Vi fick en bra känsla och kontakt redan efter första samtalet. Maria är noggrann och lyhörd och professionell och det har känts tryggt under hela processen.
Maria Sandberg
Maria Sandberg är mäklare på RUM Mäklarbyrå
.Maria Sandberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-02. Maria Sandberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.9. Maria Sandberg har haft 17 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
?
2025-01 - 2025-12
109 omdömen om Maria Sandberg
Maria är duktig, smidig och enkel att ha och göra med. Alltid lika proffesionell.
Mycket ambitiös proffsig och väldigt trevlig, lyssnar in vad man vill ha ut av försäljningen och gör det på ett utmärkt sätt. Återkopplar så fort hon vet något nytt och hör av sig med information hela tiden. Kan varmt rekommendera Maria till andra som vill ha en bra mäklare:)
Tack Bästa Linda för de fina orden! Så roligt att kunna hjälpa dig med försäljningen av din fina lägenhet! Med vänlig hälsning, Maria
Maria ger ett riktigt bra omhändertagande bemötande och hjälper en i processen på ett mycket behagligt sätt. Hon tar sig tid och svarar alltid när man tar kontakt med henne och det känns aldrig som man stör henne. Hon stressar inte på beslutet utan tar sig tid att lyssna och ger bra råd. Jag rekommenderar henne starkt som mäklare.
Tack Rickard för fina ord! Är så glad att jag kunnat hjälpa er på er resa mot nya RUM! TACK!
Maria har varit ett stort stöd och gett värdefulla råd i vår försäljning. Hon är en engagerad, noggrann och professionell mäklare. Genom hela processen har hon kommunicerat tätt och varit tillgänglig för våra frågor. Jag kan varmt rekommendera Maria Sandberg och RUM Mäklarbyrån.
Tack rara Jessica för de fina orden! Så glad att jag fick det hedrande uppdraget att hjälpa er! TACK för förtroendet! Mvh Maria
På ett proffsigt sätt hittade hon rätt köpare till vårt barndomshem. Affären gick snabbt och smidigt och Maria bollade våra respektive önskemål så att vi alla blev nöjda. Vi är så glada över att vi valde RUM mäklarbyrå och vi kan verkligen rekommendera denna personliga Mäklarbyrå med Maria i spetsen.
Tack Martina för de fina orden. Så glad över att kunna hjälpa er med försäljningen! Med vänlig hälsning, Maria
Trevlig och väldigt lätt att ha och göra med! Rekommenderas!
Stort tack Karolina för de fina orden. Roligt att kunna hjälpa dig till ditt drömhus!
Maria gav ett professionellt intryck från första mötet och hennes dedikation under hela försäljningsprocessen var fantastisk. All kommunikation fungerade smidigt och ingenting lämnades åt slumpen. Maria har även en riktigt bra nätverk av samarbetspartners som får alla delar att utföras utan fördröjning. Jag rekommenderar verkligen RUM mäklarbyrå och Maria som mäklare till den som ska sälja sin villa eller lägenhet.
Stort tack Malin för de fina orden! Så roligt att kunna hjälpa dig med att sälja ert fina ”släkthus”. Jag kommer sakna de vackra rummen! Mvh Maria
Lugn å trevlig,, verkar kunna sin sak
Tack Ronny! Grattis till ditt nya fina hus! Roligt att kunna hjälpa dig! Mvh Maria
mYCKET BRA OCH TREVLIG MÄKLARE
Tack för de fina orden! Så roligt att kunna hjälpa er med försäljningen! Mvh Maria