Projektledning

Projektledning en del av Roda Utbildning

14 omdömen om Projektledning

Pamela L
Skrev om Projektledning en del av Roda Utbildning

Väldigt bra strukturerad och gedigen värdefull information. Kan rekommendera det till blivande eller nuvarande projektledare som vill breda sina kunskaper i olika arbetsverktyg och arbetssätt, samt effektivisera sitt nuvarande arbetssätt.

Svar från Projektledning

Hej Pamela, Tack för din feedback! Kul att du upplevde utbildningen som både strukturerad och värdefull. 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Niclas N
Skrev om Projektledning en del av Roda Utbildning

Kursen var enkel att följa med i. Vi fick verktyg att använda och tips på hur man kan använda de och andra för att få en lugnare vardag. Kursledaren var mycket trevlig och hann verkligen med alla i både det fysiska rummet och de som var uppkopplade via zoom.

Svar från Projektledning

Hej Niclas, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att kursen kändes tydlig och att kursledaren lyckades engagera både deltagare på plats och digitalt. 😀 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Carl S
Skrev om Projektledning en del av Roda Utbildning

Blev väl bemött av vår lärare, Henrik som var (och är) en mycket ödmjuk, empatisk, varm, rolig samt pedagogisk person som blandade teori med relevanta anekdoter, ofta av humoristisk natur så energin hölls hög genom utbildningsdagarna under Grundkurs i Projektledning. Mina förväntningar var att lära mig om processer, ramar och andra verktyg för att effektivisera projekt, vilket jag tyckte att vi berörde i mångt och mycket. I det stora hela tyckte jag att utbildningen var rolig, avslappnad, engagerande samt givande. Stort plus är den härliga matbuffén som ingår under luncherna, behåll den!

Carl S gillar detta
Svar från Projektledning

Hej Carl, Tack för din utförliga och positiva feedback! 😊 Vi blir väldigt glada över att höra att Henrik och kursen motsvarade dina förväntningar, och att du uppskattade både undervisningen och matbuffén. Det gläder oss att utbildningen upplevdes rolig, engagerande och givande - precis vad vi strävar efter! Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Wilma P
Skrev om Projektledning en del av Roda Utbildning

En fantastisk kursledare med stor erfarenhet och bra kursmaterial

Svar från Projektledning

Hej Wilma, Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att kursledaren och materialet motsvarade dina förväntningar. 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Rebecca F
Skrev om Projektledning en del av Roda Utbildning

En upplevelserik och problemlösnings-inriktad utbildning med hands-on approach. Jag fick många bra verktyg att arbeta vidare med, både inom projektledning och med verktyg inom förhandling, konsten att säga nej och riskbedömning.

Svar från Projektledning

Hej Rebecca, Tack för din feedback! Roligt att höra att du uppskattade utbildningen och att du fick med dig användbara verktyg inom både projektledning och förhandling. 😊 Vänliga hälsningar Roda Utbildning

Anna L
Skrev om Projektledning en del av Roda Utbildning

Bra upplägg med båda möjlighet att dela egna erfaranheter och be om råd. Samt bra konkreta verktyg i projektledarskapet.

Svar från Projektledning

Hej Anna! Tack för din feedback! Härligt att du är nöjd med kursen och att du upplevde att både diskussioner och konkreta verktyg bidrog till lärandet.😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Katja H
Skrev om Projektledning en del av Roda Utbildning

Bra innehåll och ledare på kursen. Ledaren använde många exempel från sitt eget arbetsliv så att den teoretiska biten blev levande. Superbra!

Svar från Projektledning

Hej Katja! 😊 Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du uppskattade kursinnehållet och att exemplen från ledarens arbetsliv gjorde teorin mer levande. Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Magnus E
Skrev om Projektledning en del av Roda Utbildning

Jag har deltagit i utbildningen Projektledning med Henrik Mannerstråle. Utbildningslokalen låg lättillgängligt från Centralstationen, möteslokalen och övriga ytor var bra utrustade och gav en lugn atmosfär. Lunchen på Waterfront var helt fantastisk. Utbildaren var erfaren och delade med sig av sina erfarenheter på ett ödmjukt sätt. Han kunde ge exempel på varför han ansåg att olika delar var viktigare än andra och delade med sig av de styrdokument han ansåg att ett projekt bör innehålla. Han visade ett genuint intresse för...

Svar från Projektledning

Hej Magnus! Stort tack för din utförliga recension! Det gläder oss att du uppskattade både lokalerna, lunchen och inte minst Henriks pedagogiska och erfarenhetsbaserade upplägg. Härligt att höra att kombinationen av teori, diskussion och praktiska övningar gjorde utbildningen givande och lätt att relatera till din vardag. Det betyder mycket för oss att du redan har rekommenderat kursen vidare. 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Jesper S
Skrev om Projektledning en del av Roda Utbildning

Väldigt bra utbildning med bra utbildare.

Hej Jesper! Tack för din recension! 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Andreas D
Skrev om Projektledning en del av Roda Utbildning

Måste vara minst 30 tecken ...

Hej Andreas, Tack för ditt betyg! Vänliga hälsningar, Roda Utbildning