Har precis gått klart Redovisning för Ekonomer och är supernöjd! Första dagen var visserligen ganska mycket repetition och kursen var inte riktigt så svår som jag först befarat, men helhetsintrycket är väldigt positivt. Handledaren var fantastisk och otroligt professionell – här finns inga "dumma frågor" och man får verkligen den stöttning man behöver för att komma vidare. Rekommenderas varmt!
40 omdömen om Excel
Hej Lucy, Tusen tack för din feedback! Härligt att du är nöjd med kursen och utbildaren 😀 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Kursen gav mig en grundläggande utbildning.
Hej Catarina, Tack för din recension 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Väldigt enkel och pedagogisk utbildning.
Hej Ulrica, Härligt att du är nöjd, tack för din recension! 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Bra genomgång och pedagogiskt. Kursledaren var lyhörd hela dagen och tydlig i sitt sätt att visa på skärmen och det muntliga. Jag känner att jag lärde mig mycket nytt och användbart som jag kan ta med mig vidare i framtiden.
Hej Linda, Tack för din recension! Kul att du är nöjd 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Trevlig kurs. Bra lärare & pedagogiskt utfört.
Hej David, Tack för din feedback! Kul att höra att både kursen och upplägget uppskattades. Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Klurigt och fullt av möjligheter när man besitter rätt kunskaper i programmet.
Hej Camilla, Tack för ditt omdöme 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Superbra lärare, superbra och intresant kurs som jag kommer ha stor nytta av.
Hej Maria 😊 Stort tack för din feedback. Härligt att kursen kändes både intressant och användbar framåt! Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Det var givande och bra.undervisningen var väldigt bra .jag var jätte nöjd med hela programmet.
Hej Shiva, Stort tack för ditt omdöme. 😊 Kul att utbildningen var givande och att du kände dig nöjd med helheten! Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Bra bemött. Fördel med endast tre deltagare så det blev enkelt att hänga med. Excel för ekonomer, det var lärorikt.
Hej Ulrika, Tack för din recension! Härligt att den mindre grupperingen fungerade bra och gjorde det enkelt att ta till sig innehållet. 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning
Tack för en jätte bra kurs och super bra lärare.
Hej Agneta, Tack så mycket för din recension. Härligt att du var nöjd 😊 Med vänlig hälsning, Roda Utbildning