Relax & Spabad
4.7 i betyg av av
47 omdömen
Relax & spabad grundades 2015 i Växjö av Leif & Lina Loftenius.
Vi såg ett stort behov av service och eftervård för alla pool / spabadskunder.
Vi vill hjälpa kunden innan , under och efter deras pool, spabad eller Bastuköp.
Våran butik är öppet året runt och innehåller utbildad personal.
Vi är medlemmar av svenska badbranschen för att ständigt uppdatera oss i de regler och kunskaper både inom offentligt och privat poolägande.
Vi har både fysisk butik i Växjö med showroom men i våran webbutik kan man klicka hem våra produkter online.
Vi hoppas eran upplevelse hos oss blir en ny nivå av välbefinnande.
Vi såg ett stort behov av service och eftervård för alla pool / spabadskunder.
Våran butik är öppet året runt och innehåller utbildad personal.
Vi hoppas eran upplevelse hos oss blir en ny nivå av välbefinnande.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag47 omdömen om Relax & Spabad
skrev om Relax & Spabad
Snabb och smidig service. Allt var klart på en vecka. 👍
skrev om Relax & Spabad
Bra och snap utfört jobb kan rekommenderas
skrev om Relax & Spabad
Fantastisk service i butik och administration samt duktiga tekniker! Fick snabb och bra hjälp när vi installerade vårt spabad och dom löste det hela föredömligt trots meck från vår sida med coronakarantän etc. Tack för all hjälp återigen ❤
skrev om Relax & Spabad
Egen byggnation av pool i skalblock av betong våren/sommaren 2021. Inhandlade inbyggnadsdetaljer, belysning, uppvärmning, mät och doseringsutrustning samt pooltak av Relax och Spabad.
Under min byggnation fick jag jättebra support av Leif och Lina gällande alla moment som skall utföras av någon som bygger i egen regi som jag gjorde. Efter byggnation vid driftsättning av poolen samt vid den löpande driften och vinterstängningen har Leif och Lina alltid ställt upp och instruerat om hur man får ett rent, fint och klart badvatten som håller rätt värden. Blir ju lätt mer än en fråga första säsongen. Stort tack till Leif och Lina. Varma rekommendationer. Henrik Svensson/Skövde -
skrev om Relax & Spabad
Lätta att göra ned, kunskapsnivån utmärkt
skrev om Relax & Spabad
Jag har köpt ett pooltak.Det har inte levererat ännu, men hitintills så är jag supernöjd.Både Leif och Lina är supertrevliga, hjälpsamma och kunniga.
skrev om Relax & Spabad
Kundorienterade , snabba och kunniga.
skrev om Relax & Spabad
Vi är super nöjda med allt, varan var sen, då ringde dom och fråga om vi ville vänta eller avbeställa den.... sen när den kom fick ja ett mess och att den var på väg. Precis sån servis vill vi ha.
Super bra fortsätt så -
skrev om Relax & Spabad
Mycket bra med personligt bemötande
skrev om Relax & Spabad
Som jag har skrivit innan om detta företag så är det tummen upp 👍. De eventuella problem som man kan få med sitt nya bad, och problem kan det ju bli. Då löser de det! Jag är evigt tacksam att jag köpte av er, för de problem jag hade med mitt nya bad det löste ni! Jag hade garanterat inte fått den hjälpen från någon annan..
Tack för att ni ordnade allt med mitt bad.
Tack även till era duktiga servicetekniker.🤗
Håkan -
skrev om Relax & Spabad
Nice, friendly and sercive minded approach.
Everything went as we had planned and expected.
We enjoy the Jacuzzi frequently. -
skrev om Relax & Spabad
Fick snabb återkoppling via telefon att mina varor var klara för upphämtning av en trevlig säljare.
skrev om Relax & Spabad
Alltid bra bemöte. Alltid fokus på kunden med stort kunnande. Nöjd.
skrev om Relax & Spabad
Bra mottagande och hjälp hela vägen
skrev om Relax & Spabad
Säker och snabb leverans av min beställning.
skrev om Relax & Spabad
Fantastiskt bra service och tillgänglig personal. Bra priser och alltid intresserade av att stötta och hjälpa kunden.
skrev om Relax & Spabad
Snabb frakt och lätt att betala
skrev om Relax & Spabad
Bra bemötande och kunnig personal
skrev om Relax & Spabad
Vi köpte ett Spabad 2021. Vi är mycket nöjda både med produkten och bemötandet. Fick mycket bra info om hur saker och ting fungerar. Allt fungerade perfekt från beställning till installation. Känns som man alltid kan ” titta in ” om man har frågor. Man värnar om sina kunder både före och efter köp.
skrev om Relax & Spabad
Snabb leverans. Då en del saknades fick jag snabb hjälp. Och den saknade delen kom efter 2 dagar
skrev om Relax & Spabad
Smidig och bra service och allt man har behov av till Soa bad finns i sortimentet
skrev om Relax & Spabad
Har bra kunskap om reservdelar o medel för spabad
skrev om Relax & Spabad
Mycket bra bemötande och hjälpsam personal
skrev om Relax & Spabad
Bra bemötande, svarar alltid när man kontaktar dom.
