Pias Elit Hår & Skönhet

HERKULESGATAN 1, 417 01 Göteborg — Visa karta

3.6 i betyg av av 20 omdömen
Välkommen till Elit Hår & Skönhet, en salong som anser att kunderna är värda professionell hjälp och en lyxig upplevelse i en miljö där personalen gör det lilla extra för att sätta guldkant på tillvaron. Hos Pias Elit Hår & Skönhet finns alla behandlingar du kan tänkas behöva och de är ständigt uppdaterade på det absolut senaste inom hår- och kroppsvård. I en ljus och härlig salong tillåts man njuta av en avslappnande och trygg upplevelse som bidrar till en lyxigare och lugnare tillvaro. Välkommen!
Stängt just nu
Mån-Fre: 10:00-19:00
Lör: 10:00-17:00
Sön: 11:00-16:00

Läs vad 20 kunder tycker om Pias Elit Hår & Skönhet

 • 2019-12-31

  Spontant omdöme
  Ulla Susanne Ingeborg M skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Skulle klippa cirka 8-10 cm och få bottenfärg då jag har blont hår och ville ha lite balayage effekt.

  Frisören klippte av till page rätt av sen blev jag fläckig i håret av bottenfärgen. Det läckte ut massa på längderna.
  Fick fixat klippningen på annan frisörsalong men fläckarna är svåra att bli av med sa den nya frisörskan. Svårt att försöka färga jämnt. Bara att försöka tvätta ur och hoppas det försvinner.

  Om man ska ge lite positiv feedback så var det ju gratis fika, godis och en prisvänlig salong... Dock blev det ju kostsamt i slutändan för mig eftersom jag fick gå till en annan bara en vecka efteråt. Läs mer
  gillar detta
 • Marina N

  2019-10-15

  Spontant omdöme
  Marina N skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Upplevt en för mig mardrömsliknande situation där det mesta av mitt långa hår satt ihop på huvudet som två stenklumpar av hårinpackning som satt i under natt. Fanns ingen chans i världen för mig elr någon i min bekantskap att kunna lösa detta. Jag ringde Pia i ren desperation och hon lugnade mig redan på telefon; kom så tittar vi inga problem. Jag kom till salongen och blev så väl bemött då jag fortfarande var i chock hur mitt hår hade kunnat bli på detta sätt. Den fantastiska personalen började effektivt att jobba med mitt hår som jag då trodde var en helt omöjlig uppgift och grät för jag trodde saxen skulle användas. Jag blev då igen lugnad av proffs som sa vi gör allt vi kan för att rädda ditt hår. Med tålamod och aldrig lämnad ensam kämpade man i hela 6 timmar för att upprätthålla mitt lugn och min tro. Pia med personal lyckades och jag tackar min lyckliga stjärna att man åtog sig detta men som Pia säger; vi gör allt vi kan för våra kunder. Jag är idag lycklig att kunnat behålla mitt hår vilket givetvis är viktigt för mig. Det som var viktigt i hela historien är att jag blev RESPEKTERAD mitt problem blev ACCEPTERAT och man FULLFÖLJDE uppdraget med ett tålamod jag aldrig sett maken till. Inte bara en ros utan en hel bukett till Pia med personal. Ni räddade mig! All kärlek ❤️ Läs mer
  gillar detta
 • Mabel R

  2019-04-15

  Spontant omdöme
  Mabel R skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Pias Elit gruppen är proffesionell och engagerad . Jag är njöd och trygg med behandligarna. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-11-12

  Spontant omdöme
  Malin J skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Jag är noga med att läsa recensioner innan jag besöker en ny salong, jag är även noga med att skriva en recension efter ett besök. Detta för att vi dels har en yttrandefrihet, och sedan för att jag vill att mina medmänniskor så som jag, även ska få läsa recensioner innan man bestämmer sig för att besöka en ny salong.
  Så därför måste jag börja min recension med att ge er salong hård kritik för ert bemötande från era recensioner.
  Ni skriver många gånger att kunder vill ha saker gratis & negligerar vad kunder skriver. Detta är så otroligt oprofessionellt och allt ifrån okej..

