Hedins VVS AB
Välkommen till Pontus Hedins VVS AB!
Vi är din lokala rörmokare i Västerås med omnejd med fokus på alla typer av servicearbeten, installationer och reparationer. Våra tre huvudområden är Vatten, Värme och Avlopp men nu även Solpaneler från NIBE. Istället för att skapa ny energi har du nu chansen att ta vara på energin som redan finns. Skapa ett perfekt inomhusklimat med solpaneler från NIBE. Bra för både miljö och plånbok.
Vi på Hedins VVS arbetar alltid efter de branschregler och lagar som finns och inget projekt är för litet eller stort för oss. Varmt välkommen!
Utmärkelser
96 omdömen om Hedins VVS AB
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Hedins VVS AB
Jag köpte in och ur koppling av tvättmaskin.
Alla jag hade att göra med på företaget var väldigt tillmötesgående och trevliga. Kunde sin sak och jag kan verkligen rekommendera dem. -
skrev om Hedins VVS AB
Hedins VVS har ända sedan första kontakt känts som att de bryr sig om mig som kund. De har varit väldigt flexibla och med kort varsel anpassat sig till vårt behov och ändrade planer längs vägen. Jobbet att integrera en tillbyggnad med befintligt hus och skapa ett välfungerande system för värme och avlopp mm har inneburit en del utmaningar, men Hedins VVS har hela tiden kommit med bra och effektiva lösningar. Toppenföretag.
skrev om Hedins VVS AB
Väldigt snabba att svara på frågan kring jobb. Killen som kom ut. Kunnig, glad och snabb
skrev om Hedins VVS AB
Vill bara säga, dom kan allt om VVS
Så jäkla duktiga o proffsiga, jobbar så rent o fint kan starkt rekommendera dom👌👌 -
skrev om Hedins VVS AB
Bästa någosin! Så trevlig personal och bra jobbat.
!00 procent!
Fick kök och badrum rensat. -
skrev om Hedins VVS AB
från början till slut = toppen
skrev om Hedins VVS AB
Utmärkt bemötande, välutfört jobb, tillmötesgående och lösningsorienterad
skrev om Hedins VVS AB
Proffs. Nya tidens hantverkare, punktliga, proffsiga.
skrev om Hedins VVS AB
Trevligt bemötande och snabb hjälp!
skrev om Hedins VVS AB
Trevligt och proffsigt bemötande från alla vi hade kontakt med.
Jobbet utfördes noggrant. -
skrev om Hedins VVS AB
Äntligen hantverkare som är seriösa. Väldigt smidiga och hjälpsamma. Vi fick snabb hjälp med att byta duschblandare. De är informativa, kunniga och trevliga.
skrev om Hedins VVS AB
Bra och snabb service. Kompetent och trevlig personal. Läckande, svårtillgänglig packning.
skrev om Hedins VVS AB
Bra bemötande, väl utfört arbete👍
skrev om Hedins VVS AB
Mycket bra och effektiv service.
skrev om Hedins VVS AB
Det var jätte snyggt arbete och trevlig personal.
skrev om Hedins VVS AB
Snabb hjälp och bra bemötande!
skrev om Hedins VVS AB
Snabb service. Vänliga o trevliga!
skrev om Hedins VVS AB
Ett mycket bra bemötande och ett jobb som utfördes snabbt och smidigt. Allt väldigt professionellt skött, är mycket nöjd med Hedins VVS!
skrev om Hedins VVS AB
Installerade ny integrerad diskmaskin. Otroligt snabb kontakt och perfekt service och arbete. 👍👍👍👍👍
Snabb kontakt och snabb hjälp. Mycket professionellt. Jättenöjd
skrev om Hedins VVS AB
Trevlig, professionell och höll det som bestämts. Jag är nöjd och skulle gärna anlita honom igen.
skrev om Hedins VVS AB
Mycket trevligt bemött både vid beställning av produkterna och de killarna som kom och installerade. Mycket nöjd också av att dem var så nogranna.
skrev om Hedins VVS AB
Snabbt, smidigt och enkelt.
