Prima Tjänster sv AB

Prima Tjänster sv AB

primatjanster.se
  • BadgeTwoYears
4.3

Vi på Prima Tjänster sv AB är en nyetablerad flyttfirma i Norrköping med över tio års gedigen erfarenhet i branschen. Vårt mål är att erbjuda en trygg, effektiv och bekymmersfri flytt. Vårt team hanterar hela processen med största omsorg och hjälper till med allt från packning och lastning till transport och lossning. Vi erbjuder...

177 omdömen om Prima Tjänster sv AB

Mikael P
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Vilka killar att leverera, dessa flyttkillar gjorde min dag. Seriösa, effektiva, starka, lyhörda och med ett bra samarbete löste de mina önskningar på ett förnämligt sätt. Använd Prima Tjänster av AB, säger jag bara!

Amanda J
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Mycket nöjd med själva flytten, noggranna, trevliga och snabba! Möblerna kom fram hela och rena! Superlätt att få kontakt med företaget, alltid tillgängliga och hjälpsamma från start till slut. Städningen blev ej godkännd, slarvigt utfört. Med tanke på kort varsel fanns inga nya städare tillgängliga så kompenserades i pengar, annars hade nytt team skickats ut! Kan starkt rekommendera!

Christer H
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Välvilligt tjänstvilliga och problemorienterade. Inget var för svårt. Lugn start snabb avslutning. Flyttlasset fungerade över förväntan.Trevlig personal.👍

Nermeen A
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Personalen som kom var väldigt trevliga och hjälpsamma

Tor Herman S
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Trevliga och flitiga. Inga skador på mina saker och följsamma vid inflytt av sakerna i rätt rum osv. Inga anmärkningar alls. Kan bara rekommendera deras tjänster.

Jonas H
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Bra bemötande, trevliga och effektiva! Flexibla och kunde köra ett extra lass. Hade även missat att skruva loss någon möbel men det fixade dem själva. Kan varmt rekommenderas.

Eila J
Skrev om Prima Tjänster sv AB

prima Tjänster är ej pålitliga. Kom inte som utlovats. Fick ringa för att få dom på plats, 6 timmar efter utlovad tid.

Ida G
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Flyttade idag 15/2- 2026 ,fick ett sms utan. Nån form av tid när flyttfirman skulle komma , de var nästan utanför vid 9.Mwdans de barn ner möbler lådor monterade ner min säng, lampa , fick jag veta att vi endast hade 48 min. Kvar inget jag hade blivit informerad om innan att flytten var på tid . Då hade de kunnat komma senare om jag visste det. Kommunikationen både innan och under flytt har varit dålig ,ser att fler skrivit det hoppas ni tar till erUpplevde att de inte var så varsamma med mina sakee och möbler .Kan va...

Eleonor W
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Enkelt, snabbt och hjälpsamma! Både vid packning, flytt och städning.

Svar från Prima Tjänster sv AB

Tack Eleonor! Vad kul att höra att allt gick smidigt med packning, flytt och städning. Du är alltid välkommen tillbaka!

Mohammad P
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Personalen som utförde flytten var bra och städningen var väl utförd. Däremot kom de inte i tid och var cirka 50 minuter försenade.

Svar från Prima Tjänster sv AB

Tack Mohammad för din feedback. Vi är glada att du var nöjd med både personalen och städningen, och vi ber om ursäkt för förseningen. Vi tar till oss detta och jobbar för att bli ännu bättre. Tack för att du valde oss.

Eden T
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Jätte bra.Tack för eran bra service.

Svar från Prima Tjänster sv AB

Tack så mycket, Eden! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service. Det uppskattar vi verkligen – varmt välkommen igen! 😊

Jonas L
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Utförde arbetet bra och effektivt. Fakturan kom samma dag, dock började dom tjata om inbetalning och hotade med inkasso INNAN förfallodatum ens passerat, vilket var riktigt dåligt. I övrigt var det bra.

Svar från Prima Tjänster sv AB

Tack Jonas för att du tog dig tid att skriva. Vi är glada att du var nöjd med arbetet, och vi beklagar verkligen hur fakturahanteringen upplevdes. Det ska självklart inte ske på det sättet och vi tar detta på allvar. Tack för din feedback, den hjälper oss att bli bättre.