  Sedan ska jag säga att jag efter ett besök hos er absolut aldrig mer kommer tillbaka. Jag tycker personligen att den frisör som både slingade & klippte mitt hår var dålig. Mitt hår var i en fint slingad färg och jag bad om en lite mer fräsch & ljus nyans, men gick därifrån med ett helblonderat hår som nu en vecka senare ser oerhört slitet ut.
  Dessutom tog behandlingen 4timmar och färgen var efter dusch ORANGE så jag var tvungen att köpa till en nyansering (400kr), vilket frisören hävda var korrekt och något alla som slingar måste.
  Varje gång jag sa emot och berättade att jag exempelvis aldrig behövt nyansering så sa frisören emot!!! Hon ifrågasatte vem jag varit hos tidigare, klagade och sa att den frisör jag använt förut gjort fel, sen sa hon att jag även hade nyansering i vilket hon kunde se. Och så vidare.
  - Jag tappade mitt förtroende till er helt då jag läste era svar här på andra kunders receinsioner, så även på recensioner på Google. Så jag kommer inte heller be er att åtgärda problemet. Utan kommer i stället att betala en professionell frisör att åtgärda det. Så här handlar det INTE om pengar ELLER att få något GRATIS så som ni svarar andra när de lämnat en recension med kritik.
  - Jag betalar hellre en gång till, men för ett besök hos en professionell frisör som får fixa mitt ”svinto slitna” hår efter er behandling.
  /Malin Läs mer
  2018-11-12 Pias Elit Hår & Skönhet svarar Malin J
  Tycker att det är tråkigt när otacksam kampanj kund inte uppskattar vad dom får Utan klagar falskt på denna sida!! Du brukar betala 800kr för slingor sa du i Stockholm Men klagar på att vi tar 599kr ovanför axlarna kampanj slingor!! Nyansering, längre hår kostar extra som står tydligt i kampanj Du klagar att ditt hår är svinto och inte nöjd med resultatet? Tror inte ngn håller med!!! Gå in på Google se före och efterbilder på ditt hår Även alla andra så ser ni att du har torrt misskött hår på innan bilden men inte efter!! Så det jag brukar besvara vissa snåla Kampanjkunder Stämmer verkligen in på dig Malin j Mvh Elit hår&skönhet Det är tur att Göteborg inte svämmar över av otacksamma kunder som dig!!!
  2018-11-12 Malin J svarar Pias Elit Hår & Skönhet
  Väldigt oprofessionellt svar.
  Jag tänker inte lägga energi på att svara detaljerat pga detta.

  Men jag hoppas att du som svarade skrev i affekt, för ni kan väll inte mena att ni postar bilder av era kunder utan tillåtelse?

  /Malin
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Amra K

  2018-03-26

  Spontant omdöme
  Amra K skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Varit där för andra gången idag och är jättenöjd! Alla är trevliga och lyhörda. Kan inget annat än rekommendera salongen. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-10-14

  Spontant omdöme
  Susanne J skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Första gången jag var där blev jag supernöjd håret höll länge blev genomklippt mm.
  andra gången köpte jag via dealen på nätet det var ca en månad sen.Hade tid kl 11 kom in runt 13.30.Håret blev inte ordentligt genomklippt och slingorna har redan gått ur och är redan mörk i hårbotten. nä det var inte ok. Man ska få samma behandling av håret vare sig man betalar fullt pris eller köper en deal.Dålig stil Läs mer
  gillar detta
 • Melike C

  2017-07-28

  Spontant omdöme
  Melike C skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Frisörerna är väldigt trevliga och proffessionella speciellt Suad kan starkt rekommendera henne. Jag blev inte nöjd med mitt hår på mitt första besök och gick då tillbaka och de var riktig serviceminded och fixade till det utan kostnad och resultatet blev över förväntan bra! Riktig bra service och trevlig personal! Dock verkar det vara problem vid bokningsfronten. Pia du är jätte trevlig men måste se över dina bokningar, att kunder får vänta i timmar är inte frisörernas fel det är pga att de blir överbokade. Och jag kände att frisörerna blev stressade. Suad hade hand om 4 kunder samtidigt första dagen jag var där det är inte ok. det var nog även därför som mitt hår inte blev som jag önskade i färgen första gången. TACK för ett tevligt bemötande och tack för en bra service ❤️ Läs mer
  gillar detta
 • 2017-07-04

