Fick vad jag beställt, och i rättan tid. Bra jobbat!
Plåtgrossisten i Sverige AB
Plåtgrossisten: Vi levererar högkvalitativt plåtslagerimaterial direkt till ditt projekt Vi på Plåtgrossisten är din pålitliga och kompletta leverantör av allt som rör plåt, tak och takavvattning. Vi vänder oss till både professionella plåtslagare, byggföretag och kvalitetsmedvetna privatpersoner som söker marknadsledande produkter...
19 omdömen om Plåtgrossisten i Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2026
man blev trevligt be mött ,man fick det man ville ha
Beställningen mycket enkel. Snabb leverans.
Bra och tydlig information, rekommenderas !
Köpte snöras skydd bra produkt snabb leverans inga konstigheter rekommenderas varmt
Det blev lite rörigt med leveranser från både Plåtgrossisten och Dalaprofilen, men till slut fanns allt på plats. Lätt att beställa även för en vanlig snickare
Snabb leverans. Varmt rekommenderar
Bra produkter. Men emballeringen behöver blir bättre. Lite skavt, men om man bara använder kantskydd och plast och låter DHL transportera godset så får man räkna med lite skador.
Beställd produkt var perfekt. Kan rekommenderas.
Bra och smidigt, plåtprofilerna var enligt min beställning.
Tycker dock att fraktkostnaden var oproportionerligt hög, dyrare än plåten.
Beställde på onsdagen. Levererades vid grindhålet på fredagen. Rätt prylar i paketet. Vad kan man mera önska sig?
Bra produkt och snabb leverans 👍
Bra urval Snabb leverans Lätt att beställa
Hjälpsamma, trevligt bemötande, plus bra produkter til bra prise.
Trevliga att ha och göra med, god service. Ringde själva för att dubbelkolla att dom gjorde rätt. Blev bra det dom tillverkare.
Otroligt nöjd, beställde bleck till sommarhuset, perfekt passform trots olika mått på samtliga. Enkla att ha o göra med, bra bemötande, justa priser och snabb leverans.
Allt enligt beskrivning. Snabb leverans och jag fick ett bra bemötande via telefon så jag är nöjd.
En riktigt bra E-handel Plåtgrossisten.se av Bröderna Norling i Hofors AB!