Lien C

Gôiiiiiiiioooooodjobbbbbbbbbbbb

Svar från Prima Tjänster sv AB

Tack Lien! 😄 Vad härligt att läsa – vi blir superglada att du är nöjd. Tack för att du valde oss!

Viveca S
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Super nöjd!! Väldigt trevliga killar. Hjälpsamma och snabba. Bästa!!!!! Rekommenderar varmt!

Svar från Prima Tjänster sv AB

Stort tack Viveca! Så roligt att höra att du är supernöjd med vårt team. Tack för dina fina ord och din rekommendation – det betyder mycket för oss! 🌟

Nadim G
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Dem var snälla samt samarbetat och lyssnat på oss. Och samarbetat med varandra

Svar från Prima Tjänster sv AB

Tack Nadim! Vi är glada att höra att teamet var snälla, lyhörda och jobbade bra tillsammans. Tack för förtroendet och för ditt fina omdöme!

Syrjeva B
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Jättenöjd med deras arbete. Det gick smidigt och killarna var väldigt hjälpsamma.

Svar från Prima Tjänster sv AB

Tack så mycket, Syrjeva! Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med vårt team. Du är alltid välkommen igen! 😊

Haralds P
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Grabbar gjorde allt toppen Jättenöjd med allting Kommer definitivt använda igen och rekommendera till mina kompisar 👌

Svar från Prima Tjänster sv AB

Tack Haralds! Så kul att höra att du är nöjd med allt. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen och uppskattar verkligen din rekommendation! 👌

Hanna H
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Om du vill ha ett seriöst företag som behandlar sina kunder med respekt ska du välja en annan flyttfirma. Vi bokade två mindre lastbilar för en flytt på 60 mil ett specifikt datum. Datumet ändrades två gånger, sista gången ändrades det mindre än en vecka innan flytten. I slutändan fick vi 1,5 lastbil och ändå klagade de på att vi hade för mycket grejer och att de egentligen hade planerat att ta en annan kunds saker samtidigt, även andra vändan. Efter att de packat lastbilen full hävdade de att vi skulle betala eventuella...

Sandra L
Skrev om Prima Tjänster sv AB

De behöver ha mer koll på vilka som är privatpersoner eller företag när de ger offerter. Annars funkade det bra. Flytten gick smidigt. Kring flytt killarnas arbetsmiljö blir man lite frågande varför de inte använde ex pirra ist för att lyfta tunga skåp. Risken för kroppsskador och att de tappar möbler ökar.

Amjad S
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Trevligt bemötande och smidig service. Arbetet utfördes i tid och enligt överenskommelse. Rekommenderas!

Bashar Haj M

Så nöjd med deras jobb , snabbt tjänst fint arbette ,fin städnning ♥️♥️♥️

Esmaeel D
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Bemötandet var otroligt trevligt och professionellt från start till slut. Resultatet överträffade verkligen mina förväntningar – extremt rent, noggrant och snyggt utfört. Allt gick smidigt och kändes väldigt tryggt genom hela processen. Kan varmt rekommendera servicen till alla som vill ha kvalitet på hög nivå.

Abd Alazez K
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Mycket nöjd med flytt från Norrköping till Stockholm, proffsigt genomfört, snabbt och smidigt, kan varmt rekommendera!

Alma A
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Väldigt trevligt och proffesionellt bemötande. Supernöjd med servicen, blev hur rent å fint som helst. Allt gick smidigt och överförväntan, rekommenderas starkt.☺️

Shahed A
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Flytten gick över förväntan. Teamet var trevligt, välorganiserat och mycket noggrant. De kom i tid, skyddade möblerna ordentligt och såg till att allt levererades säkert. Servicen var professionell från början till slut. Jag är väldigt nöjd och skulle absolut anlita dem igen.

Sara A
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Detta var en av dem bästa städ och flytt företagen jag någonsin anställt. Verkligen jätte smidiga och duktiga grabbar. Hela hemmet var jätterent och alla möbler klarade sig utmärkt. Jättehärlig personal som verkligen brydde sig. Jag har flyttat runt mycket senaste 5 åren och detta företag var självklart de bästa företaget.

