Preo Express

Preo Express

preo.se
  • BadgeFourYears
4.7

Vi är din flyttfirma i Stockholm med över 20 års erfarenhet! Vi strävar alltid efter bra priser och hög kvalitet! Preo Express är företaget som hjälper dig med: -Packning och uppackning -Montering / Demontering av möbler -Transport / Privat flytt / Företags flytt -Pianoflytt -Gratis kartongleverans samt utlåning -Flyttstädning...

122 omdömen om Preo Express

Sedan starten hos Reco 2018

Poornima R
Skrev om Preo Express

The Preo movers was very professional, punctual and helpful during our moving.. I was happy with their service!

Mats A
Skrev om Preo Express

Snabba, pålitliga och omsorgsfulla. Kan bara vara helnöjd.

Birgit L
Skrev om Preo Express

Snabba och effektiva, och lösningsorienterade

Mona L
Skrev om Preo Express

Mycket bra! Enda nackdelen är att flickorna inte pratar svenska. Tycker dom ska börja lära sig det. Oksana var toppen men tyvärr har hon gått vidare till ett annat jobb.

Patricia I
Skrev om Preo Express

Proffsiga och bra med kommunikation och kommer i tid.

Liisa G
Skrev om Preo Express

Flytthjälp fjärde gången. Mycket bra service, trevlig personal och konkurrenskraftig pris. Vi väljer detta företag varje gång vi flyttar.

Svar från Preo Express

Stort varmt tack för ert fina omdöme! Det gläder oss enormt att få hjälpa er för fjärde gången. Att ni återkommer till oss betyder verkligen mycket och är det finaste betyg vi kan få. Vi är stolta över att ni uppskattar vår service, vårt team och våra priser. Ni är alltid varmt välkomna att höra av er när ni behöver oss igen. Med vänliga hälsningar, Amalya – Preo Express

Marian M
Skrev om Preo Express

Mycket effektiva! Jag vände mig till dem eftersom företaget vi hade avtal med för ett jobb i Stockholm sa att de inte bär tunga saker och att det var för många våningar, så de lämnade oss i sticket. Som tur var hoppade Preo Express in och hjälpte till – och jobbet utfördes galant.

Svar från Preo Express

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är väldigt glada att vi kunde rycka in och hjälpa till när ni blev lämnade i sticket. Att höra att arbetet utfördes galant och att ni upplevde oss som effektiva betyder mycket för oss. Tack för förtroendet – ni är alltid varmt välkomna att höra av er om ni behöver hjälp igen. Med vänliga hälsningar, Amalya – Preo Express

Maria P
Skrev om Preo Express

Proffsigt, smidigt, punktligt och bra!

Preo Express gillar detta
Svar från Preo Express

Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss verkligen att du upplevde vår service som proffsig, smidig, punktlig och bra. Vi uppskattar ditt förtroende och finns alltid här om du behöver hjälp igen. Med vänliga hälsningar, Amalya – Preo Express

Leopold A
Skrev om Preo Express

Trevliga, flitiga och väldigt lösningsorienterade! Imponerad av att de fick med allt i en vända. Väldigt smidigt att kunna låna kartonger. Det blev en miss i kommunikationen men vi löste det bra.

Svar från Preo Express

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde vårt team som trevligt, flitigt och lösningsorienterat – och att allt fick plats i en vända. Vad bra att utlåningen av kartonger gjorde flytten smidigare för dig. Vi beklagar missförståndet i kommunikationen, men uppskattar verkligen att vi kunde lösa det tillsammans på ett bra sätt. Tack för förtroendet – du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen! Med vänliga hälsningar, Amalya – Preo Express

Ingrid Erika H
Skrev om Preo Express

Snabbt, enkelt, noga och mycket trevligt bemötande både vid beställning och vid flytt. Rekommenderar!

Preo Express gillar detta
Svar från Preo Express

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🙏 Vi är verkligen glada att höra att du upplevde både beställningen och själva flytten som snabb, enkel och noggrann – och att bemötandet kändes trevligt genom hela processen. Tack för att du rekommenderar oss. Du är varmt välkommen tillbaka när du behöver flytthjälp igen! Med vänliga hälsningar, Amalya – Preo Express

Eleni L
Skrev om Preo Express

Fantastisk service mycket snabba vänliga och duktiga. Flytten gick hur bra som helst. Det bästa var att jag fick låna flyttkartonger som kom med hemleverans samt hämtningen av tomma kartonger gick snabbt. 10 av 10 ger jag i betyg!!

