Många bra övningar och diskussioner! Det jag saknade var säkerhetsaspekter och hur företag ska tänka klokt innan man sätter igång med olika AI-verktyg.
15 omdömen om AI
Hej Anna-Liisa! 😊 Härligt att du är nöjd med övningarna och diskussionerna! Tack för din input gällande säkerhetsaspekterna, det är något vi tar med oss framåt! Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Bra lokal och bra att den ligger nära centralstationen. Bra introduktion till AI.
Hej Anna! Härligt att du är nöjd med både lokalen och introduktionen till AI. Tack för att du tog dig tid att lämna feedback! 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Proffsigt bemötande Förväntande mig grundläggande kunskaper om AI vilket utbildningen levererade Pedagogisk lärare med mycket energi
Hej Jenny! Tack för din feedback! Vad roligt att utbildningen motsvarade dina förväntningar och att du uppskattade lärarens energi och pedagogik. Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Bra och engagerad lärare, bra genomgång av några olika AI-modeller och hur man bäst får tillförlitliga svar från AI.
Hej Marina! 😊 Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du uppskattade lärarens engagemang och att genomgången av AI-modellerna gav dig värdefull vägledning. Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Christoffer var duktig och pedagogisk.
Hej Daniel, Jättekul att höra 😊 Toppen att du är nöjd med kursen! Vänliga hälsningar Roda Utbildning
Det var en intressant utbildning och jag fick många tips. Jag saknade dock att vi kursdeltagare inte fick prova göra egna promter under dagen. Ibland lär man sig bättre om man får prova själv. Jag gick utbildningen Arbeta effektivare med AI.
Hej Åsa! Tack för din feedback! Vad roligt att du tyckte utbildningen var intressant och gav många tips. Vi tar till oss din synpunkt kring att testa egna prompts – det är, som du säger, ett bra sätt att lära sig på. 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Bra utbildning, jag fick en kick-start till ett framtida användande av AI
Hej Magnus! Vad kul att höra! Tack för din recension. 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Så lärorikt, engagerad kurslärare, skulle behövt mer tid
Hej Anna! Tack för din feedback! Vad roligt att du tyckte kursen var lärorik och uppskattade lärarens engagemang. Vi tar också med oss din synpunkt om att mer tid hade varit värdefullt. Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Mycket bra, inspirerande och informativ AI-utbildning. Instruktören hade djupa kunskaper och presenterade materialet på ett engagerande sätt, med många praktiska exempel på hur man effektivt kan integrera AI i det dagliga arbetet. Utbildningen öppnade upp för nya, kreativa sätt att tänka och lösa problem. Det enda negativa var att kursmaterialet var en bok från 2023, vilket kändes något daterat i en så snabbrörlig bransch. Överlag var det dock en mycket givande upplevelse som jag varmt kan rekommendera.
Hej Morgan! Tack för din utförliga feedback! Det är roligt att höra att du upplevde utbildningen som inspirerande och givande, och att instruktörens engagemang och praktiska exempel uppskattades. Vi tar också till oss din synpunkt kring kursmaterialet – vi håller just nu på att se över möjligheten till ett uppdaterat material för att bättre matcha utvecklingen i området. Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Svårgreppbart koncept, men bra utbildning i ämnet.
Hej Elias! Tack för din feedback, kul att du tyckte utbildningen var bra! Hälsningar, Roda Utbildning