Rib Tours AB

Rib Tours AB

www.ribtours.se

RibTours: Vi tar dig med på skärgårdens mest fartfyllda äventyr Vi på RibTours är din ultimata partner när du vill uppleva Göteborgs skärgård på ett unikt, intensivt och minnesvärt sätt. Med våra toppmoderna och extremt sjösäkra RIB-båtar (Rigid Inflatable Boats) kombinerar vi hisnande farter med storslagna naturupplevelser....

9 omdömen om Rib Tours AB

Sedan starten hos Reco 2026

Zetterlof A

Grymt organiserat & grym service! 5++

Andrew B
Skrev om Rib Tours AB

Excellent experience! Would recommend!

Nina K
Skrev om Rib Tours AB

Fantastiskt personal som hade god koll på oss hela kvällen 👌🏻

Martin N
Skrev om Rib Tours AB

Allt fungerade toppen 5+. Vi gillar säkerhet, pålitlighet och att allt fungerar. Väldigt bra att kunna stämma av allt i förväg och alltid svara i telefon (när det fungerar) Tack!!

Hannes M
Skrev om Rib Tours AB

Colin med team är otroligt bra!

Sjöskolan A
Skrev om Rib Tours AB

Flexibla, och samarbetsvillig. Kan inget annat än rekommendera samarbete med Ribtours. Nu har Ribtours dessutom ökat flottan med ytterligare en båt. Läget vid klippan gör hämtning och lämning enkel och smidig. Trevlig restaurang precis när man kliver av.

Malin P
Skrev om Rib Tours AB

Alla var jättenöjda med turen, verkligen en av höjdpunkterna för hela året och som man gärna gör om någon gång. Tack så jättemycket!

Clara B
Skrev om Rib Tours AB

Det var en superrolig upplevelse och skulle rekommendera till alla. De enda som var ett minus var att de kom sent vilket gjorde att vi kom sent till vår nästa aktivitet. Annars superroligt och härligt med musik till, Colin och Erik var supergoda!

Tommy K
Skrev om Rib Tours AB

Tack för bra bemötande. Tommy K.