Svar från Preo Express

Stort och varmt tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss verkligen att du upplevde vår service som snabb, vänlig och professionell – och att flytten gick så smidigt från start till mål. Vad roligt att utlåningen av flyttkartonger, med både hemleverans och snabb hämtning, gjorde processen ännu enklare för dig. Att få 10 av 10 i betyg betyder otroligt mycket för oss! Tack för ditt stora förtroende – du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen. Med vänliga hälsningar, Amalya – Preo Express

Marita E
Skrev om Preo Express

Bra och trevligt bemötande, noga utfört uppdrag

Svar från Preo Express

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde ett bra och trevligt bemötande och att uppdraget utfördes noggrant. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och finns alltid här om du behöver hjälp igen. Med vänliga hälsningar, Amalya – Preo Express

Bruno M
Skrev om Preo Express

Snabbt och bra jobbat trevlig personal

Svar från Preo Express

Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd och att du upplevde vårt arbete som snabbt och bra, samt vår personal som trevlig. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och hjälper dig gärna igen när behovet uppstår. Med vänliga hälsningar, Amalya – Preo Express

Jonas A
Skrev om Preo Express

Jag har anlitat Preo Express flera gånger. De är alltid så trevliga, noggranna och de ringer upp om de har kompletterande frågor. När de kommer hem så har jag inte behövt visa eller förklara något. De går alltid in, tittar sig runt och säger "att det här ordnar vi" Jag kan varmt rekommendera Preo Express till de som funderar på att anlita dem.

Svar från Preo Express

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du återkommer till oss! Vi är glada att du uppskattar vårt trevliga och noggranna team, och att du alltid kan känna dig trygg med att vi ordnar allt. Tack för rekommendationen – du är alltid varmt välkommen igen! Med vänliga hälsningar, Amalya – Preo Express

Yukiko B
Skrev om Preo Express

Snabb, effektiv hjälp! Flyttkillarna omtänksamma och försiktiga med det som ska flyttas. Tredje gången vi använder Preo, har aldrig blivit besvikna.

Svar från Preo Express

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att ni återkommer till oss och att ni uppskattar vårt snabba, effektiva och omtänksamma team. Att ni aldrig blivit besvikna betyder mycket för oss – ni är alltid varmt välkomna igen! Med vänliga hälsningar, Amalya – Preo Express

Hans E
Skrev om Preo Express

Snabb service,bra bemötande i telefon och av de som hjälpte mig flytta tunga föremål!

Svar från Preo Express

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår snabba service, trevliga bemötande och vårt team som tog hand om de tunga föremålen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Amalya – Preo Express

Atena K
Skrev om Preo Express

Dålig hantering av skada som uppstod på en möbel (som jag specifikt hade bett om extra försiktighet med). Jag rapporterade skadan till ägaren och blev kort därefter uppringd av ena flyttgubben, som påstod att jag själv hade orsakat skadan på möbeln. Jag skickade därefter före- och efter bilder på möbeln, som tydligt visade att skadan inte fanns där innan flytten. Efter några dagar kom ett mail där det stod att jag får 200 kr rabatt på flytten. Jag hade förväntat mig lite mer (speciellt då det är en väldigt dyr möbel) och...

Svar från Preo Express

Hej Atena, Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och dela med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du inte är helt nöjd med hur ärendet kring det repade skåpet hanterades – det är givetvis aldrig vår avsikt att någon kund ska känna sig besviken. Vi vill förtydliga att vår personal hanterade alla möbler, särskilt det nämnda skåpet, med största försiktighet. De var medvetna om att det behövde extra varsamhet, och enligt deras rapport togs det extremt försiktigt under hela flytten. Enligt bilderna vi mottagit...

Sofie L
Skrev om Preo Express

Alltid nöjd med Preo! Noggranna och jobbar på bra. Försiktig med sakerna, håller tider. Använt dem 4 gånger och rekomenderar varmt.

Svar från Preo Express

Hej Sofie, Stort tack för dina fina ord och för att du återkommit till oss gång på gång – det betyder verkligen mycket för hela vårt team! Vi är glada att vi fått förtroendet att hjälpa dig vid flera tillfällen och att du känt dig trygg med både punktlighet och varsam hantering. Varmt tack för rekommendationen – vi ser fram emot att hjälpa dig igen när det behövs! Vänliga hälsningar, Teamet på Preo Express

Christina G
Skrev om Preo Express

Duktiga, hjälpsamma, trevliga och snabba killar som hjälpte till med flyttning, lämning på åvc och second hand. Allt i allo flytthjälp som varmt rekommenderas.

Svar från Preo Express

Hej Christina, Tack för din värmande recension! Det gläder oss att du blev nöjd med vår hjälp med både flytt, återvinning och lämning till second hand. Vårt mål är alltid att kunna vara en "allt i allo"-lösning, så det är kul att det märktes! Stort tack för rekommendationen – vi hjälper dig gärna igen i framtiden. Med vänlig hälsning, Preo Express

Lina B
Skrev om Preo Express

Rekommenderar Preo Express starkt! Gjorde ett utmärkt flytt & städ jobb för oss. Enkla att kommunicera med ett lösnings orienterat tänk!

Svar från Preo Express

Hej Lina, Tusen tack för ett fantastiskt omdöme! Vi är väldigt glada att du uppskattade både flytten och städningen, och att kommunikationen fungerade smidigt – det är något vi jobbar hårt med. Tack för att du tog dig tid att skriva, och varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Preo Express

Joakim L
Skrev om Preo Express

Använde städ och flytt. Billigt och bra. Var orolig att flyttarna skulle dra ut på tiden men de var väldigt snabba och effektiva. Rekommenderar!

Svar från Preo Express

Hej Joakim, Tack för att du delade med dig av din upplevelse! Det är många som oroar sig för att flytten ska dra ut på tiden, så det känns extra bra att du upplevde vårt arbete som både snabbt och effektivt. Vi uppskattar rekommendationen och hoppas få hjälpa dig igen! Vänliga hälsningar, Preo Express

Peter T

Trevliga, snabba och varsamm👍🏽

Svar från Preo Express

Hej Peter, Kort, tydligt och mycket uppskattat – tack för din fina feedback! Det gläder oss att du är nöjd med både tempo och varsamhet. Vi står gärna till tjänst nästa gång också! Allt gott, Preo Express

Cecilia J
Skrev om Preo Express

Efter försening kom hjälpsamma flyttgubbarna och städerska. Vid ankomsten till slutdestination var endast en gubbe med och han fick kämpa ensam med hjälp av min man. Annars var alla väldigt trevliga och hjälpsamma. I princip är vi absolut nöjda.

Svar från Preo Express

Hej Cecilia, Tack för din ärliga återkoppling och för att du lyfter både det som var positivt och det vi kan förbättra. Vi är glada att ni i stort sett är nöjda med vår hjälp, men tar självklart med oss synpunkten kring bemanningen vid ankomsten – det ska inte bli så. Tack för att ni var flexibla, och vi hoppas få chansen att ge er en ännu bättre helhetsupplevelse vid framtida uppdrag! Med vänliga hälsningar, Teamet på Preo Express

Per A
Skrev om Preo Express

Flyttstädning. Bra bemötande men usel städning generellt. En ”stackars kille” skulle städa en trea byggt från slutet av 40 -talet. Han sa 4 timmar, han höll på i 8 timmar och tyvärr resultatet blev inte bra. Spis ok, inte plåtarna, inte taget bakom spisen. Kyl/frys ok. Golvlister inte ok. Badrum: inte ok taget under badkar samt badkaret var inte rengjort. Elementen (gamla) inte ok bakom samt nedre delen. Fönster slarvigt putsade. Badrumsfönstret hade inte putsats alls. Kökslådorna inte avtorkade. Golven var nog inte så noga...

Svar från Preo Express

Hej Per, Tack för din återkoppling. Vi beklagar verkligen att du inte är nöjd med städningen – det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill att någon av våra kunder ska ha. Vi vill gärna förtydliga att vi alltid erbjuder kostnadsfri åtgärd vid eventuella missar, så länge kunden återkommer till oss inom fem (5) dagar efter avslutad städning. Hade vi fått möjlighet att åtgärda punkterna direkt, hade vi självklart gjort det utan extra kostnad. I detta fall var ytan 69 kvm, vilket enligt våra rutiner innebär att vi skickar...

Ville N
Skrev om Preo Express

Vänliga, flexibla och effektiva.

Svar från Preo Express

Stort tack Ville, Ingegerd och Birgit för era fina omdömen! Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att lämna feedback – det betyder mycket för oss. Att höra att ni upplevde oss som vänliga, noggranna, effektiva och tydliga gör oss både glada och stolta. Vi ser fram emot att få hjälpa er igen i framtiden!

Ingegerd Edith Elisabeth ?

Noggranna och duktiga! Trevliga !

Svar från Preo Express

Stort tack, Ingegerd, för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplevde oss som noggranna, duktiga och trevliga – precis det vi alltid strävar efter. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver!

Birgit J
Skrev om Preo Express

Allt var bra. Tydlig information. Snabb transport och leverans.

Svar från Preo Express

Tack så mycket, Birgit, för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både informationen, transporten och leveransen. Tydlighet och snabb service är något vi lägger stor vikt vid – så det är roligt att det märks! Tack igen för att du tog dig tid att lämna feedback.

Elsa K
Skrev om Preo Express

This was my second time using Preo Express to move and I have had great experiences both times. Maxim is very helpful and makes the booking process very easy and efficient, and I am impressed by how efficient and kind the movers are as well. They treated our things with care and despite the work involved they still left smiling. Would recommend!

Svar från Preo Express

Thank you so much, Elsa! We're honored that you chose us a second time, and we're thrilled that you had another great experience. Maxim and the team really appreciate your kind words. Taking care of our customers' belongings – and leaving with a smile – is what we're all about! 😊📦

Haweya E
Skrev om Preo Express

Väldigt bra kundservice och flytten gick smidigt. Jag kan varmt rekommendera Preo express. Personalen var professionell, trevlig och tog väl hand om mina saker under flytten.

Svar från Preo Express

Tack snälla, Haweya! Vi är så glada att du upplevde både vår kundservice och flytt som smidig och professionell. Ditt varma omdöme betyder mycket för oss! 💛🚚

Livia W

Proffsiga, trevliga och snabba

Svar från Preo Express

Tack så mycket, Livia! Kort och gott – men så värdefullt! Vi uppskattar verkligen att du tyckte vi var proffsiga, trevliga och snabba. Det är precis vad vi vill leverera varje gång! 💪😊

Per B
Skrev om Preo Express

Preo Express hoppade in som vardagshjältar och hjälpte oss när den andra flyttfirman ställde in ca. 1 timme innan avtalad tid... Kan varmt rekomendera PREO!

Svar från Preo Express

Stort tack, Per! Vi är glada att vi kunde rycka in och hjälpa till när det verkligen behövdes. Vi försöker alltid vara pålitliga – särskilt när andra sviker. Varmt tack för rekommendationen! 🚛🙌

Johan P
Skrev om Preo Express

Utmärkt service, höll vad de lovade.

Svar från Preo Express

Tack Johan! Att hålla vad vi lovar är en självklarhet för oss – och vi är glada att det märktes i din flytt. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! 🙏📦

Teemu T
Skrev om Preo Express

Great people, very well done!!

Svar från Preo Express

Thank you so much, Teemu! We’re really glad to hear you were happy with our work. It means a lot to our whole team. 😊👍

Jenny N
Skrev om Preo Express

Mycket bra. Trevliga, snabba och försiktiga

Svar från Preo Express

Tack, Jenny! Så roligt att höra att du uppskattade hur snabbt, trevligt och försiktigt vi jobbade. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 🌟📦

Martin B
Skrev om Preo Express

Proffsigt och trevlig bemötande Inga klagomål alls på flyttning eller flyttatädningen. Enkla att ha att göra med och bra kommunikation

Svar från Preo Express

Tack för ditt fina omdöme, Martin! Vi är glada att både flytt och städning fungerade utan problem – och att du uppskattade vår kommunikation och bemötande. Det värmer! 😊📞

Arseni A
Skrev om Preo Express

Effektivt, välorganiserat och med hög professionalitet

Svar från Preo Express

Stort tack, Arseni! Det betyder mycket att du lyfter fram både vår effektivitet och professionalism. Vi är glada att vi kunde leverera en smidig flyttupplevelse! 💼🚛

Dan L
Skrev om Preo Express

Fantastiskt utfört arbete av Preo Express! Flyttgubbarna var trevliga, hjälpsamma och snabba! Även flyttstädningen var väl genomförd.

Svar från Preo Express

Tack Dan! Vilken fantastisk feedback! Vi är så glada att både flyttgubbarna och städteamet gjorde ett så bra intryck. Vi skickar vidare dina ord till hela teamet! 👏🧹

Hannah R
Skrev om Preo Express

Andra gången vi bokar flytt med Preo Express. Vi är lika nöjda denna gång. Både proffsigt bemötande och otroligt bra och smidig service. Rekommenderar starkt!

