Östermalms Entreprenad AB

Östermalms Entreprenad AB

www.ostermalmsentreprenad.se

Sedan 1985 har vi som ägarlett byggföretag verkat över hela Stockholm. Utan tung administration eller stora koncerner bakom oss kan vi erbjuda personlig kontakt, snabba besked och ett starkt engagemang i varje uppdrag. Med ett väl beprövat nätverk av skickliga hantverkare sätter vi ihop rätt team för just ditt projekt – effektivt, tryggt och med full kontroll över kostnaderna.

4 omdömen om Östermalms Entreprenad AB

Anna W
Skrev om Östermalms Entreprenad AB

Kunniga- serviceinriktad, lyhörda utför arbete enl. Förväntan

Joakim O
Skrev om Östermalms Entreprenad AB

Anlitades för golvslipning. Väldigt nöjd med bemötande och utförande. Små skönhetsfel fixades skyndsamt utan problem och det märks att de är måna om att kunden är nöjd med slutresultatet.

Freja B
Skrev om Östermalms Entreprenad AB

Vår berättelse: Vi kontatade Rasmus mitt i sommaren, oroliga att hinna få nytt golv på plats i nya lägenheten innan inflytt då det var tajt med tid. Men otroligt nog fick vi hjälp, dessutom med toppen kundservice och kommunikation. Det var låg tröskel att fråga och höras. Vi värnades verkligen som kunder, även om vi bara var privatare. Det lades parkett i nästan hela lägenheten + slipning och lackning av originalgolv. Golvläggarna kom på kort varsel, gjorde ett väldigt snyggt och snabbt jobb, ännu snabbare än vi hade förväntat...

Maria G
Skrev om Östermalms Entreprenad AB

Fantastiskt team som lade klinkers på mitt badrumsgolv efter tidigare problematik med microcement (utfört av annat bolag). Resultatet blev så fint och bemötandet har varit 10 av 10. Vid minsta lilla frågetecken eller korrigering har jag fått svar och hjälp direkt, vilket har fått mig att känna mig trygg under hela processen från start till slut. Rekommenderar starkt!