Rent A Mover

Rent A Mover

rentamover.se
  • BadgeSevenYears
4.8

Vi är en flyttfirma med minst 20års branscherfarenhet, har flyttmästare och packmästare upplärda i generationer och drivs nu i familjeregi. Vi värdesätter kundens hela flyttupplevelse och med professionalism, flexiblitet och erfarenhet genomför vi en smidig, säker och effektiv flytt, oavsett om det är en bohagsflytt eller en...

709 omdömen om Rent A Mover

Sedan starten hos Reco 2016

Mark Brian S
Skrev om Rent A Mover

Vi anlitade Rent A Mover för en kontorsflytt. Snabb offert och uppföljning. Trevligt bemötande, punktligt och professionellt. Mycket bra upplevelse från början till slut helt enkelt!

Stefano C
Skrev om Rent A Mover

Jättbra service, lyhörda och hjälpsamma Kan varmt rekommendera dem

Anna W
Skrev om Rent A Mover

Smidigt, professionelkt och ett trevligt bemötande.

Agneta H
Skrev om Rent A Mover

Snabbt och smidigt. Samt otroligt trevlig personal 😄👍. Skulle jag flytta igen så skull jag inte tveka att anlita dem igen.

Anders E
Skrev om Rent A Mover

Lätt att få kontakt med per telefon. Fick snabbt en offert, som var väldigt bra. Bra info om försening och ankomst. Korrekt och väl utfört uppdrag att flytta digital-flygel, och bra och vänlig attityd hos personalen. Återkommer absolut vid behov! Med vänlig hälsning, Anders.

Katarina A
Skrev om Rent A Mover

Proffsig hjälp vid flytt av piano. Supernöjd.

Eva P
Skrev om Rent A Mover

Mycket service-minded och genomförandet levde upp till högt ställda förväntningar. tack!

MICHAELA S
Skrev om Rent A Mover

Jag kan varmt rekommendera rent a mover! Från första kontakt till avslutad flytt har allt fungerat smidigt och professionellt. Teamet var otroligt proffsiga och kommunikativa under hela processen, vilket gjorde att jag som kund kände mig väldigt trygg. De tog väl hand om både möbler och kartonger, och allt kom fram i perfekt skick. Det märks verkligen att de bryr sig om sina kunder och sitt arbete. Jag kommer definitivt att anlita dem igen nästa gång jag flyttar!

Margareta E
Skrev om Rent A Mover

Tjänsten jag beställde var flytt av ett piano. Bemötandet från Rent A Mover var professionellt och vänligt - flytten skedde enligt överenskommelse, var snabb och utan svårigheter. Då jag inledningsvis fått ett slutpris som på leveransdagen ändrades till ett högre på grund av en miss från företagets sida var det inga svårigheter att påtala detta och få det från början överenskomna priset med ett mindre påslag. Blev mycket vänligt och snabbt bemött och är tacksam över detta.

Therése Ö
Skrev om Rent A Mover

Trevliga, hjälpsamma, serviceinriktade och hittar alltid en lösning! Ett superbra gäng som jag mer än gärna rekommenderar!

Stefan H
Skrev om Rent A Mover

Professionellt och vänlig bemötande. Mycket flexibla och villiga att lyssna till särskilda önskemål.

Maj-Inger H
Skrev om Rent A Mover

Svarade snabbt på min förfrågan Gav tydlig information om kostnader Killarna var mycket artiga och trevliga Fick några killar till som sprang upp 5tr med kyl och frys samt diskmaskin Samtliga killar gjorde ett bra jobb, jag är mycket nöjd

Adam P
Skrev om Rent A Mover

Effektiva, trevliga och mycket bra kommunikation. 10/10!

Annika T
Skrev om Rent A Mover

Allt var toppen:flytten, personalen, städningen. Kan verkligen rekommendera!

Victor G
Skrev om Rent A Mover

Smidigt, säkert, snabb och trevlig.

Jens F
Skrev om Rent A Mover

Från bokningstillfället till slutlig flytt känner man sig i trygga händer. Det är lätt att kommunicera och hela processen leds av professionell personal. Instruktioner går fram och utförs med ett leende. Det är viktigt! Jag har flyttat allt från kontor lokalt i Stockholm till hela bohag 50 mil söderut och är supernöjd. Packning, städning och flytt är 10/10! Jag har provat andra flyttfirmor genom åren men ingen är så bra som Rent A Mover.

Maria S
Skrev om Rent A Mover

Supertrevliga och duktiga killar kom och flyttade mitt piano på ett sätt som kändes tryggt och gick smidigt. All kontakt med företaget var trevlig och tydlig och priset bra. Kunde inte vara mer nöjd! Stort tack!

Ulrika D
Skrev om Rent A Mover

Super trevliga och professionella flyttkillar. Skulle absolut rekommendera!

Sakura S
Skrev om Rent A Mover

Snabb svar och rimligt pris!😊😊

Anna N
Skrev om Rent A Mover

Allt gick smidigt. Det mesta av våra saker klarade flytten förutom två koppar.

Karen Y
Skrev om Rent A Mover

Despite assuring me that everything could be moved in one trip—as has always been the case in my previous moves with them—it ended up taking two rounds. Because of this, I was charged extra costs that I had not planned for. The lack of honesty and poor communication made the whole process stressful. I would not recommend this company.

Stefan B
Skrev om Rent A Mover

Snabb återkoppling på förfrågan med offert inom bara ett par timmar. Proffsigt i alla led från bokning till transport. Mycket trevligt bemötande från all personal. Kunde inte vara nöjdare. Mvh, Stefan

Maria T
Skrev om Rent A Mover

Flytt av flygel. Allt fungerade fantastiskt bra. De var rutinerade, kom i tid och jag kände mig aldrig orolig för att instrumentet skulle skadas. Dessutom trevliga och till ett bra pris. Jag ger min bästa rekommendationer.

