Bra bemötande vid all kontakt med Egzon. Innan arbetet utfördes gick vi igenom det och fick bra input på vad som behövdes förändras från min ursprungs tanke för att få ett så bra slutresultat som möjligt. Arbetet utfördes mycket bra och slutresultatet blev enastående! Så glad stt jag lät riktiga profs göra denna plattsättning.
Plattsättning & Måleri i Skåne AB
6 omdömen om Plattsättning & Måleri i Skåne AB
Proffsiga och lyhörda. Noga med detaljerna. Kaklade 2st badrum och lade klinkers i övriga utrymmen i våran tillbyggnad. Levererade ett mycket väl utfört arbete. Supernöjda.
Mycket trevligt och lyhört bemötande. Serviceinriktat, informativt under arbetet, hjälpsam med tips om vad man skulle tänka på med el, vvs mm. Slutresultatet med mycket fin finnish! Vi är supernöjda. Vi fick hjälp av firman med att renovering av ett badrum, flytspackling, tätskickt och plattsättning.
Kom med förbättringsförslag som var rimliga. Höll tiden och arbetet blev perfekt utfört.
Ni var super duktiga på att kakla och lägga klinkers. Mycket proffesionellt gjort Ni kom i tid, vilket jag uppskattar väldigt mycket. Ni var alltid trevliga och vänliga och lätta att prata med. Är så glad att jag anlitade er. Jag är jätte nöjd med mitt nya badrum. Jag rekommenderar er till de som jag vet ska sätta klinkers eller kakla. Önskar er en God Jul och ett fint 2026. Mvh Ingegerd
Professionella. Väldigt noggranna. Lyhörda. Flexibla och håller sig till det som är bestämt. Mitt kakel i köket kunde inte bli bättre, över min förväntan. Stort tack för allt.