vi har anlitat Qvarnströms Måleri vid ett flertal tillfällen genom åren och alltid varit supernöjda.Proffsigt bemötande och väl utförda arbeten utförda av en genomtrevlig och hjälpsam kille.Vi ger de bästa rekommendationer!
Qvarnströms Måleri
6 omdömen om Qvarnströms Måleri
Kim Qvarnström är nog det optimala målaren du vill ha. Jag engagerade honom på rekommendation för mer än 10 år sedan för både måleri och tapetsering, och kvalitet håller. Han är noggrann, flexibel och kundorienterad, du känner dig trygg med honom och kan bolla olika idéer. Kim står för hög kvalitet och service till ett mycket rimligt pris. Den klart bästa hantverkaren jag engagerat på Ingarö - inget snack om saken! Anders
Noggrant och engagerat arbete. Kom när vi avtalat och var tillmötesgående.
Vi har fått hjälp med all möjlig målning. T.ex. Fönster både utvändigt och invändigt, innerväggar, innerdörrar innertak och Veranda med lite "snickarglädje". Den bästa målare vi haft! Noggrann, skicklig och pålitlig - Kommer alltid när han sagt. Dessutom väldigt trevlig!
Bästa målaren!!! Alltid ett toppenbra resultat! Snabb noggrann och ett jättebra jobb. Rekommenderar varmt. Aldrig varit så nöjd!!
Hjälpte mig med min lägenhet. Supertrevlig och resultatet blev kanon!