om OsteoStrong Malmö

Jag är skeptisk mot OsteoStrong har varit det hela tiden. Har varit ledig under sommaren. Har inte märkt någon skillnad. Köpt hela konceptet. Fortsätter den här perioden som jag betalt för. Bemötandet har varit bra. Men kommer troligtvis inte att fortsätta. Personalen är kunnig och hjälpsam. Dom år det inget fel på. Hälsningar Birgitta Stillström

Gun P
Skrev om OsteoStrong Malmö

Har blivit trevligt bemött, känns alltid bra att gå dit.Hoppas att det hjälper på mitt skelett. Jag köpte hela paketet för 8991 för nio månader.Har nu förlängt ytterligare nia månader. Vänligen Gun Persson.Gun.kroon@gmail.com

Margaretha V
Skrev om OsteoStrong Malmö

Jag blir mycket bra bemött av personalen och känner mig välkommen och väl omhändertagen. Mina förväntningar var att stärka min bentäthet och det har skett. Dessutom har min rörlighet och smidighet förbättrats. Det hade jag inte som förväntning. Jag köpte 2 års medlemskap så jag kan pausa mitt medlemskap. Det har fungerat bra och jag är nöjd. Men det som jag inte är nöjd med är öppettiderna. De passar inte mig så bra. Behöver tillgång till fler kvällstider eftersom jag bor en bit bort och vill minska mitt körande genom...

Peter K
Skrev om OsteoStrong Malmö

Sammanfattningsvis Absolut Oklanderligt. Instämmer fullständigt i alla de positiva omdömen som avgivis på företagets hemsida, av vilka mitt utgör ett. Verksamhetsutvecklingen är imponerande och min sammantagna erfarenhet under åratal, med flerfaldiga avbrott är enbart positiv. Den konstant positiva andan alltid upplevd kvarstår och mitt avslut berodde främst på medicinska skäl. Plus andra åldersrelaterade eljest borde jag ha avslutat på ärligare sätt. Inte så abrupt. Beklagar.

Birgit P
Skrev om OsteoStrong Malmö

Jag har blivit väldigt väl bemött på Osteostrong i Malmö. Jag hade inga förväntningar utan var nyfiken på träningen. Det känns bra när jag går därifrån.

Karen A
Skrev om OsteoStrong Malmö

Personalen är alltid tillmötesgående och hjälpsamma. Jag har dock svårt att få grepp om träningen är rätt anpassad för mina besvär.

Leif G
Skrev om OsteoStrong Malmö

Först blev jag inbjuden till Folkets Hus i Limhamn Här berättade man om Er Verksamhet som var givande och intressant så jag ville naturligtvis pröva Gjorde så vilket jag aldrig ångrade den tid jag gick hos Er Alltid väl bemöt av trevlig Personal Tyvärr fick jag senare Problem med Ryggen Spinal och måste sluta Saknar Er Tack för denna Tiden MVH Leif Germunds

Karin L
Skrev om OsteoStrong Malmö

Trevligt bemötande och hjälpsamma vid frågor. lugn och trevlig miljö. kunnig personal. man känner sig välkommen. köpte mitt första paket på 4mån vid en föreläsning/informationsmöte. Belastningsträningen känner (bättre rörlighet och lite mindre värk i ryggen) jag har köpt ett nytt paket Belastningsträning bonemore 9 mån. Hoppas på starkare skelett pga min benskörhet. /tack karin

Ingalill B
Skrev om OsteoStrong Malmö

Mycket trevlig och engagerad personal som är med och ser till så att övningarna utförs rätt och på ett säkert sätt. Min förhoppning är att jag ska få ett starkare skelett eller åtminstone få behålla den status skelettet hade vid senaste röntgen. Ser fram emot att se resultatet vid nästa mätning om drygt ett år. Känner mig starkare efter 4 månaders träning.

Margareta R
Skrev om OsteoStrong Malmö

Jag tog kontakt med Osteostrong i Malmö för ca ett år sedan. Jag blev varmt välkomnad och jag upplevde en stor tolerans för en nybörjare. De har alla varit väldigt hjälpsamma och positiva. De sprider en välvillig stämning i rummet. Jag åker kommunalt från Åhus till Malmö en gång per vecka och det tar ca 6 timmar tur och retur. Som ni förstår blir det en utvärdering i sig om det är värt det. Det är också mycket positivt att jag kan göra uppehåll när jag reser bort eller blivit sjuk. Jag köpte ett årspaket. Margareta Rosenquist

Monica A
Skrev om OsteoStrong Malmö

Har nyligen slutat på Osteostrong Malmö. Har kraftig artros och måste byta till sjukgymnastik. Är emellertid mycket nöjd med Osteostrong Malmö. Allmänt trevligt och bra personal. Framför allt kvinnan som arbetar på lördagar.

