Vi anlitade Reinholdssons Bygg för bygge av altan. Vi blev jättenöjda med resultatet! Han var snabb, noggrann och hjälpsam. Vi anlitar gärna honom igen för framtida projekt. //Johanna och Johannes i Bredared

Reinholdssons Bygg AB
5 omdömen om Reinholdssons Bygg AB
Tack för förtroendet att utföra era önskemål och de varma orden!
Vi anlitade Reinholdssons Bygg AB för byte av tak på vår villa i Sandhult i mitten på mars. Matthias och hans kompis från Knegarbröderna i Dalsjöfors gjorde ett utmärkt jobb. Trots några dagar med snö och kyla jobbade de på som bara den. Trevliga killar och lätta att kommunicera med. Tack ska ni ha. Kan varmt rekommenderas. Irene o Erik
Super tack för de orden de värmer, och är det mer saker i framtiden så har du mitt nummer
Mycket noggrann och bra snickare! Var ärlig och kunde enkelt förklara för mig hur saker skulle se ut när jag inte riktigt förstod. Väldigt tillmötesgående med våra önskemål och kunde bolla materialfrågan med honom. Han satte upp akustikvägg, byggde in en bokhylla, rev en vägg och byggde ut en vägg mot trappan. Rekommenderas varmt. Han kommer att få komma tillbaka för ytterligare arbete.
Tack för förtroendet och de fina orden! Bara höra av sig i framtiden
Vi är sååå nöjda med hjälpen med väggar/tak, innerväggar och bygga vägg! Med alltifrån hjälp på kort varsel, massa bra rådfrågning och proffsigt arbete! Han jobbar så snabbt och smidigt! Vi är extra tacksamma för expertisen på face-time emellan bygg-tillfällena, så tryggt och värdefullt! Rekommenderar alla som vill behöver en proffsig snickare!
Tack för de fina orden, finns behovet längre fram bara att höra av sig!
Vi hade en känsla av att de skulle va bra men det va ännu bättre.
Tack för förtroendet och de fina orden. Bara att höra av sig i framtiden om behovet finns