Behövde ny blandare till köket och hade kontaktat andra VVS-firmor och hade fått blandade svar. Med Hedins VVS räckte det med ett samtal och ett mail, sen var allt löst. -
skrev om Hedins VVS AB
Väldigt bra! Duktiga och trevliga!
skrev om Hedins VVS AB
Bra bemötande och kom i tid. Nöjd!
skrev om Hedins VVS AB
Utmärkt bemötande och utfört arbete.
skrev om Hedins VVS AB
Bra bemötande och väl utfört arbete. Kompetent!
6jmnnbhhhyygghhhhhuyhhyyjjhuygtttghuhhjhhhhj
skrev om Hedins VVS AB
Positivt bemött. Utlovade tider hölls och förseningar meddelades i god tid. Bra jobb.
skrev om Hedins VVS AB
En VVS-firma i världsklass! Punktliga och med ett glatt bemötande så genomförde de min stora husrenovering som riktiga proffs. Jag kan varmt rekommendera Hedins VVS.
skrev om Hedins VVS AB
Hedins VVS har hjälpt till vid ombyggnationen av mitt badrum och de har kommit med värdefulla tips och råd samt bidragit med sin kompetens på ett förträffligt sätt. Killarna har en hög social kompetens och är flitiga i jobbet. Kan varmt rekommenderas.
skrev om Hedins VVS AB
Byte av reducerventil. Genomfördes på ett professionellt sätt. Trevligt bemötande.
skrev om Hedins VVS AB
VVS installation i samband med nytt kök. Snabb respons och mycket bra service. Ett i alla stycken mycket positivt bemötande.
skrev om Hedins VVS AB
Tack för ett trevligt bemötande och ett bra utfört jobb ! Nu är det varmt och skönt på badrumsgolvet igen !
Jag kommer att rekommendera er till alla mina vänner som behöver VVS-hjälp ! Christina -
skrev om Hedins VVS AB
Installation av ny panna. Håller tider, gör ett bra och snyggt jobb. Kunniga, trevliga
skrev om Hedins VVS AB
Vi fick väldigt bra hjälp och utförande av rörmokeriarbete i våran tvättstuga från Hedins VVS. Proffsigt och vänligt bemötande samt bra att hålla överenskomna tider.
skrev om Hedins VVS AB
Utmärkt jobb och mycket trevligt bemötande!
skrev om Hedins VVS AB
Allt var bra förutom att en av montörerna gick inne med blöta skor, så vi fick storstäda lägenheten efteråt. Detta drar ner betyget.
skrev om Hedins VVS AB
Inkoppling av golvvärme som gjordes snabbt och mycket bra. Bra på att förklara hur man sköter apparaten i framtiden.
Kan verkligen Rekommenderas!! -
skrev om Hedins VVS AB
Mycket proffsigt utfört arbete av trevlig montör.
skrev om Hedins VVS AB
Beställde rensning av avlopp i kök och byte av packningar i läckande vattenkran.
Trevligt bemötande både vid bokningen och vid utförande av tjänsten.
Det var nästan totalstopp i avloppet och nu fungerar det ordentligt igen. -
skrev om Hedins VVS AB
Rep av vattenläcka i köksavlopp
Artigt och korrekt. Bemötande
Snabbt och professionellt genomförande av rep med byte av också ålderstigna men ännu fungerande delar enl mitt önskemål.
Mkt bra. Kommer troligen att anlita Pontus igen vid kommande behov.
Henry Gillow -
skrev om Hedins VVS AB
Trevlig personal och snabb leverans till hög kvalitet!
skrev om Hedins VVS AB
Jättebra bemötande från företaget med ett proffsigt utfört arbete.
skrev om Hedins VVS AB
Jag ger Hedins rör högsta betyg på arbete och bemötande.Jobbet gick mycket snabbt.
skrev om Hedins VVS AB
Världsklass ! Lyhörda ,duktiga, problemlösare .
skrev om Hedins VVS AB
Snabb och proffsig hjälp med trasigt värmesystem. Rekommenderas!
skrev om Hedins VVS AB
Toppen-service från början till slut när vi renoverade vårt badrum! Snabba svar på telefon, dyker upp på avtalad tid (inte många hantverkare som gör) trevliga killar och bra resultat! Kan verkligen rekommendera Hedins VVS!!
skrev om Hedins VVS AB
Snabbt och smidigt, positiv upplevelse!
skrev om Hedins VVS AB
Mkt bra utfört arbete och adekvat pris.