Trevliga och ordentliga killar som gjorde ett bra jobb! Jag flyttade från en lägenhet till en annan i Nyköping.
Prima Tjänster sv AB
Vi på Prima Tjänster sv AB är en nyetablerad flyttfirma i Norrköping med över tio års gedigen erfarenhet i branschen. Vårt mål är att erbjuda en trygg, effektiv och bekymmersfri flytt. Vårt team hanterar hela processen med största omsorg och hjälper till med allt från packning och lastning till transport och lossning. Vi erbjuder...
127 omdömen om Prima Tjänster sv AB
Anlitade dem för flytthjälp. Duktiga och trevliga killar som utförde flytten på ett smidigt sätt.
Trevliga och hjälpsamma killar som jobbade på bra under inflytt.
Fungerade bra. snabbt och smidigt.
Duktiga och trevliga! Kom i tid och jobbade snabbt.
Friendly and professional crew.
Det var lätt och snabbt att hantera allt med personerna, och jag stötte inte på några problem. Tvärtom var de hjälpsamma med allt, särskilt eftersom jag inte hade så mycket tid. Tack vare Gud blev de klara i rätt tid och jag kunde lämna över bostaden ren, och bostadsbolaget godkände den.
................................
Alla hade ett trevligt bemötande. Flyttkillarna kom en timme före utsatt tid vilket var bra! Vi rekommenderar denna flyttfirma!!
Kanon bra killar och det tog väl hand om våran flytt
Vi fick hjälp med flytt från Karlstad till Linköping. Bortsett från sen ankomst fungerade allt bra. Trevliga killar som snabbt bar ut/in allt bohag. Bra och tydlig kommunikation med firman. Vi är nöjda.
Jag använde deras tjänster för att flytta mina saker hemifrån, och allt gick verkligen smidigt. Teamet var noggrant och försiktigt, och allt kom fram utan problem. Efter flytten gjorde de även städningen, och det blev väldigt rent och prydligt. Mycket nöjd med hela upplevelsen!
Jättetrevliga killar, kom precis i tid och allt gick jättesnabbt och smidigt. Superbra! :)
Prima Tjänster sv AB har Bra service, trevlig och tillmötesgående personal. De var tålmodiga och var varsamma med möbler och andra tillhörigheter som flyttades. Bra flyttstädat i den gamla bostaden. Allting till ett bra pris!
Mycket bra. Håller tid som lovat. Bra prismässigt. Riktigt trevlig trevlig personal
Flyttning: Tre starka, snabba killar flyttade allt åt oss i två lass. Vi har inget att klaga på gällande resultat men firman borde ha hjälpmedel som hjulförsedd pirra eller liknande för att spara ryggarna på dem som jobbar för dem. Med vänlig hälsning, Lotta
Bra bemötande, trevlig personal. Köpte flytthjälp och städning. Nöjd kund.
Trevliga grabbar allt gick bra kanon!
Bra bemötandet och hjälp när jag bokade flytt och städ
Tyvärr är jag besviken och inte nöjd med städning. Hyresvärden påpekade att kylskåpet inte var rengjort ordentligt och ett köksskåp var inte rengjort på varken insidan eller på skåpluckan. De skulle åtgärda detta men när jag åkte dit för att kontrollera att det var gjort kunde jag inte se någon skillnad, utan fick göra det själv eftersom nycklarna skulle lämnas samma dag. Dessutom såg jag, inte hyresvärden, att golvet var flammigt, diskbänken likaså, man såg märken efter trasa. Jag fick plocka upp småsten från golvet i både...
Raska och starka, jättenöjd. Städning av lgh jag flyttade från antar jag var bra gjord, eftersom jag inte hör något från hyresvärden.
Dom strulade från första träff, dom bar ner allt så dom fyllde bilen, började gnälla när dom insåg hur dyra möbler jag hade och dom förstörde massa saker. Dom tar inte ansvar för försäkringen och sliter i mig som kund, skickar fel fakturor och är omöjliga att få tag på.