  Verifierad kundrelation
  Ida skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Rekommenderar inte den här salongen till någon!
  Frisören hade svårt att förstå vad jag menade och verkade inte vara fackmässigt utbildad då hon först hävdade att det inte går att göra slingor om man inte gör dem med start i hårbotten. Slingorna gjordes sedan genom att först tupera håret vid hårbotten, vilket inte reddes ut förrän efter att mitt hår blötts och schampoonerats. Så mycket hår som slets bort när håret skulle kammas ut har jag förmodligen inte tappat på ett år. Frisören visade dessutom noll intresse av att vara det minsta trevlig eller service minded. Efter frisörbesöket gick jag direkt hem och tvättade håret då jag trodde att det var ohanterligt av för mycket stylingprodukter. Visar sig efter duschen att blekningen varit alldeles för stark och den sista decimetern av håret är mycket skadat. Hårstråna går av och går att "dra ut" som om det vore tuggummi. Går tillbaka till salongen dagen efter för att reklamera behandlingen och begära pengarna tillbaka. Efter att chefen känt på håret i all hast får jag till svar att håret bara är torrt och att det är normalt när man bleker håret. Förklarar att jag blekt håret otaliga gånger men aldrig gått från en frisör med värre hår än jag kom in med. Chefen säger då att jag får gå hem och göra en hårinpackning och att jag är välkommen att "ta det vidare". När jag säger att jag i panik gjorde hårinpackning igår i över en timme får jag motfrågan HUR jag utförde hårinpackningen.
  Har anmält till Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Läs mer
  2017-07-05 Pias Elit Hår & Skönhet svarar Ida
  Du kom och gjorde behandling som var slingor
  Foliepaket som vi gjort tusen gånger
  Du skrattade och var så nöjd!!!
  Du fick rabatt med 7-800kr
  Vi tog före och efterbild på ditt hår!
  Nästa dag när du kommer tar jag en konsultation ser att inget fel är gjort!
  Men ytterst lite torrt!!! Självklart!!!
  Det är slingor vi pratar om!!!
  Alla som gör slingor vet att det är uttorkande för håret och inpackningar skall användas
  Attt jag frågade är för att vi bryr oss om våra kunder vi tycker att eftervård är lika viktig som behandlingen man gjort!
  Många lägger inpackningar fel därför förklarar vi så kund gör rätt
  Detta tycker du också är fel!!!
  Våran bedömning är att inget fel har gjorts på ditt hår !!!! och ytterligare en fick se och känna för att det ska vara korrekt
  Våran bedömning blev att här är det en kund som bara vill ha GRATIS!!!!!
  För ngt fel såg vi inte alls
  Mvh Elit hår&skönhet Lycka till :)?
  Gilla  
  gillar detta
 • 2017-06-12

  Spontant omdöme
  Frida A skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Avråder alla från att gå hit. Hade bokat en tid men fick vänta i 1,5 timme innan jag fick sätta igång! Ingen bad om ursäkt för det! Frisören som skulle fixa mitt hår hade ingen aning om vad hon gjorde! Det tog lång tid innan hon förstod vad jag menade och jag kände mig långt ifrån trygg att det skulle bli bra! När jag satt mig i stolen igen efter att de sköljt ur färgen hade jag lila hår, vilket jag var väldigt tydligen med att jag absolut inte ville ha! Jag sa tydligt att jag ville ha kallt men absolut inte lila eller grått! Jag kom dit och sa att jag ville ha några slingor med gick där ifrån med helblekt hår och massa hår som var av. Och väldigt otrevlig ägare!! Läs mer
  Sheena C, Malin J gillar detta
 • Sh K V

  2017-06-01

  Spontant omdöme
  Sh K V skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Trevliga personal , men inkompetenta. Har inte fått den färgen jag ville men ändå betalad 1000kr! Är inte nöjd alls , känner mig besviken . Jag kunde få samma färg hemma utan något problem men gick till frisör för att få den exakta färgen jag önskar, men tyvärr valde fel salong kanske!. Jag kommer aldrig rekommendera till någon annan! Läs mer
  2017-06-01 Pias Elit Hår & Skönhet svarar Sh K V
  Tråkigt att du kallar oss inkompetenta!
  Du bokade en kampanjbehandling!!!
  Ville ha orange på den färg du hade från början.
  Du har en mörkare grund valde en ljusare orange färg efter en bild du visade från din mobil.
  Vi informerade att vi måste bleka upp håret för att få liknande bilden.
  Detta ville du inte utan bara vad som ingick i kampanj. Du fick den färg du valde men inte samma resultat som på bilden pga snålhet!!!
  Du borde istället skylla på dig själv istället för att kalla oss inkompetenta vi gav dig konsultation innan och förklarade!!!
  Men du avböjde
  Ett råd lyssna på den frisör som ska göra ditt hår nästa gång!!!
  Då får man som man vill ha det!
  Mvh Elit hår&skönhet?
  2017-06-01 Sh K V svarar Pias Elit Hår & Skönhet
  Frisören sa att blekning behövs inte om jag väljer koppar färg. Den enda hon sa var att bleka botten eftersom det var mörkare. Det är jag medveten om att jag sa nej. Alltså hon skulle Bleka bara botten inte hela håret. Ni borde lyssna på er kunder också , dessutom anställa personal som kan svenska. Kalla mig inte snål!! Fråga henne en gång till om hon verkligen sa att det ska blekas hela håret eller bara botten. Dessutom jag är inte expert på färg, det är frisörens jobb att välja rätt färg inte min!!! Det var dumt av mig att jag inte frågat henne framför dig om hon verkligen sa om blekning eller inte, det var bra om jag jade gjort det. Men men visste inte att hon ljuger! 100% säkert hon sa så här," om du väljer koppar istället för silver så behövs inte blekning , men kanske botten. Annars det går jättebra att färga utan blekning ".
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • 2016-12-10

