Ka inte vara annat än fullständigt nöjd. Leif Brolin
130 omdömen om Privatkunder
Mycket trevligt bemötande, personlig service och rådgivning, bra leverans och installation, hög kvalitet och dörren.
En otroligt bra upplevelse att köpa och installera säkerhetsdörr genom Proloc. Bra service, skickliga hantverkare och alltigenom vänligt bemötande.
Vi har fått nya dörrar till vår lägenhet.Vi är mycket nöjda med dörrarna. Dom känns trygga att bo bakom. Dessutom är dom snygga att se på.Dom verkar väldigt välgjorda. Tac.
En väldigt bra dörr på alla sätt och vis. Jag och min fru uppskattade i synnerhet valmöjligheterna, både de estetiska som fönster på insidan och de praktiska som digitalt tittöga och möjligheten att använda samma nyckel i båda låsen. Priset är givetvis inte "billigt" men rimligt i förhållande till vad man får. En sak som sänker betyget är att leveransen (utan förklaring) blev försenad med nästan tre månader, något som Proloc dock tog ansvar för och bjöd på två stycken extra nycklar. Jag tycker även att tillgängligheten kunde...
Good cooperation with Prolac.Professional work force which did an excellent job.
Bra service och utmärkt arbete/kvalitet
väldigt bra bemötande men jävligt dyrt för en halvtimmes arbete.
Proffsigt bemötande och utförande och säkra produkter
Mycket bra resultat även om det tog tid