Ett riktigt skitföretag , vill man ha problem så beställer man via dom , Sitta i telefonkö i cirka 2.5h för att prata med okunnig personal , grejerna är skit

Outl1
111 omdömen om Outl1
Beställde ett Hillerstorp paviljongtak som levererades fortare än förväntat, mycket nöjd kund 🙂👍
Jag vill VARNA alla för att handla på denna bluffsida. Jag kommer polisanmäla dom. Total sämst på alla sätt
Absolut särklass sämsta sidan jag handlat ifrån nättet. Mitt badrum är fortf inte färdigt pga väntan på varorna som det var fel på som dom sålde. Väntar fortfarande på nya varorna 3 månader senare……
En fantastisk bröllopsfest. Bra arrangerat, god service och en underbar miljö.
Köpte en robotgräsklippare som fungerade i 25 minuter. När jag väl krånglat färdigt och reklamerat varan på deras hemsida så ringer jag dem och vill ha fraktsedel för att skicka tillbaka varan . Får som svar att handläggningstiden är 3-5 veckor. Och en länk på mailen om hur man byter klippmotor. Efter lite efterforskning så visar det sig att denna modellen på klippare har oerhörda problem. Men det struntar Outl1 i fullständigt och säljer dem ändå. Ett riktigt bluff företag, köp inget här eller på de företag som ingår i koncernen.
Hade gett 0 i betyg om jag kunnat. Man skulle troligen göra en förlust även om deras produkter varit gratis. Vi fick fel information av företaget gällande produkter vi köpte..nu vill dom att vi ska stå för fraktkostnaden. Sämre kundservice kan man inte hitta och kostymnissarna som fattar beslut kan inte vara äldre än 16 år!
Skulle köpa en el bil för barn, fick varken vara eller pengarna tillbaka. Hållt på med fanskapen i 5 månader o ringt dom mer eller mindre varje dag.. nu äntligen får jag pengarna.. VA NI ÄN GÖR!! KÖP INTE FRÅN DENNA PISS SIDA. KOLLA RESTEN AV OMDÖMENA
Fruktansvärt respektlöst bemötande vid transportskada eller reklamation. Du kan registrera reklamationen, men därefter gör sig företaget osynligt. Enda hållhaken är att hålla inne med betalning - använd Klarna. Och meddela dem problemet. Jag köpte en garagedörr som var transportskadad. En fyndvara som en annan kund returnerat. Billigt ja, men vad hjälper det om den inte går att montera. Det konstiga var att det fanns inga skador på den svarta skyddsplasten, så varken jag eller chauffören såg skadan vid leveransenNär jag...
Under all kritik Beställde ett spabad som levererades med transportskador. Vi har försökt få tag på kundtjänst för att få det utbytt sedan april, alltså 4 månader utan någon som helst framgång. Timslånga telefonköer som endast resulterat i tomma löften om att en handläggare ska återkomma, vilket aldrig sker. Otroligt dålig service, nästa steg blir att anmäla till Konsumentverket om Outl1 inte åtgärdar detta omgående.
Jag vill dela med mig av min otroligt besvärliga och frustrerande upplevelse med företaget Outl1. Allting började den 2:a juni när jag anmälde att en vara var trasig. Trots att jag förväntade mig en smidig hantering av reklamationen, visade sig processen vara en total mardröm. Efter nästan två månader av väntan och upprepade påminnelser om min reklamation, fick jag till slut ett e-postmeddelande från Outl1 den 3:e augusti. Istället för att lösa mitt problem blev jag direkt mött av deras hårda attityd. De hävdade att jag...
De är absoluta bedragare! Jag råder ingen att beställa saker från dem. Jag beställde en handdukstork från dem och fick en låda med kuddar. Pengarna lämnades inte tillbaka.
Vi känner oss jättelurade! Vi var tveksamma till att beställa saker, men föll för den fina och utförliga reklamen/beskrivningen av Lyfco robotgräsklippare, m m. Först dröjde leveransen av produkterna närmare 3 v i stället för 1-3 dagar. Sedan avbokade installatören i sista stund och återkom inte. Efter mycket jagande lyckades vi till slut få en ny installationstid en månad senare, men personen verkade inte särskilt kunnig och gjorde ingen programmering (hänvisade bara till en app). Robotklipparen upphörde att fungera redan...
Köpte kommod och handfat, trasig produkt får ej svar från kundtjänst överensstämmer ej med bilden köp ej från detta företag sjukt oseriösa
Handla inte här! Om det blir fel, vilket av omdömen här samt antal ärenden hos ARN att döma ofta blir är det i princip omöjligt att få någon hjälp! Jag kom fram på telefon efter två timmar. Fick ingen hjälp och fick höra att svar på mejl tar upp till tre veckor. Handla inte från Outl1!