  Insamlad av företaget
  Emira K skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Jättebra service och alla som arbetar på salongen är jätteduktiga och kunniga. Är stammis där 😊 Läs mer
  gillar detta
 • 2016-12-10

  Insamlad av företaget
  Inger E skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Bra att kunna komma i all hast när impulsen klippning infinner sig. Bra pensionärsråd, tack. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-12-08

  Insamlad av företaget
  Sussanne F skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Trevlig och duktig personal. Jag är nöjd när jag varit på behandling. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-12-08

  Insamlad av företaget
  Anna H skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  De är trevliga men väldigt inkompetenta. Lägger på avgifter som ej är applicerbara för behandlingen, använder lockpriser de ej står för när man väl ska betala.
  Jag bad att få färga en ombre, vi kom överens om 599kr. Ingen ombre gjordes utan frisören slutade helt enkelt färga 10 cm feb hårbotten(ingen gradvis övergång. När jag skulle betala krävde hon 1399kr! Jag gick gå tillbaka då håret var grått(ej blont som jag bett om) Aldrig mer!! Fick lägga 2200 hos en annan frisör för att fixa mitt hår. Undvik till varje pris Läs mer
  2016-12-08 Pias Elit Hår & Skönhet svarar Anna H
  Tråkigt att du tycker vi är inkompetenta!
  Och inte vänder dig till oss direkt.
  Har ej hört eller fått ngt klagomål från dig.!!!! Du var glad när du gick och tyckte att din frisör var mkt proffesionell !!!!
  Du köpte en lågpris kampanj lets deal Gällande slingor och färg men ville ha en umbre!!
  Du hade säkert längre hår än ovanför axlarna och då vi är noga med offert innan vi börjar behandling sa du säkert ja till nyansering och även att du ville ha ask som nyansering!
  Min fråga är du fick som du ville ha när vi gjorde offert innan behandling som vi alltid gör!! men ångrade dig säkert att du sagt ja till ask nyansering och blivit sur att notan inte hamnade på bara 599kr trots att allt står tydligt i den lågpriskampanj på lets deal du köpt
  Tillägg om längre hår än till axeln och även tillägg om man ska ha nyansering! Kostar extra bara att läsa under villkor!
  Tycker även du borde komma till oss direkt så vi kunde utrett detta.!! Än att ge sken av att du var så nöjd och glad Vi har bara nöjda kunder men ibland kan det komma tydligen missnöje när priset blir mer som i ditt fall. 2200kr betalade du till en annan salong men tycker att vi skulle nöja oss med 599kr trots offert och villkor som står i Kampanj?
  Mvh Elit hår&skönhet
  gillar detta
 • 2016-12-08

  Insamlad av företaget
  Isabella H skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Bästa salongen jag har varit på! Läs mer
  2016-12-08 Pias Elit Hår & Skönhet svarar Isabella H
  Tackar så mycket för din åsikt ??
  Mvh Elit hår&skönhet
  gillar detta
 • 2016-11-12

  Insamlad av företaget
  Emira A skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Jätte bra! Mycket trevlig personal.
  Rent och snyggt! Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-11

  Insamlad av företaget
  Dzeneta S skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Grymt nöjd med servicen och bemötandet av personalen. Rekommenderar starkt Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-11

  Insamlad av företaget
  Sofia K skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Bra service och gott bemötande Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-10

  Insamlad av företaget
  Juan Y skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Jag var super nöjd tack för allt!!!! Läs mer
  gillar detta
 • Fati Y

  2016-11-08

  Insamlad av företaget
  Fati Y skrev om Pias Elit Hår & Skönhet
  Så trevligt och välbemötande Pia i kassan och även frisören som klippte min lilla ängel. REKOMMENDERAR ANDRA ATT BESÖKA DENNA MYSIGA SALONG MVH FATIMA Läs mer
  gillar detta
Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda ryckte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco