Roomly.se

Stureparken 5a, 114 26 Stockholm — Visa karta

4.5 i betyg av 4 rekommendationer
Roomly är en social inpirationssajt som fokuserar på inredning och design. På hemsidan kan man söka igenom flera tusen inredningsbilder och plocka inspiration till hemmet samt även diskutera möbler med andra medlemmar.
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 15 rekommendationer
Kanalvägen 17, 18330, Täby
Account Factory
Andreas M:
Rekommenderar varmt AccountFactory till alla småföretagare! De är otroligt hjälpsamma och har tålamod och förklarar så att man förstår på et...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 4 kunder tycker om Roomly.se

 • Sebastian E
  Sebastian E skrev om Roomly.se
  Super bra webbtjänst som levererar inredning från kvalificerade återförsäljare i Sverige. Bland kunderna hittas Ellos, Indiska, Royal Design mfl. Vill man vara säker på att inte handla från konstiga webbshoppar är denna inredningskatalog utmärkt.
  gillar detta
 • David S
  David S skrev om Roomly.se
  En bra tjänst. Finns flera liknande hemsidor men denna är snyggast och enklast att hitta rätt i. Många andra liknande tjänster erbjuder för stort utbud av allt från kläder, elektronik och möbler. Roomly erbjuder inredning och levererar detta helhjärtat. Bra prisfilter om man har satt budget för kommande inredningsköp. Hemsidan skulle kunna snabbas upp en aning.
  gillar detta
 • Ulrika L
  Ulrika L skrev om Roomly.se
  Bra sajt med inredning och inspiration. Gillar bloggen. Sajten har varit lite stökig och man har inte kunnat filtrera på färger, men det ser ut att vara tillgängligt nu. Rekommenderar Roomly.se för den som inte vet vart man ska vända sig för snygg och säker inredning.
  gillar detta
 • Johanna L
  Johanna L skrev om Roomly.se
  Riktigt bra tjänst om du är ute efter inredning. De flesta bra återförsäljare inom inredning i Sverige finns med vad jag förstår och sajten har över 35.000 inredningsprodukter att erbjuda. Köpte två lampor från Ellos via Roomly.
  Johanna L gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Stureparken 5a, 114 26 Stockholm
Kategorier