MAVI Relining AB

MAVI Relining AB

www.mavirelining.se
  • Badge2026
4.9

Mavi Relining AB har stor arbetsmoral och fokus på vad vi gör. Vi har +10 års erfarenhet i relining och är utbildade inom VVS. Dessutom är vår personal certifierade inom, Heta Arbeten samt epoxibehandlingar. Vi sätter alltid era behov i första rummet och planerar vårt arbete för att det ska gå så snabbt, smidigt och säkert som...

22 omdömen om MAVI Relining AB

Sedan starten hos Reco 2023

EMIL E
Skrev om MAVI Relining AB

Väldigt lösnings-orienterade och flexibla. Bra kommunikation och tydlighet i olika alternativ till lösning. Väldig nöjd med MAVI!

Erik S
Skrev om MAVI Relining AB

Beställde relining av (80 år gammalt) avlopp i bottenplattan i vår villa samt 20 meter ut mot fastighetsgräns. Mycket bra utfört med gott resultat trots utmanande förhållanden. Bra kommunikation och allt enligt tidplan. Rekommendras!

Svar från MAVI Relining AB

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna feedback! Vi är så glada att du är nöjd!

Louise W
Skrev om MAVI Relining AB

Bara positivt att säga om Anna och Frank! Raka och tydliga i sin kommunikation och väldigt professionella. De gör det lilla extra och får en som kund att känna sig lugn och trygg!

Svar från MAVI Relining AB

Tack Louise! Vi är glada att ni är nöjda.

Sandro S
Skrev om MAVI Relining AB

Trevlig och professionell personal. Deras arbete var jättebra och vi är mycket nöjda. Till ett bra pris också. Rekommenderar!

Svar från MAVI Relining AB

Tack Sandro! Vi är glada att du är nöjd.

Anders H
Skrev om MAVI Relining AB

Vi beställde utbyte av synliga avloppsrör i gjutjärn mot plaströr samt i övrigt relining av hela villan. Vi är utomordentligt nöjda med resultatet. Professionellt och snyggt utfört, rent och fint när det var klart. Dessutom uppskattar vi det personliga och trevliga bemötandet med fortlöpande information om arbetet. Det känns dessutom tryggt att ha träffat dem som utför arbetet när man lämnar hemmet för en vecka. Mavi rekommenderas varmt.

Svar från MAVI Relining AB

Tack Anders för dina fina ord.

Jens J
Skrev om MAVI Relining AB

Ett företag som ingav stort förtroende under och efter filmning och sedan under själva reliningen. Ärligt och proffsigt. Nu ca 6 månader efter utfört arbete är allt som det ska med avloppet och avrinning. MAVI har jag redan rekommenderat till andra vänner med äldre hus. Jens

Avloppsrensarna Spolbil I Mellansverige Ab

Hej, jag heter Jesper och driver tillsammans med Niklas företaget Avloppsrensarna. När MAVI Relining behöver hjälp med att spola avloppen inför relining brukar dom ringa ut oss för att spola innan dom kan göra det sista. Enligt vår bedömning är MAVI Relining mycket seriösa och noggranna. Det syns exempelvis i förarbetet dom utfört med slipning utav ledningarna. Dom visar hänsyn för kundens egendom genom att bl.a. täcka golven ordentligt och ser till att vår slang inte kommer i kontakt med väggar eller annat som slangen...

Tack Avloppsrensarna! Ni är noggranna och duktiga. Tack för samarbete ❤️❤️❤️

Torbjörn Ö
Skrev om MAVI Relining AB

Trevligt bemötande och bra service.

Svar från MAVI Relining AB

Tack Torbjörn! Dina ord hjälper oss mycket.

Sionförsamlingen I Hallstavik

Bra bemötande och god information om pågående arbete. Bra kontakt med hyresgästerna. Bra utfört arbete. Vi rekommenderar Mavi Relining varmt

Svar från MAVI Relining AB

Tack för bra samarbete och fina ord!