Batoul A
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Jag är mycket nöjd med städningen. Resultatet var skinande rent och överträffade mina förväntningar. Personalen var professionell, noggrann och punktlig. De lämnade allt välorganiserat och fräscht. Jag kan starkt rekommendera denna städfirma.

Aya A
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Jag är mycket nöjd med flyttfirman. Personalen var professionell, punktlig och mycket hjälpsam under hela flytten. De hanterade mina möbler försiktigt och arbetade snabbt och effektivt. Allt gick smidigt och utan problem. Jag kan varmt rekommendera detta företag till alla som behöver en pålitlig flyttfirma.

Shahed A

Jättebra bemötande och väldigt fint jobb. Tack så mycket ☺️

Amer O och Shahed A gillar detta
Nemah A
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Väldigt bra företag! Professionellt bemötande, bra service och de höll tiderna. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera dem.

Mohammad Q
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Ett flytt- och städföretag som kännetecknas av professionalism och noggrannhet. Deras team är alltid hjälpsamma och uppmärksammar varje detalj. En behaglig upplevelse och imponerande resultat.

Ramsin M
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Daniel har blockerat mig över allt och har anmält dom till ARN Ett orseriöst företag! Vi beställde både städ samt att företaget skulle flytta möblerna till det nya boendet. När vi kommer fram och flytten är klar har de förstört flertalet möbler då pratar vi hack som är av djupare karaktär. De skulle flytta allt ena dagen och städa andra , därav hade vi saker kvar i lägenheten vi skulle ta undan innan städningen. De bestämde sig samma dag att allt skulle göras samma dag och vi fick kasta mycket vi egentligen skulle spara....

Gerd G
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Mycke fint utfört arbete, både tömmning o städning av lägenheten. Mycket nöjda med allt. Mvh. Gerd

Eva K
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Jättesnabb flytt o löste problem som uppstod. O jättetrevliga killar

Argo Z
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Mycket nöjd med flytt från Norrköping till Finspång, proffsigt genomfört, snabbt och smidigt, kan varmt rekommendera!

Elias H
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Hej! Den 21:a dec gick flyttningen till jättebra. Personalen var snabba och snälla. Vi är jätte nöjda med deras service. Vi rekommenderar flyttföretaget Prima Tjänsten för alla 🥰

Ghaith Sameer Suhail A
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Mycket nöjd med flyttfirman – snabb, smidig och professionell service med trevlig och effektiv personal.

Anders Mikael H
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Proffsigt bemötande och utförande.

Ann-Gerd J
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Duktiga, omsorgsfulla, försiktiga och serviceinriktade! Tack!

Eva Susanne K
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Duktiga killar och allt gick bra med flytten! //Susanne

Fidaa Najeeb B
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Jätte bra personal, snälla och hjälpsamma

Laila A

Nils Björn Christer C
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Snabbt enkelt hjälpsamma killar som fixade transporten 120 mil. Tack!

Ingbritt A
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Vid framtagande av offert, väldigt trevligt bemötande. Vid framförande av synpunkter och brister under flyttdagen - mycket negativt bemötande och ansvarig ville avbryta flytten eller krav på förskottsbetalning. Vid flytt: Hade bokat packning och flytt. Flyttkillarna kom med fåtal kartonger och packmaterial. De förstod inte att de skulle packa bohaget. Flytten krävde en extravända p g a att flyttkillarna inte packade lastbilen full, vilket de krävde extra debitering för. Kartonger var inte fullpackade och man hade blandat...

Helena Iris Thérese J
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Mycket effektiva och snabba. Vi är nöjda.

Per Anders A
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Tack, vi uppskatter er iver att jobba med denna flytt. Vi är nöjda och vi ser att inget blivit skadat. Så tack för er hjälp.! Tack för ett bra jobb. / Per o Ewy Andersson.

Alexandra Shamim M
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Hela flytten gick super smidigt! Trots fem trappor upp utan hiss så löste dom det jätte snabbt och bra!! Rekommenderar starkt!

Kjell A
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Utmärkt hjälp med min flytt 😀 och trä pallen är återfunnen 😀😀👍

Emelie J
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Bra jobbat och snabbt. Trevligt bemötande.🌞👍

Erik J
Skrev om Prima Tjänster sv AB

Mycket bra service, gjorde jobbet korrekt! Rekommenderar starkt!