Helt ok flytt- och städfirma. Underskattade lite hur mycket saker vi hade som skulle flyttas och istället för att fråga efter första lastningen om vi ville ha även en till körning så kom frågan innan vilket försvårade beslutsfattandet. Sedan hade vi avtalat två olika dagar för flytt och städ p.g.a. att vi visste att vi säkert behövde köra lite saker själva om vi inte beställde två körningar. Då frågar personal på plats om städning kunde utföras redan dagen där på fast vi uppenbart inte skulle hinna tömma lägenheten, det...
Eftersom jag har flyttat till annan stad och inte sett resultatet, nöjer mig med att ge högsta betyg till damen vi lämnade nycklar. Hon var trevlig, hjälpsam och förståndigt.
Det här låter ju konstigt iom att min lägenhet blev godkänd men jag själv hade inte godkänt städningen. Jag är glad över att jag för en gångs skull tog flyttstäd så jag slapp försöka pressa in det i mitt schema men jag är för petig för att godkänna något som inte är kliniskt rent. Tvättmedel kvar på kanten på luckan till tvättmaskinen, skräp synligt på golvet i köket direkt när man kommer in, inte ett försök att ta bort tejprester på en vägg tex. Som sagt, det blev godkänt men det finns utvecklingspotential.
Bra kontakt vid bokningen. Städarna var så ivriga att de kom dagen innan (deras miss) :-) Inget att anmärka på gällande städningen. Allt har fungerat som förväntat.
Snabba, lyssnade på kunden och vänliga, ett prifslag. Mvh Birgitta Ehrenström Flyttning från villa I Eskilstuna till lägenhet i Strängnäs.
Kan inte vara mer nöjd! De jobbade effektivt, var punktliga och tog hand om mina saker på bästa sätt. Ingen skada och inget krångel, superbra!!
Så bra, snälla och professionella...
Så bra!! Pga liten miss blev flytten lite sen. Men inget gjorde det mig för gud vilken bra flytthjälp jag fick! Stort tack för all hjälp idag!!! /Li
Jag tyckte det gick bra med både flytt och städning. Rekommenderar gärna!
Fick omstäd, och även efter dom varit på detta så var de inte bra 🥲
Väldigt mycket bra bemötande, trevliga människor och tydliga och ärliga med tider. Tar hand om grejer och de frågar om hur kunden vill att det ska bli. Toppen tjänst!
Jag anlitade Prima Tjänster för både flytt och städ och är väldigt nöjd. Flytten gick smidigt. Personalen var punktliga, försiktiga och effektiva. Städningen också var noggrann och lägenheten blev skinande ren – besiktningen gick igenom utan anmärkning. 😊 Mycket proffsigt bemötande och bra pris. Stort tack till Amer och Fadi! Vilka grymma killar. Jag kommer rekomendera er till alla.
Flyttade från Linköping till Kalmar idag den 5/9-25 Flyttkillarna skulle komma vid 10, men dem var tidigare. Jag pekade på några saker och sa hur jag tänkte med dem, sen svischade det bara till, och bilen var lastad. Helt underbara killar som verkligen var försiktiga, snabba och inte minst trevliga och glada. Mot Kalmar… avlastningen gick i ett rasande tempo, men med samma precision och försiktighet som vid lastningen. Jag rekommenderar verkligen Prima Tjänster! Grymt jobbat grabbar! Ja, även bokaren är underbar och så serviceinriktad!
Trevliga och proffsiga killar. Allt gick smidigt från början till slut. Flytten gick snabbt och städningen var mycket noggrant utförd. Rekommenderas varmt
Trevliga och snabba samt starka killar som utförde flytten på ett effektivt sätt inga skador uppstod på hela resan så vi kan rekomendera detta bolag. Vänliga hälsningar Bengt Strand
Jag anlitade Primatjänster i samband med min flytt från Nyköping till Stockholm, inklusive både transport och flyttstädning, och är mycket nöjd med deras insats. Från första kontakt till avslutat uppdrag upplevde jag ett professionellt bemötande och god kommunikation. Flytten genomfördes effektivt och med stor noggrannhet – allt gods hanterades varsamt och anlände i gott skick. Även städningen utfördes mycket grundligt, vilket resulterade i en väl godkänd besiktning av den avflyttade bostaden. Jag kan varmt rekommendera Primatjänster t
Vi är inte nöjda med Prima Tjänsters tjänster. Lever inte upp till beskrivningen på offerten.
Vi beklagar att våra tjänster inte motsvarade dina förväntningar och inte helt levde upp till offerten. Vi tar till oss din feedback och ser över våra rutiner för att säkerställa bättre tydlighet och kvalitet framöver. Om du vill diskutera detta vidare eller ge oss möjlighet att förbättra situationen, är du varmt välkommen att höra av dig till oss
Grabbarna har varit duktiga och väldigt proffsig dem utförts sitt arbete snabb och ingen skador städning ska dem göra nästa vecka Priserna var väldig humana varmt rekommendera
Vi fick ett bra pris på offerten för flytt och en del hjälp med packning och det var trevliga killar som kom och utförde flytten. Packningen av bohaget var dock undermåligt och en del skador på diverse saker har jag lagt märke till i efterhand, till exempel tavelramar och soffa. Dessutom skadades trappen i huset vi flyttade från där det blev repor i färgen för att de släpat möbler i den. Kontaktade supporten vid två tillfällen för kompensation och eventuell försäkring men har fortfarande inte fått svar 1 månad senare. Jag kan tyvärr inte rekommendera detta företag.
Bra utfört jobb med trevlig personal 👍
På det stora hela gick allt bra.
Primatjänst har hjälpt mig att flytta från Eskilstuna till Göteborg och även tagit hand om städbesiktningen. Jag vill ge er fem stjärnor och ett stort tack till er alla – från början med Daniell till avslutet med Ivana. Jag får heller inte glömma Firas och Fadi. Jag och min familj är verkligen tacksamma för ert professionella, respektfulla och omtänksamma arbete.
Ett mycket bra företag med trevligt bemötande. Personalen är hjälpsam, professionell och alltid vänlig. Jag är väldigt nöjd med servicen.
Bemötandet innan flytt var väldigt trevligt, flytten gick fint efter man snabbt fick en ersättare på plats pga sjukdom. väldigt trevliga killar. Flyttstädningen gick bra och var väl utfört. Varför jag nu ger låg betyg är att bolaget totalt ignorerar mail och telefon som inte berör bokning. tyvärr fick jag skador på något bohag och detta vill prima att jag ska ta med eget försäkringsbolag, mitt bolag vill dock ha en orsak till varför prima inte vill ta det på deras försäkring som det står i offerten de har. Nu när jag vill...
Trevlig och serviceinriktade flyttkillar.
Kom ett par timmar senare än utsatt tid, men städningen och putsningen av fönster får 5 av 5, mycket nöjd med utfört arbete!
Anlitade prima tjänster för att utföra min flytt och flyttstäd. Allt gick väldigt smidigt och jag fick ett otroligt bemötande av Daniel som var både behjälplig och mycket tillmötesgående i alla mina frågor. Väldigt nöjd och känner att det var en jättebra upplevelse i något som man annars uppfattar som stressigt. Rekommenderar starkt!
Hade kontakt med Danieö angående ersättning skulle få 1000kr i ersättning men pengarna syns fortfarande inte på kontot har gått 1 vecka ringde till både Swedbank och Nordea ingen av dem kan se att pengarna är påväg!!! Möbelmang skadat, dem använde våra täcken som skydd bara kemtvätten av dem kostade 1000kr värdet på möbelmanget går upp i ännu mer de saknas saker till lådorna. Städfirman kom inte i tid skulle starta 10:00 ringer 09:50 när man är där och säger att dem inte kommer förrens 1300-14:00 det är också något man...
Vi är ledsna över att din upplevelse inte motsvarade förväntningarna. Ersättning på 1000 kr är utbetald, och om pengarna inte nått dig än vill vi gärna att du kontaktar oss igen så vi kan kontrollera detta med banken. Vi beklagar också problemen med både flytten och städningen – detta tas vidare internt. Tack för att du uppmärksammar oss på det, så vi kan förbättras.