Daniel H
Skrev om MAVI Relining AB

Håller tidsplanen och är noggranna.

Svar från MAVI Relining AB

Tack för dina ord Daniel! Din åsikt betyder mycket för oss.

Emil E
Skrev om MAVI Relining AB

Professionellt bemötande och väl utfört arbete.

Svar från MAVI Relining AB

Tack för dina ord Emil! Din åsikt betyder mycket för oss.

Göran I
Skrev om MAVI Relining AB

Vi kan bara ge Mavi Relining med Frank och Anna våra bästa rekommendationer. Jättebra dialog, snabba i återkoppling, håller utsatta tider och verkligen professionella i sitt arbete.

Svar från MAVI Relining AB

Tack för dina ord Göran! Din åsikt betyder mycket för oss.

Thomas N
Skrev om MAVI Relining AB

Riktigt bra företag, höll tiden och det blev billigare än vad offerten sa pga att vissa rör (plast) inte behövde relining.

Svar från MAVI Relining AB

Tack för dina ord Thomas! Din åsikt betyder mycket för oss.

Elin Sofia Elenita F
Skrev om MAVI Relining AB

Trevliga och bra dialog under hela tiden.

Svar från MAVI Relining AB

Tack så mycket för dina ord Elin.

Representant för Sailor Inn KB

Tillmötesgående snabba med hög kompetens och noggrannhet. Med vänlig hälsning, Elias

Svar från MAVI Relining AB

Tack Elias! Du är bäst 🌞❤️ Vi är alltid här för dig.

Ulf R
Skrev om MAVI Relining AB

Första mötet var mycket förtroendegivande och possitivt. Då det handlande om Relining av avloppsrör så gick dom igenom alla rör och förklarade för oss vad och hur dom skulle göra. Dom höll oss uppdaterade under hela processen

Svar från MAVI Relining AB

Tack för dina ord Ulf! Din åsikt betyder mycket för oss.

Lars G
Skrev om MAVI Relining AB

Trevlig bemötandet, proffsigt utfört, och konkurrenskraftiga priser - utöver förväntningarna, rekommenderas!

Svar från MAVI Relining AB

Tack Lars! Tack för recensionen.

John K

Exceptionellt Mycket bra Kom med bra lösningar på olika problem

Svar från MAVI Relining AB

Tack John! Vi är glada för dina ord.

Bengt Gunnar Lundberg L
Skrev om MAVI Relining AB

Bor i hus från 1961 med gjutjärnsrör i dåligt skick. Tog in flera offerter och valet föll på Mavi tack vare ett gott intryck av Anna och Frank vid deras första inspektion och en tydligt specificerad offert. Professionellt agerande och bra kommunikation med oss under arbetets gång. God ordning på arbetsplatsen och fint städat vid avslut. Sammanfattningsvis ett väl utfört arbete!

C.sjögren Entreprenad Ab

Vi har haft hjälp av Mavi med relining av dagvattensystem i en BRF. De är professionella och väldigt kunniga inom sitt område. Är engagerade och kommer med lösningar.

Svar från MAVI Relining AB

Stort tack för de fina orden! Tack för stjärnorna :)

Lars Mattias J
Skrev om MAVI Relining AB

Väl utfört arbete. Trevliga, informativa och flexibla under hela processen. Kan varmt rekommendera Frank och Anna!

Svar från MAVI Relining AB

Tack Lars! Vi är glada att höra dina orden...

Oliwer B
Skrev om MAVI Relining AB

Vi valde Frank & Anna på Mavi Relining när vi behövde hjälp med relining av vår villa i Huddinge utanför Stockholm. Vi var osäkra på valet mellan stambyte eller relining men efter en kostnadsfri rörinspektion & rådgivning så föll valet på relining och de hjälpte oss förklara för & nackdelarna med båda. Vi är mycket nöjda med arbetet & det känns skönt att vi slappa riva upp golven och bo på en byggarbetsplats i flera månader. Tack för hjälpen!

Svar från MAVI Relining AB

Tacka för r dina fina orden Oliwer!