Britta S
Skrev om OsteoStrong Malmö

Jag har köpt ett paket med all inclusive dvs träning av benstyrka, alla modaliteter och flex för att kunna pausa abonnemanget. Jag blir alltid väldigt trevligt bemött av personalen. Personalen är trevlig, hjälpsam och kompetent. Lokalerna är rena och fräscha. Jag är väldigt nöjd med OsteoStrong. Min enda synpunkt är att priset för mätning av bentäthet är mycket dyrt och jag tycker att en gratis mätning per år bör ingå i medlemskapet för att kunna följa upp sina resultat och se att träningen ger den önskade effekten.

John S
Skrev om OsteoStrong Malmö

Fina och hjälpsamma personal. Jag tror att programmet fungerar bra för mig.

Monica B
Skrev om OsteoStrong Malmö

Jag har gått på Osteostrong sedan 2021 med uppehåll för 4-5 månader varje år. Det har hjälpt mig jättemycket. Dels att bentäthetsvärdena ökat (nu tar jag ju medicin för benskörheten också), jag har fått bättre balans och bättre hållning. Tidigare fick jag alltid gå till massör för ryggvärk. Jag får sällan ont i ryggen numera, så den kostnaden har vallit bort, om man nu tycker det är dyrt att gå till Osteostrong. Förutom att man får ett väldigt bra bemötande och stöd, träffar man andra med samma problem, där vi också stöttar...

Eva Maria Persdotter A
Skrev om OsteoStrong Malmö

Trevlig personal. Ibland lite trångt. Trivs bra Jag tror på upplägget Försöker gå varje vecka Har förbättrat mina värden

Ingrid E
Skrev om OsteoStrong Malmö

På OsteoStrong i Malmö blir man alltid bemött med glada miner och ett glatt, hej, hur är det idag? Det uppskattas. När jag började för snart 5 år sedan hade jag inte så mycket förväntningar. Detta var ju något alldeles nytt för mig. Men jag måste säga att jag är glatt överraskad. Jag känner mig mycket starkare, rakare i ryggen och har fått bättre balans. Att köra 20 mil retur är verkligen värt både kostnaden och tiden. Det är en lisa för själen att komma dit. Sociala kontakter, nya vänner och en härlig miljö. Proffsigt...

Monica L
Skrev om OsteoStrong Malmö

Alltid trevligt bemött.All personal är jättetrevliga och hjälpsamma.Jag gör bara övningarna med de fyra maskinerna och även balansträningen.Det allra bästa sparar jag till sist det är vattenmassage. Den är underbar. Osteostrong levde upp till mina förväntningar. Monica

Karin P
Skrev om OsteoStrong Malmö

Kunniga hjälpsamma engagerade instruktörer. Mycket proffesionellt

Ulla S
Skrev om OsteoStrong Malmö

Min upplevelse av O är bra. Tyvärr kunde jag inte utnyttja några maskiner pga magbråck och polyneuropati i fötterna och då blev det helt enkelt för dyrt för mig. Går istället på vanligt gym.

Louise W
Skrev om OsteoStrong Malmö

Trevlig personal som visar hur man gör hela tiden! Fina luftiga lokaler!

Pia H
Skrev om OsteoStrong Malmö

Denna träning är den enda min kropp klarar. Är andra omgången för mig på OsteoStrong, provat flera olika träningssätt men min fibromyalgi klarar endast denna metod, vilket är guld värt, framförallt som jag inte hade några förväntningar alls. Hydromasssgen efter är fantastisk. Upplevelsen blir ännu mer fantastisk med en väldigt trevlig och kunnig personal, de gör mycket för en ännu bättre känsla av hela besöket, både före, under tiden och efter besöket och det går som en röd tråd genom hela företaget...snäll, kunnig personal...

Else A
Skrev om OsteoStrong Malmö

Fint att sända detta till behjärtansvärt ändamål. Det kan man ju förstå, Osteostrong är proffsiga och sköter sina åligganden Toppen. Mvh Else Angeldorff Malmö 🙋‍♀️🙏

Eva Maria Elisabeth T
Skrev om OsteoStrong Malmö

Toppbetyg bemötande kompetens och det lilla extra. Träning och spa samt hälsoinriktade föreläsningar. Enkel bokningsapp och personlig service.