Vi köpte gasolgrill Metalcraft Malibu av Outl1 via CDON. Vi var först tveksamma med tanke på alla negativa omdömen. Leveransen tog några dagar extra men det aviserades direkt efter beställningen. Grillen var av bra kvalitet. Lite pyssel med att skruva ihop och få bort skyddsplasten, men tog man det lugnt och följde de tydliga instruktionerna var det lätt. Sammantaget är vi mycket nöjda.
Handla INTE från denna oseriösa butik! Jag köpte en ac kylare och det tog över 2 veckor innan den kom hem till mig. När leveransen tid så lång tid kollade jag upp omdömen på outl1 och det var verkligen inga fina omdömen. Alla hade samma upplevelse som jag! Strul med produkter eller trasiga produter. När jag såg omdömen så valde jag att kontakta företaget för retur. Jag tog inte äns emot produkten för jag vill inte ta emot en produkt som strular och i värsta fall inte kan göra en retur på. Företaget använder sig av...
SUPen jag beställde kom smutsig, utan tillhörande padel, fel väska som var för liten och utan originalkartong nedtryckt i en ihoptejpad kartong de ”haft över” kändes det som. Har mailat och ringt kundservice i 1 månad utan att få tag på någon. Lämnat tillbaka varan i deras lager i Haninge, ingen återbetalning har heller dykt upp. Kan tyvärr verkligen inte rekommendera, snarare avråda från köp via dem.
Fick en löpband som inte fungerar. Den väger 85 kg, och bor jag två trappor upp,Nu behöver jag sätta den i paketet och skicka i retur. (Dem hämta från tomten dörren då behöve är jag själv ta den ner . Efter en och halv timme väntetid fick höra att de kan inte hjälpa mig eftersom jag redan har en handläggare och kommer att svara mig på mejlet. Varför ska du inte köpa från Outl1.se: Kundservice med Lång kö tid, över en timme . De skicka varor utan att testa . Skicka skadade varor.
Köpt komplett badrum. Hämtade dock allt själv på deras lager efter att ha läst allt strul kring leveranser. Fick ett mycket gott bemötande av kundtjänst och mycket bra service vid utlämnandet. Varorna superfina! Tack outl1!
Beställde en spegel för nästan 3000kr och betalade direkt. fick uppdateringar att min order var plockad och hade skickats iväg, dock något försenad. Sändningsuppdateringar slutade komma och jag försökte få tag på dem via mejl men inget svar. Försökte ringa men jag blev klickad i kön pga dem har för mycket att göra typ.. Jag har mejlat kanske 6 ggr vid olika tillfällen och inte ett enda svar har jag fått. Det enda som hänt är att efter 1 månads väntan så kom en återbetalning men ingen info.....Detta är fruktansvärt dålig service.
Jättebra! Beställde en markis som kom vid utsatt tid och kommunikationen med monteringsfirman gick även det smidigt. Bra kundservice i samband med att vi anmälde en transportskada.
Köp ni aldrig från den företagen ”VARNING”vill du kasta dina pengar i sjön så gör ni de .Köpte Lyfco robotgräsklippare r funkar inte alls ring mejlat allt möjligt noll resultat .Vrf finns överhuvudtaget såna företag alls som får 97% usel ömdöme..
Beställde en gasolgrill gör 5000kr. Var skadad när den kom fram. Ej embalaget. Stor bula i underreden som gjorde det skevt samt rejält repad på sidan. Mailat flertalet gånger och bifogat bilder, ej svar alls..
Skulle returerna en vara som inte alls stämde överens med beskrivningen. Svarade inte på mail, efter 3 försök så ringde jag kundtjänst. Fick vänta 3.5 h på att komma fram, sedan får jag stå för frakten på 300 kr vilket känns helt orimligt. De verkar spendera mycket pengar på Google-ads och sälj och väldigt lite på kundvård. Leveransen var också kraftigt försenad. Kortsiktigt tänkt som förmodligen inte kommer att hålla i längden. Kommer aldrig mer handla där. /Jonas
Jag käpte en badrum spegel. Det visade sig vara trasig när vi öppnade kartongen. Jag har öppnat online ett ärende hos Out1 och 2 veckor och inte hört ngt än. Jag ringer varje dag men alltid över 1 timme kö tid till kundtjänsten. Det säger sig mycket att företaget tar inte kunder på allvar och på detta vis vill göra sig av med kund problemen.
Bajs skit spya!!! VARNIG VARNING SÄMSTA LURENDREJERI FÖRETAGET! omöjliga att få tag på, 100 år innan de levererar trots att det står 3-5 dagar. När man ringer och ångrar köpet pga försenad leverans skickar blufföretaget ändå iväg paketet och vägrar sedan att svara!
