Excel

Excel

25 omdömen om Excel

Jessica N

Fantastisk givande utbildning, och kursledare!

Svar från Excel

Hej Jessica, Vad härligt att du är nöjd med utbildningen! Tack för din recension.😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Sofie V
Skrev om Excel en del av Roda Utbildning

Har jobbat i färdiga arbetsböcker men aldrig vetat hur det har skapats.

Hej Sofie, Tack för din recension! Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Jennifer Å

Tycker utbildningen var väldigt bra och saklig. Lätt att förstå och Jan var väldigt trevlig.

Svar från Excel

Hej Jennifer, Tack för din feedback! Härligt att du är nöjd med utbildningen och att du tyckte Jans sätt att leda kursen fungerade bra. 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Nesli B
Skrev om Excel en del av Roda Utbildning

Stefan har varit både rolig och bra.

Svar från Excel

Hej Nesli! Tack för din feedback! Fint att höra att du uppskattade Stefans sätt att leda kursen. 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Karolin L

Jättebra kurs med fantastisk kursledare.

Svar från Excel

Hej Karolin! Stort tack för din feedback! Härligt att höra att du är nöjd med både kursen och kursledaren. 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Åsa H
Skrev om Excel en del av Roda Utbildning

Jag kan inte ge något omdöme eftersom jag upplever att jag inte hade rätt förkunskaper för att hänga med i utbildningen. Så det vore orättvist om jag lämnade ett omdöme. Jag sätter ett mittemellan betyg.

Svar från Excel

Hej Åsa! Tack för din feedback! Det låter som att du hamnade på fel nivå vilket är oturligt. Vi kontaktar dig för att hitta en passande lösning. 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Heléne H

Duktig lärare. Bra med kursbok och övningar som även kan göras efter kursen.

Svar från Excel

Hej Heléne! Roligt att höra att du är nöjd med kursen 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Jasmin K
Skrev om Excel en del av Roda Utbildning

Väldigt bra och pedagogisk utbildning.

Svar från Excel

Hej Jasmin! Tack för din recension, kul att du är nöjd med utbildningen! 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Annika S
Skrev om Excel en del av Roda Utbildning

Tydligt och lugnt tempo, bra med lite grupp. Väl omhändertagen, lokal, "fika" lunch mycket bra

Svar från Excel

Hej Annika! Tack för din recension! Härligt att höra att du uppskattade upplägget, tempot och den goda lunchen. Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Nassrin W

Lärde mig mycket och handledaren var pedagogisk och bra.

Svar från Excel

Hej Nassrin! Tack för din feedback! Härligt att höra att du fick med dig mycket från utbildningen och att handledarens pedagogik uppskattades. Vänliga hälsningar, Roda Utbildning