Jag tänker att frågan inte rör själva programmet Photoshop utan kursen om Photoshop? Jag tycker det var ett väldigt fint och proffsigt bemötande från Roda. Lunchen kändes lyxig och lokalerna var toppen. Allt funkade bra med tekniken och helheten var att kursen kändes omhändertagande.
5 omdömen om Photoshop
Hej Anna! Tack för din feedback! Det gläder oss att du kände dig väl omhändertagen under kursen och att både bemötande, lokaler och helheten motsvarade dina förväntningar. 👍 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Har nosat lite på PS tidigare men fick nu lite mer ”kött på benen” och kan använda PS mer frekvent.
Hej Anders! Tack för din återkoppling! Härligt att höra att kursen gav dig mer trygghet i Photoshop och att du känner att du kan använda det mer i vardagen. Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Väldigt bra att kunna sitta i ett litet sammanhang och gå igenom stegvis + varvat med praktik. I just mitt fall så hade vi förbetalt olika kurser (för över 100000kr) och det verkade då inte ha ingått arbetsmaterial så det skulle man köpa till extra i efterhand sa kursledaren. Det var väl det enda som kanske skavde liiite och drog ner till fyra stjärnor istället för fem. Annars toppenkurs!
Hej Lisa! 😊 Tack för din feedback! Som standard ingår alltid kursmaterial på våra kurser. I detta fall så var det företaget, som köpte in din kurs, som valde att kursbok inte skulle ingå. Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Grundkurs i Photoshop. Kursen var helt okej. Dock gick genomgången lite snabbt för att vara en grundkurs. För mycket detaljer i häftet. Vore bra med en kortare checklista.
Hej Carolina! Tack för din feedback! Vi tar med oss dina synpunkter om tempot och materialet. 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
I min värld finns det många saker som man kan säga mellan "Helt ok, ganska bra faktiskt" och "Det här rekommenderas varmt!" Det viktigaste är att jag känner att jag har fått en bra grund för att fortsätta själv min utbildning genom att söka information och tips på internet.
Hej Jean! Tack för din reflektion och feedback! Toppen att utbildningen gav dig en grund som du kan bygga vidare på i ditt eget lärande framöver. 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning