Excel

Excel

44 omdömen om Excel

Daniel M
Skrev om Excel en del av Roda Utbildning

Bra utbildningsmaterial och mycket kompetent kursledare.

Tomas J
Skrev om Excel en del av Roda Utbildning

Det blev lite strul när övnings filerna inte låg i den mapp som skulle varit på skrivbordet. Sedan vore det bra att även få den "Extra övnings mappen". för den innehåller tips på saker som vi övade på som inte står i boken vi fick med.

Svar från Excel

Hej Tomas, Tack för din feedback! Vi tar med oss dina synpunkter 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Carita H
Skrev om Excel en del av Roda Utbildning

Jag gick kursen excel för ekonomer. Tyckte att den var lite för mycket inriktad på diagram. det gick nästan åt en halv dag på det. Hade velat ha mer funktioner och formellära. Annars var det bra tempo och en pedagogisk lärare som tog sig tid att visa extra vid behov. sen var stolarna inte så bra heller :/ - där skulle man kunna göra en uppdatering.

Svar från Excel

Hej Carita, Tack för din konstruktiva feedback! Vi tar med oss dina synpunkter kring fördelningen mellan diagram och funktioner/formler. Kul att höra att du uppskattade tempot och kursledaren! 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Chatrin U

Kunnig lärare och liten grupp. Kan rekommendera detta för nybörjare i Excel.

Hej Chatrin, Tack för din feedback 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Lucy M
Skrev om Excel en del av Roda Utbildning

Har precis gått klart Redovisning för Ekonomer och är supernöjd! Första dagen var visserligen ganska mycket repetition och kursen var inte riktigt så svår som jag först befarat, men helhetsintrycket är väldigt positivt. Handledaren var fantastisk och otroligt professionell – här finns inga "dumma frågor" och man får verkligen den stöttning man behöver för att komma vidare. Rekommenderas varmt!

Svar från Excel

Hej Lucy, Tusen tack för din feedback! Härligt att du är nöjd med kursen och utbildaren 😀 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Catarina G

Kursen gav mig en grundläggande utbildning.

Hej Catarina, Tack för din recension 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Ulrica Å

Väldigt enkel och pedagogisk utbildning.

Svar från Excel

Hej Ulrica, Härligt att du är nöjd, tack för din recension! 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Linda S
Skrev om Excel en del av Roda Utbildning

Bra genomgång och pedagogiskt. Kursledaren var lyhörd hela dagen och tydlig i sitt sätt att visa på skärmen och det muntliga. Jag känner att jag lärde mig mycket nytt och användbart som jag kan ta med mig vidare i framtiden.

Svar från Excel

Hej Linda, Tack för din recension! Kul att du är nöjd 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

David S
Skrev om Excel en del av Roda Utbildning

Trevlig kurs. Bra lärare & pedagogiskt utfört.

Svar från Excel

Hej David, Tack för din feedback! Kul att höra att både kursen och upplägget uppskattades. Vänliga hälsningar, Roda Utbildning

Camilla B

Klurigt och fullt av möjligheter när man besitter rätt kunskaper i programmet.

Hej Camilla, Tack för ditt omdöme 😊 Vänliga hälsningar, Roda Utbildning