Christina M
Skrev om OsteoStrong Malmö

Trevligt bemötande Trevlig o hjälp hjälpsam personal Bra om det finns annat till oss allergiker att tugga på Inte bara nötter eller äpple😊 Tack

Eva B
Skrev om OsteoStrong Malmö

Alltid fått ett trevligt bemötande! Mina förväntningar har varit att bygga skelett , bättre balans och bli starkare. Gjorde en ny Dexa mätning förra året och det var fem år sedan förra. Under dessa år har jag bara blivit ngt sämre i ryggen medan mättningen två år tidigare (utan Ostestrong men för övrigt samma träning) blev markant sämre. Påbörjade en hormonbehandling för drygt ett år sedan och kommer att utvärderas med Dexa röntgen på nytt om ett år. (Enda behandlingen som bygger skelett). Jag har köpt och utnyttjar allt...

Ann-Louise L
Skrev om OsteoStrong Malmö

Från första tillfället när jag steg in i OsteoStrongs lokaler, för snart två år sedan, har jag bemötts av hjärtligt välkomnande, mycken vänlighet, hjälpsamhet, kunnighet, humor och trivsam vistelse. Mina förväntningar har varit att få kunnigt stöd för att träna och stärka skelettet eftersom jag har osteoporos. Detta har infriats med råge. Varje tillfälle, en gång i veckan, styr jag vägen med lätta steg och ser fram emot träningsstunden med efterföljande avkopplande 15 minuter i en av "hälsofotöljerna" . Från första tillfället...

Elsa H
Skrev om OsteoStrong Malmö

Ett superställe och jag går dit med glädje varje gång. Trevlig, kompetent och lyhörd personal som får alla att trivas och må bra🥰

Per J
Skrev om OsteoStrong Malmö

Mycket vänligt bemötande och träningen ger verkligen resultat känner jag nu efter mer än ett år! Smidigt med den korta tiden och att man inte behöver byta om!

Mari-Anne A
Skrev om OsteoStrong Malmö

Personalen på OsteoStrong är alltid lika trevlig vänlig och hjälpsam. Man känner sig alltid välkommen och träffar dessutom många nya människor. Faciliteterna är ju också ett stort plus efter träningen.

Kristina S
Skrev om OsteoStrong Malmö

Hej. Sedan första besöket och var gång blir jag varmt, tryggt och vänligt bemött. Känner mej lyssnad på. Min önskan var att inte ständigt ha ont i ryggen. Snart kunde jag åka tåg fram ich tillbaka mellan Mamö och Halmstad behandlingsdagen utan smärta. Målet uppnått. TACK Köpte 1 år. Har även köptt mittt 2 år. Är verkligen nöjd. TACK.

Helen B
Skrev om OsteoStrong Malmö

Alltid vänligt bemötande. Stärka balans och muskulatur Väldigt trevlig stämning ibland oss utövare Jag har köpt ett årskort med alla tillbehör.

Monika M
Skrev om OsteoStrong Malmö

Jag har varit kund hos OsteoStrong i flera år nu och har bara positivt att säga om detta företag. Alltid ett trevligt bemötande och stor hjälpsamhet. Det sker hela tiden en utveckling av konceptet och det är spännande att vara en del av detta. Jag kan verkligen rekommendera ett besök och träning hos OsteoStrong /Monika

Elisabeth F
Skrev om OsteoStrong Malmö

Jag har blivit mycket väl bemött att alla de som arbetar där. De är också väldigt flexibla, när man behöver ändra tider. Min kropp mår bra av träningen där. Har inte haft några frakturer sedan jag började träningen på OS. Trevligt att kunna ta en kopp kaffe, sitta och prata med övriga kunder, få nya vänner. Har varit kund där i dryga 4 år, är enbart positiv.

Kevin J
Skrev om OsteoStrong Malmö

Detta är trevligt ställe med väldigt snäll och service inriktad personal. Har gått här snart ett år nu och det är alltid lika trevligt.

Svar från OsteoStrong Malmö

Tack Kevin, vi är så glada att du trivs så bra!

Marie D
Skrev om OsteoStrong Malmö

Alltid trevligt att vara på OsteoStrong i Malmö, både lokal och personal. Hemtrevligt!

Svar från OsteoStrong Malmö

Hej Marie, Tack, vi är glada att du trivs och känner den hemtrevnad vi också känner att vi har här i centret.