Nöjd med mitt swimspa -
skrev om Relax & Spabad
Väldigt trevligt bemötande och högt kundfokus. Hög kunskap på produkterna de säljer. Kanske inte lägsta pris men väl värt för den personliga servicen och professionella bemötandet.
skrev om Relax & Spabad
Vi blev bemötta jätte bra, fick jätte bra hjälp och service!! Vi skulle bara in och titta men det blev ett spa bad samma dag. Vi fick det hemlevererat och på plats samma dag oxå!! Dom är alltid glada och hjälpsamma när man kommer dit!
skrev om Relax & Spabad
Mycket bra och trevligt bemötande!
Väldigt kunnig personal!
Kan verkligen rekommendera dem!!
Hel nöjd kund! -
skrev om Relax & Spabad
Mycket bra service och hjälpt till när det behövts.
Att få den servicen vi fått.
Vi köpte Willis spa och är jättenöjda. -
skrev om Relax & Spabad
Bra bemötande av påläst och kunnig personal!
skrev om Relax & Spabad
De var trevliga och korrekta, hjälpte mig så gott de kunde men verkar som frakten strulat!
skrev om Relax & Spabad
snabb och bra leverans av produkterna jag beställt och bra kvalitet
WELLIS SATURN
Ett stort eloge
till er på relax&spabad alltid lika hjälpsamma när det är något.
Ett stort urval av reservdelar/tillbehör på lager och snabb leverans.
Går man i spabads tankar så är det här man ska handla.
Trevlig och kunnig personal.
Ett av få företag som helhjärtat lägger fokus på sina kunder med allt från support till service.
Conny/Lillemor -
skrev om Relax & Spabad
Fantastiskt bra bemötande och högsta servicenivå av all personal i samband med köp av Artesian Spabad.
skrev om Relax & Spabad
Kund bemötande är världsklass!!!
Efter som dem hadde sån bra service och bemötande så slutade det med att jag köpte ett pool paket Thermopool 4x8 och ett spa bad från Passion.
Service ligger på topp,svarar alltid i telefon.
Bästa Lina & Leif -
skrev om Relax & Spabad
Vänliga, hjälpsamma och kundorienterade!
skrev om Relax & Spabad
Otroligt dåligt och flagrant hantering.
Hej Jan! Tråkigt att vi inte kunde hitta felet på er Ledbelysning trots att vi felsökte efter vår bästa förmåga.
Relax & Spabad
Precis som vi sa är du välkommen att höra av dig om felet uppkommer så man ser felet, det är lättare att laga då. Vi utför inga kostnadsfria undersökningar precis som vilka hantverkare som helst om det var den hanteringen som var flagrant. Tack ändå för din recension och välkommen tillbaka. -
skrev om Relax & Spabad
Alltid bra bemötande. Köper mina kem och kringprodukter av Relax och Spabad.
Vänligt bemötande
Hjälpsam med olika frågor vi hade ang. spabadet och poolen
Kunde de inte svara direkt på vår fråga, återkom de när de fått svar -
skrev om Relax & Spabad
Mycket bra bemötande av personalen när man kommer in i butiken .
Jag har både köpt förbrukning saker och reservdelar .
Är aldrig några problem om man kommer med frågor och skötsel av pool och spa. -
skrev om Relax & Spabad
Jag blev välkomnad redan i dörren och de hjälpte mig i ett se4rvceärende med största proffesionellism.
Trevliga och höll vad de lovade hela vägen.
Efter detta har jag handlat i butiken vid ett flertal tillfällen och har alltid blivit väl bemött och med snabb hjälp.
Bästa företaget i denna branschen. -
Super trevliga.
Jag köpte ett pooltak.
det kom när det skulle komma.
Så bara super: -
skrev om Relax & Spabad
Har från början blivit mycket väl bemött, är oerhört nöjd!
Hade en reklamation! Vilket dom löste smidigt och över förväntan.
Är ett föredöme på hur man hanterar och behåller kunder.
Hör köpt ett Spabad av dem. -
Allt fungerade utmärkt ,
Superservice!!! -
Bra service.
Väldigt kunnig personal -
skrev om Relax & Spabad
Trevligt bemötande, bra service och helt klart bästa priset i jämförelse av offerter!
skrev om Relax & Spabad
Mycket kunnig och bra personal! Fick mycket bra hjälp tips och råd vid mitt köp av spabad! Valde Artesian för att det är av högsta kvalitet och det har fått väldigt bra betyg på nätet. Valde att köpa det på Relax och spabad för fick bra bemötande och ville köpa lokalt.
skrev om Relax & Spabad
Professionellt o trevligt bemötande.