Bra putsning, snabba och duktiga.
Eriks Fönsterputs
Dags att putsa dina fönster där hemma? Vi på Eriks Fönsterputs ser till att du har rena fönster året om. Vi putsar fönster på abonnemang och rengör dem varannan månad efter ett rullande schema, helt utan bindningstid. Utöver detta får du självklart ett personligt bemötande och ett arbete som håller hög kvalitet. Vi är Sveriges...
9459 omdömen om Eriks Fönsterputs
Sedan starten hos Reco 2018
Snabba, kvalitet i utförandet, rimligt pris.
Bra service och trevlig personal
Putsning bra Kommer på utsatt tid
Väldigt smidigt! Lätt att lägga till extraputsningar.
Jättebra putsat av killarna som gjort jobbet, de bad dock om att få komma in i huset när våra barn var hemma ensamma trots att vi påtalat att Vi vill att man tar stegen med då Våra barn inte får öppna för främlingar
Mycket bra och ni är trevliga när man ringer och är tillmötesgående och bra svar. Ha nu en bra dag. Mvh Gunilla
Uppfyller mina förväntningar.
Mycket bra service och trevlig personal
Helnöjd kund! Bra på alla sätt och vis. Perfekt att kunna få meddelande dagen innan fönsterputs.
Jag är supernöjd mina fönster har aldrig varit så rena
Tyvärr så lämnar man ränder efter sig på det fönster som jag har hunnit kolla. Har tagit en bild.
Putsar med utmärkt resultat! Trevligt bemötande😀
Hej! Fick meddelande från Eriks fönsterputs att dom varit o putsar mina fönster, men det hade dom INTE varit! Mycket konstigt, tycker jag! Dom gånger dom varit hör så har dom gjort ett bra jobb @
Bra som vanligt 🤩 enkelt att boka
Bra info när de kommer och är väldigt nöjd med fönstren. Alltid trevligt bemötande
Snabbt och bra. Rekommenderas.
Skriver detta via min dotters profil. En av deras försäljare kom och erbjöd deras fönsterputs abonnemang där vi kom överens om att de skulle putsa alla fönster på utsidan (både över- och undervåningen) för en fast summa. När de kom för att putsa fönsterna så märkte vi att det inte var någon skillnad på våra fönster på övervåningen och vi kontaktade kundtjänst som sa att de inte hade putsat alla fönster eftersom de som kom och putsad hade inte fått full information om att samtliga rutor skulle putsas. De sa då att de ser...
Hej ! Tyvärr har jag inte kunnat ge ett uppriktigt svar , då jag en vecka innan putsen hamnade på Uddevalla sjukhus och fortfarande befinner mig där . Men vid tidigare kontakt var jag nöjd ! Vänligen Kari n Thörn Studievägen 18 45145 Uddevalla
Snabbt och effektivt men vissa hårda fläckar blev kvar på köksrutan, de menade att det var för kallt för vissa medel. Trevliga män!
bra personal och trevliga. fina och rena fönster. Helt nöjd . MVH Christina
Jag är jättenöjd för fönsterputsningen. Bara att kunna titta ut genom rena fönster ger glädje.
Skönt att få putsade fönster speciellt nu när det går mot ljusare tider
Mycket nöjd med både utfört arbete och med konceptet
Fint jobb,utfört i bitande vind o köld!
Får endast utvändig putsning, men är alltid lika nöjd. Plus att syns vi genom glaset är det alltid med en vink och ett leende🙏😁
Bra att det blir gjort även om man inte är hemma. Rena fina fönster.
Har inte träffat personen som utfört jobbet. De har varit här 2 ggr. Ser helt ok ut. Jag testar detta koncept och kommer utvärdera detta efter några ggr till. Mvh
Man får enkelt besked på sms när ni kommer och när det är putsat. Verkar vara gjort med gott humör, inget besvär med våra buskar. Klart och fint. Vi är mycket nöjda.
Skönt att slippa tänka på att tvätta fönstren själv.
Utmärkt på alla sätt. Utmärkt på alla sätt
Alltid glatt överraskad med rena fönster.
Trevliga, snabba och noggranna putsade. Eriks fönsterputs har humana priser för putsning. Vi har bara haft dem 2 ggr och är mycket nöjda.
Vi har i många år fått hjälp med fönstren och är utomordentligt nöjda!!! Vi hoppas på fortsatt hjälp med våra fönster. Med vänliga hälsningar/M
Jag blev mycket nöjd med putsningen. Jag vill gärna ha ett sms så jag vet när ni kommer. Mvh agneta
Hej Agneta, tack för din feedback! Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper dom dig med ditt önskemål om sms dagen innan. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se - så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Snabba och kompetenta. Det blir ett mycket bra resultat, jag är mycket nöjd.
Toppen. Är bra service att ha på abonnemang.
Proffsigt och snabbt! Femstjärnigt resultat!
Jag är väldigt nöjd med utförandet av fönsterputsningen, enkelt och smidigt att jag inte behöver vara hemma och passa tid för att får tjänsten utförd.
Rent och snyggt. Putsade fönster, ned medtagna redskap.
Det är otroligt bekvämt när det sköts löpande
Inte bra tvättat, kan vara kylan utomhus just nu. Efter samtal med Emilia som var mycket tillmötesgående rätade vi tillsammans ut flera frågetecken.
Helt ok. Dock inte samma höga nivå som gången före.
Hej Peder, tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad tråkigt och höra att resultatet inte matchade med tidigare putsning. Vi uppskattar när kunder hör av sig om något inte blivit som förväntat. Om det mot förmodan inte skulle bli bättre till nästa gång så är vi ytterst tacksamma om du kontaktar vår kundtjänst. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se - så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Smidigt, enkelt. Lite tråkigt att inte den utvärderliga delen av en bottenplans balkong fönster ej ingår i abonnemang. Vilket innebär för mig 1 fönster + en balkong med skjutdörrar som enbart putsas. Mvh
Hej Danijela, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Tråkigt och höra att våra tjänster inte lever upp till dina förväntningar. Kontakta vår kundservice så ska vi se över vad som hänt. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se - så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Kundtjänsten är jättetrevlig och bra, inget att anmärka på. Utförandet av själva putsningen är lite olika beroende på utförare, kan bli mycket bättre om man tänker på detaljerna och verkligen rengör ytorna och fönsterbleck.
Hej Josephine, Tack för att du delar med dig av din upplevelse, det hjälper oss att bli bättre! Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Lite tveksam efter ”dörrförsäljning” men efter två tvättar så är vi hittills nöjda. Fungerar enligt avtal.
Vänlig och trevlig personal som gör ett snabbt och bra jobb. Mina förväntningar var höga för jag har tidigare sett deras jobb hos mina grannar och ja, Eriks fönsterputs har levt upp till mina förväntningar. Jag har köpt utvändig fönsterputsning på min villa och är mycket nöjd. Funderar på att även inkludera puts av mitt glasade uterum framöver.
Bra service nöjd med resultatet.
Putsningen har hittills alltid varit till belåtenhet
Vi är nöjda och har redan svarat en gån.