Kan bara ansluta mig till denna skara, behövde reservdelar till min SAAB i slutet av förra året, swishade i god tro för att han lät trevlig och uppriktig, vi pratade om ditt och datt, kändes som en bra affär. Men inget kom, inget trackingnummer, inga notifieringar från DHL, nothing. En påminnelse om att man aldrig ska swisha för sådana här saker. Undvik!
1.0
3 omdömen om Östgöta Bildemontering AB
Östgöta Bildemontering AB
Råkade också ut för bedrägeri här. Swisha inget till Fredrik Björklund! Sjuka är att han låter rätt trevlig, men bara undanflykter sen. Han står redan åtalad för annat så polisen la ner förundersökningen direkt. EDIT: Jag fick min baklucka i måndags! Monterad nu. Till er som råkat swisha redan: Fortsätt ligg på och vara empatiska och trevliga. Hinta till slut om att snart är det nästan så man skulle vilja ha pengarna tillbaka. Fredrik verkar inte avsiktligt bedräglig (men i behov av hjälp).
Östgöta Bildemontering AB
Scamföretag. De kontaktar en på telefon genom att man gjort förfrågan på delar på bildelsbasen. Man betalar och sedan så skickar de ingenting. Såklart får man inte heller ett spårningsnummer. Blir en polisanmälan och en anmälan till Arn.