Handla INTE här! Extremt oseriöst företag. Fick en leverans 12 april i år där ett handfat var trasigt vid leverans. Fick efter mycket om och men reklamerat det och de skickade ett nytt handfat den 20 maj (över en månad för att lösa det…) vilket såklart var trasigt vid leverans det med. Reklamerade det direkt på uthämtnings stället sen dess har jag inte hört nåt från Outl1 trots flertalet mail. Har även flera ggr försökt ringa deras kundtjänst men det är totalt omöjligt att komma fram där… Ett riktigt Kalle Anka företag… Handla inte NÅT här är min varmaste rekommendation!
Betalade in 44 000 SEK den 12 April för ett stängsel och grind. Hörde av mig 9 ggr per mail utan att få svar kring leverans. Plötsligt i juni sattes 9400 SEK in på mitt konto... fattas 35 000 SEK, ringt, mailat - inga svar- De hänvisar till min "handläggare" på Outl1. Efter veckor av försök att få mina pengar åter så lämnade jag in ett betalningsföreläggande via Kronofoden samt en anmälan till ARN. STOR VARNING!
VARNING för detta oseriösa företag.Totalt miserabla. Gynna inte detta skitföretag. Det mesta är skräp och när man reklamerar får man inga svar. Jag skulle inte ens köpa en blyertspenna av dom
Riktigt oseriös skit företag, leveransen tog 20 dagar innan det kommer fram, svarade aldrig telefon o mail.
Oseriöst företag som inte borde få bedriva verksamhet. ARN inkopplade mot dem då dem vägrar svara efter ett reklamationsnämnde kring en AC som inte fungerar som den ska. Undvik detta företag!
Köpte en vara som skulle "skickas inom 1-3 abetsdagar". Gått snart 2 veckor och har fortfarande inte fått någon avisering. Ifall du vill ha din vara denna sommar, köp ej här.
Fyyyy fan för deras service!!, seriöst!!, såååååå jäkla oproffsiga o okunniga!!, ingen chef på plats, nånsin!!, hur kan de ens finnas kvar om deras recensioner är urusla överallt??!!, , nån borde se till att de bommar igen o inte går ha öppet mer!!!
Handla inte här! Deras kundservice är urusel. Väntetiden på mail är minst 5 veckor. Har ni en vara som det blir fel på är ni rökta.
Kundservice är den överlägset sämsta jag någonsin varit med om. Försökt att komma i kontakt både via mail och telefon i 3 veckor och mailen (plural) jag skickat är fortfarande obesvarade och i telefon lägger dom på ibland för att "det är för många som ringer just nu". Igår väntade jag i telefonkö i fyra timmar innan jag till slut gav upp. Handla aldrig av denna sida.
Håller tyvärr med i stort sett alla här. Har aldrig varit med om så dålig service och information. Leverans hoppas jag kommer någon gång i tiden. Ännu inget spår av varor efter en månad.
Köpte en portabel Lyfco AC. Jag hade upprepad kontakt med kundtjänst då jag trodde luftfiltret saknades. De skickade mig en ny likadan AC. Visar sig att JAG nog missuppfattat en bild. Så jag är helnöjd, de ska hämta en av AC tillbaka. Toppen fin kundtjänst, tack Fabian och dina chefer.
Uselt, beställde en poolvärmepump som skulle finnas på lager, nu 3 veckor senare har de inte ens skickat paketet till postnord, kundservicen är lika med 0. Får bara massa ursäkter att det fastnat mellan deras lager och postnord. Har erbjudit mej att komma och hämta då jag bor en kvart bort från jordbro Lagervägen 7, men de svara inte ens på det, Att Bygghemma har detta som dotterbolag är för mej en gåta, De är ju seriösa iallafall. skulle gett 0 i betyg om det gick!
Superdålig upplevelse. Fick trasig robotgräsklippare. Företaget svara inte på Mail eller telefon. Gjorde reklamation vill få mina pengar tillbaka och inget mer det gäller en summa på 7 499,00 inget svar på varken Mail eller när man ringer .kommer aldrig någonsin att beställa därifrån. Så arg och less på hur man blir behandlad.Den företag ska inte finnas puntk slut Katastrof från början till slut beställde paketet den 26/5 fick den äntligen levererad den 11/6 trots att på deras hemsida står leverans 3-5 dgr
VARNING FÖR DETTA FÖRETAG. Får varken min leverans eller kontakt med kundservice Ringt en gång i timmen i 5 dagar samt mejlat kundservice utan återkoppling. Kommer nu blanda in ARN
Företag under all kritik. Jag beställde en produkt. Dagen efter avbeställde jag produkten. En vecka senare skickar trots allt Outl1 produkten ändå. Jag skickar mail och ringer kundtjänst där de skickar ärendet vidare. Jag mottar produkten. Jag hör av mig till kundtjänst utan en lösning och samarbete från deras sida. Jag kontaktar Konsumentverket och Allmänna Reklamationsnämnden kring ärendet. Outl1 hör av sig kort därefter och uppger att de hämtar tillbaka produkten utan extra kostnad. Får du problem med Outl1 kontakta Konsumentverket samt Allmänna Reklamationsnämnden.