Svar från Preo Express

Tack Hannah för att ni kom tillbaka till oss – och för att ni tog er tid att skriva ännu ett fint omdöme! Det gläder oss otroligt att vi fått ert fortsatta förtroende. 🌟😊

Mari P
Skrev om Preo Express

Effektiva och väldigt trevliga flyttgubbar! Gick mycket snabbare än vad jag räknat med!

Svar från Preo Express

Tack så mycket, Mari! Vad roligt att höra att flytten gick snabbare än förväntat – och att vårt team var trevliga. Det är alltid målet! 😄📦

Jakob A
Skrev om Preo Express

Strålande flytt, strålande städning till ett pris som var väldigt mycket bättre än konkurrenter. Otrolig firma, rekommenderas starkt!

Svar från Preo Express

Stort tack, Jakob! Vi är verkligen glada att vi kunde erbjuda både bra pris och hög kvalitet på flytt och städ. Fantastiskt att du rekommenderar oss så varmt! 🙏✨

Björn H
Skrev om Preo Express

Trevligt bemötande, punktlighet och snabbt genomfört jobb. Priserna är rimliga. Rekommenderas!

Svar från Preo Express

Tack, Björn! Punktlighet, rimliga priser och ett trevligt bemötande – vi blir glada att höra att du fick just det. Tusen tack för att du rekommenderar oss! 😊🚛

Åsa A
Skrev om Preo Express

Använde Preo Express efter att ha fått de rekommenderade. Lätt att få kontakt. Tydlig information. Prisvärt. Mkt bra flyttpersonal, hjälpsamma & försiktiga. Väl genomförd flyttstädning. 🤩mkt nöjd!

Svar från Preo Express

Stort tack, Åsa! Vi är glada att du fick oss rekommenderade – och ännu gladare att vi levde upp till förväntningarna. Tack för att du lyfter fram både vår personal och flyttstädning! 🤩📦🧼

Lina Sofia E
Skrev om Preo Express

Vänligt och tydligt bemötande. Flytten gick bra. Städningen noggrann.

Svar från Preo Express

Tack, Lina Sofia! Det gläder oss att du upplevde ett vänligt bemötande och att både flytt och städning gick bra. Vi uppskattar verkligen att du delade med dig! 😊

Emma V
Skrev om Preo Express

Vi är jättenöjda med Preo! Snabba, duktiga och bra pris. Skulle verkligen rekommendera dem.

Svar från Preo Express

Tack så mycket, Emma! Vi blir jätteglada att höra att ni är nöjda. Snabba, duktiga och prisvärda – det är precis vad vi vill vara. Tack för rekommendationen! 🙏💪

Rebecca L
Skrev om Preo Express

Allt flöt på smidigt, prisvärt, väl inslaget, och trevliga anställda. Har inget att klaga på. 👍

Svar från Preo Express

Tack Rebecca! Så roligt att allt flöt på smidigt och att du uppskattade våra trevliga medarbetare. Det betyder mycket att du tog dig tid att skriva! 👍📦

Irene K
Skrev om Preo Express

Allt fungerade bra.och ett trevligt bemötande av alla.

Svar från Preo Express

Tack Irene! Vi är glada att allt fungerade som det skulle och att du upplevde ett trevligt bemötande från hela vårt team. Det är alltid vårt mål! 😊

Hemstädpartner A
Skrev om Preo Express

Fantastisk service! Flyttfirman var punktlig, professionell och väldigt noggrann. Hela processen gick smidigt och stressfritt. Rekommenderas varmt!

Svar från Preo Express

Tack för det fantastiska omdömet! Att ni upplevde hela processen som smidig och stressfri betyder mycket för oss. Vi uppskattar er varma rekommendation! 🌟📦

Husam A
Skrev om Preo Express

Snabb och prisvärd flytt. Supernöjd!

Svar från Preo Express

Tack Husam! Kort men kraftfullt – vi är superglada att du är nöjd med både pris och tempo. Välkommen åter! 🚛⚡️

Pia K
Skrev om Preo Express

Underbart, mycket trevliga personal.

Svar från Preo Express

Tack snälla Pia! Vad fint att du lyfter fram vår personal – vi är stolta över hur trevliga och hjälpsamma de är. Tack för ditt omdöme! 😊💛

Sebastian L
Skrev om Preo Express

Preo express hjälpte en av våra kunder med bärhjälp. Effectiva och bra att ha göra med.

Svar från Preo Express

Tack Sebastian! Det gläder oss att vi kunde hjälpa din kund på ett effektivt och smidigt sätt. Tveka inte att höra av dig igen när det behövs! 💼📦