Leif F
Skrev om Rent A Mover

Trevligt bemötande trots lite strul som rättades till.

Haysamebd W
Skrev om Rent A Mover

Vi anlitade Rent A Mover för att flytta både vårt hem och våra förråd, och vi är supernöjda med resultatet! Allt gick smidigt, snabbt och professionellt. Personalen var otroligt trevliga, hjälpsamma och tog väl hand om våra saker. Vi kan varmt rekommendera Rent A Mover till alla som vill ha en trygg och smidig flyttupplevelse!

Chaoyu Z
Skrev om Rent A Mover

Fantastic help! Fast and professional.

Mimmi Marie M
Skrev om Rent A Mover

Super trevlig personal! Snabb och smidig flytt

Björn R
Skrev om Rent A Mover

Extremt smidig flytt och flyttstädning! Bra kommunikation och varsam hantering av möbler och lådor. Kan starkt rekommendera dem!

Jenny G
Skrev om Rent A Mover

Trevligt bemötande av både ägare och flyttkillar! Snabba och duktiga och roliga:) Bra pris och håller sig enligt det som är överenskommet. Inget var jobbigt eller omöjligt. Rekommenderar varmt denna flyttfirma!

Partners A
Skrev om Rent A Mover

Snabb och säker service! Rekommenderas varmt.

Anci W
Skrev om Rent A Mover

Hej, jättehärliga grabbar och effektiva.

Stig J
Skrev om Rent A Mover

Snabba, erfarna grabbar som tog hand om vårt piano på ett säkert sätt. Snabba svar vid kontakter.

Tomas H
Skrev om Rent A Mover

Anlitade Rent A Mover för flytt av en flygel från femte våningen utan hiss. Allt flöt på otroligt smidigt och bra. De är väldigt skickliga. Är otroligt nöjd med deras bemötande, utförda jobb och priset.

Fei Sofia Y
Skrev om Rent A Mover

Väldigt snabba, professionella och trevliga. Kommer definitivt att kontakta dem igen.

Ingela W
Skrev om Rent A Mover

Flyttning med Rent A Mover kändes tryggt. De var effektiva, lösningsorienterade och hjälpsamma.

Teresa N
Skrev om Rent A Mover

Proffsiga, noggranna och trevliga.

Daniel B
Skrev om Rent A Mover

Det räckte med en person att flytta ett piano - otroligt skickligt!

Eleni H
Skrev om Rent A Mover

De var mycket snabba och effektiva och mycket artiga.

Anders F
Skrev om Rent A Mover

Fantastiskt trevliga och professionella. Inga problem alls. Ägaren Bror är mycket trevlig och flexibel. Bra pris dessutom, men det viktigaste vid en flytt är ju att saker funkar som det ska och att någon svarar i telefon när man ringer. Rekommenderas starkt.

Amir M
Skrev om Rent A Mover

Andra gången vi använt dem och nöjd med både flytt och städ, tack!

Maria A
Skrev om Rent A Mover

Helt fantastiskt från start till slut! Vi fick hjälp med packning, flytt, städ och upphämtning av kartonger. Trevlig, bra kommunikation och allt enligt plan!

Joakim S
Skrev om Rent A Mover

Snabb hjälp och väl utfört arbete. Trevligt bemötande både från den administrativa personalen och de som utförde arbetet.

Johan Martin S
Skrev om Rent A Mover

Professionella och lyhörda, flytten var felfri. Blev ett missförstånd med städdatum men det gick att anpassa.

Karl D
Skrev om Rent A Mover

Flyttade en 4:a och det gick smidigt. Dom kom i tid, allt är helt och grabbarna var trevliga och lyhörda på allt jag önskade. Kunde inte önska bättre hjälp. Anlitade dom även för flyttstäd som såg superbra ut. Rekommenderar Rent A Mover till alla för både flytt och städ.

Gun-Britt D
Skrev om Rent A Mover

Jättebra bemötande i telefon.dock var inte alla saker bortförda från lägenheten efter tömning. men enl firman kommer det att tas bort vid städningen.en toalett ,som har varit speciell vid spolningen men fungerat, stod och rann efter tömningen, fullt med papper i. Så var det inte före tömningen.Firmans ägaren var snäll och kom,stängde av toaletten.förmodligen har en anställd använt toaletten.Städning har ännu ej genomförts,görs senare enl överenskommelse.

Jacquie M
Skrev om Rent A Mover

Excellent friendly service from start to finish. Everything well packed and transported with care. On time and efficient. Exit clean left everything sparkling, the oven was like new! I would highly recommend their services.

KARL ROBERT ANDREAS K

Bra pris, Snabba och professionella och framförallt trevliga.

John D
Skrev om Rent A Mover

Anlitade dem att bära en Tung Flygel upp för trapporna Killarna var starka och serviceinriktade, allt gick smidigt och bra ! Rekommenderas 👍👍

Erika H
Skrev om Rent A Mover

Bror & hans team är riktigt duktiga - professionella, trevliga, flexibla och hjälpsamma! När allt packats upp och även mina extremt sköra takarmaturer hängts upp på min nya adress kände jag mig väldigt nöjd med en smidig flytt. Kan varmt rekommendera Rent A Mover.

Anna B
Skrev om Rent A Mover

Det kom ett gäng trevliga killar. Allting gick snabbt och smidigt, precis så som man önskar att det ska göra.