Hon gör alltid ett bra jobb, och hon är lyhörd för om kunden känner för att prata mycket, lite eller inget alls. Verkar verkligen bry sig om sina kunder.
60 omdömen om Sofia H
Jag blev väldigt bra bemött och mina förväntningar gick hon över och anpassade sig jättemycket och kom på nya ideer eftersom mitt hår förändrades till det oförväntade. väldigt bra upplevelse, väldigt duktig frisör, väldigt bra resultat
Sofia fixade mitt hår och skägg. Väldigt proffsig, kunnig och trevlig. Blev väldigt nöjd och kommer att komma tillbaka
Lyhörd och har koll på mig som kund, bara positivt att säga om den frisörskan
Mjukt och trevligt bemötande. En god lyssnare och inkännande sätt. Glad och mjuk i sättet. Trevligt samtal under klippningen. Jag blev väldigt nöjd med både stunden och resultatet av klippningen.
Känner mig väldigt nöjd med både klippningen och av fix med brynen. Sofia känns lugn och trygg i det hon gör.
Proffsig och snabb, personlig och gav bra och relevanta råd
Jag var där för klippning och "kreativ färg". Sofia var supertrevlig och proffsig, och kom med bra tips på passande frisyr och färgval. Denna gång ville jag ha en liiite mer neutral färg, utan att det för den sakens skull riskerade att bli mesigt. Hon var lyhörd på mina önskningar och jag blev verkligen supernöjd med frisyren även denna gång.
Supertrevlig och jätteduktig. En riktig stjärna!
Mycket bra bemötande och blev mycket nöjd med klippningen. Mycket kompetent som frisör och kan rekommenderas.