Kommer aldrig att beställa härifrån igen. Produkten kommer med försenad leverans samt så är startfunktionen trasig på produkten. Mailar kundservice om problemet och får ej svar varav jag måste kontakta dem via telefon. Skickar tydligen vidare problemet via mail och svar har uteblivit. Ärendet har dragit ut en månad nu. Försöker kontakta via telefon igen men ber en ringa senare. Usel kundservice och hantering av ärendet.
Beställde produkter. Leverans ska vara upp till 5 dagar under högsäsong 8 dagar! Efter 11 dagar vet kundtjänst inte om varan har lämnat lager eller när det kommer levereras! Efter många samtal hänvisas jag till att skicka mail vilket inte besvarats! Kundtjänst vägrar häva köp och menar att jag ska returnera den och stå för retur kostnad trots att varan inte lämnat lager! Och 13 dagar och flera e-postmeddelanden senare har jag fortfarande INTE fått något svar eller varor. Besviken!
Saknade delar till serveringsvagn skarpö, vilket jag mailet om enligt instruktionen - företaget ska höras av sej om en vecka eller två😢
Köpt badkar, toalett stol. Denna affär är nu inne på sin 6 vecka utan att vara klar.Första karet leverans totalt förstört.Förmodligen så hade det lastas med en gaffeltruck genom att köra gafflarna genom kartong och trähäck och hela skiten. Då hade det gått drygt 2 veckor. Sen fick jag vänta 3 veckor på ett nytt kar. Det är inte uppackat en för rörmokaren kan ju inte vänta hur länge som helst. Kundtjänst och chefer har bara lovat och lovat utan att ringa tillbaka en enda gång. Företaget rekommenderas absolut inte.jag är77år och det här är det sämsta jag har varit med om Curre
Felaktig beskrivning av vara. Usel kundtjänst som vägrar hjälpa. Slutar svara på mail och ringer ej upp. Lång telefonkö och otrevlig personal. HANDLA INTE HÄR!!!
Dom accepterar inte en avbeställning. Två månader efter jag avbeställt så skickas varan till mig. Kundtjänst är helt ointresserada att hjälpa till. Nu vill de ha betalt för returfrakt för en var jag avbeställt för två månader sedan. Undvik detta oseriösa företag.
KÖP INTE AV DETTA FÖRETAG. Jag läste alla dåliga omdöme med magkänslan att här borde jag nog inte handla. Dum som man är chansar man på ett växthus Gazebo 13m2. Men den fick man rakt i röva. Regnvatten fullkomligt forsar in. Växthuset är helt felkonstruerat. Vatten kan INTE hoppa in i en takränna det måste rinna på ett naturligt sätt. Men tar OUTL1 sitt ansvar och kompenserar mig eller häver köpet? NEJ dom frisäger sig hela ansvaret och säger att man MÅSTE silikona hela växthuset för att det ska vara tätt. Så dum man är...
Efter köp av växthus med flera felaktiga delar är företaget oförmögna / ointresserade av att lösa problem med deras produkter och föreslår bla att vi ska såga i taket för att lösa ett av problemen!? När vi inte är överens efter många diskussioner hänvisar man till ARN med svaret vi kan inget göra. För mer information sök på "Så får du rätt mot Outl1 och andra besvärliga företag" Sök på "alla bolag.se" och för bolagsnamnet "Arc E-commerce AB" där ser man att bolaget 2021 omsatte 638 miljoner- med vinst på 78 miljoner så pengar verkar inte saknas i bolaget. Frågan är bara på vems bekostnad?
Uselt företag! Köpte en vinkyl som slutade fungera efter 7-8 månader. Vid reklamationen blev jag tillsagd att kontakta en tekniker för felsöka och om produktfel så skulle Outl1 stå för åtgärden. Teknikern konstaterade produktfel som inte gick att reparera och jag fick en ersättning vinkyl men när jag bad om ersättning för felsökningen så ingick detta helt plötsligt inte i åtgärden utan det fick jag stå för själv. Teknikerns undersökning kostade 40% av vinylens pris……
Jättebra köpupplevelse! Bra sortiment och trevlig personal som svarade snabbt på frågor. Snabb leverans och inget att klaga på.