Alla kategorier Byggkonsult Stockholms län Huddinge Reidar Ågren AB

Reidar Ågren AB

Fullerstatorget 8, 141 35 Huddinge — Visa karta

1.0 i betyg av 2 rekommendationer
 

Läs vad 2 kunder tycker om Reidar Ågren AB

 • Andreas E
  Andreas E skrev om Reidar Ågren AB
  Hej Reidar Ågren !

  Konstigt att du hänvisar till vårt ärende då vi ej svarat på detta.

  Men tar tillfället i akt nu istället.

  Gällande din milersättning så är den ej korrekt vid 2:a tillfället så ringde jag dig för att fråga om du var hemma hos oss, då sa du per telefon att du alldeles strax var framme !

  Så var ej fallet du kom efter 20 min och min tanke var att avboka besiktningen eftersom hantverkarna borrat hål i golvet, men du dök upp ändå. Detta kan bekräftas av hantverkarna, bara att ringa mig så kan numner erhållas till dem.

  Ett av tillfällena så utgick du ifrån Täby ,men har ändå debiterat milersättning ifrån Huddinge.

  Du har heller inte skrivit en korrekt milersättning ifrån Huddinge. Du säger att www.viamichelin.com har fel när de räknar ut hur lång sträckan är. du har även sagt att de tar "ibland" 2-2,5 h ifrån Huddinge till oss ?? Cyklar du då eller ? Vid flera utav besöken har du åkt en bra stund innan rusningstrafiken så hur kan det ta sådan tid. Har det möjligtivs vart 4-5 olyckor i sådant fall?

  Det var en del om resorna.

  Vid dina 3 besök så har du vart max 15 min hos oss vid varje tillfälle , men ändå debiterat 6 h?

  Hur går detta ihop?

  Detta kan bekräftas utav av 5 personer !

  Sist men inte minst hur tänkte du när du när vi bestred din faktura ?

  Sämre svar en ditt kan man nog inte få !

  Föreningen sa så är i princip det ända du skrivit, inget svar på våra frågor ! Tragiskt om du nu säger att du ska bedriva en så seriös verksamhet.

  Mvh Andreas E 0730-224526 Läs mer
  gillar detta
 • Johan J
  Johan J skrev om Reidar Ågren AB
  Anlita aldrig denna besiktningsman, värre saltade fakturor får man leta efter. ==== Det gäller ju inte ens det ärendet. Kom in i matchen och släpp hörnflaggan. Bara att gå tillbaka i dina fakturor så ser du. Läs mer
  2009-05-07 Representant för Reidar Ågren AB svarar Johan J
  Påståendet är ärekränkande. HSB Norra Storstockhom krävde att undertecknad skulle utföra besiktningar av avloppsdragningar i badrum på lgh Herrgårdsvägen 33, Upplands Väsby. Detta var ett villkorför att bostadsrättinnehavaren skulle få gjuta igengolvet i badrummet. Vid första överenskomna besiktningstillfället var rör- och byggnadsarbetna ej färdigställda. Vid andra tillfället dagen efter frankom att det var bilat kring rören så att de kom ner i underliggande grannes badrum.
  Jag hade meddelat innan vi påbörjade besiktningsarbetet att jag skulle vara bortrest f.o.m. 3 april 2009. Innehavaren var då orolig för att deras ombyggnad av badrummet skulle bli försenat varför jag erbjöd mig att göra ett tredje försök på väg till Arlanda den 3 april utföra besiktning av avloppsdragningarna, vilket jag gjorde och meddelade att om att om man stöttade rören innan gjutning kunde igengjutning ske
  Totalt debiterad tid är 5 timmar inkluderat restid vid tre besök samtreskostnader. Detta inkluderar även rapport, telefonsamtal med HSB Norra StorStockholm, eftersom det var ett krav att de fick rapport om läget.
  Enligt bostadsrättföreningens styrelse samt HSB Nora Stor-Stockholm skulle bostdsrättsinnehavren betala erforderliga besiktningar. Att påpekas är det styrelsen för bostdsrättföreningen som utsett oss till besiktningsman. Önskas närmare upplysningar om detta kan den som önskar ta kontakt med förvaltaren Leif Vesterdal, tel 08-560 897 00.
  Reidar Ågren
  gillar detta

Bästa byggkonsulterna i Huddinge:

5.0 i betyg av 11 omdömen
Rufa T Rufa T tycker:
“Bra pris super Staff och mycke...” Läs mer

Karta

Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 36 rekommendationer
Spånlötsvägen 83, 18434, Åkersberga
Kategorier