Tyvärr blev jag inte hjälpt denna gång. Fick inte valuta för pengarna.
Rygg och Ledkliniken i Nyköping
Välkommen till Rygg och Ledkliniken i Nyköping! Ditt välmående är vårt prioritet. Vi har många terapeuter under ett och samma tak vilket gör att vi kan se helheten för ditt välmåendes bästa och behandla därefter. Din kropp behöver läka och det kan ta tid, den tiden tar vi oss för dig för undersökning, diagnos och behandling....
418 omdömen om Rygg och Ledkliniken i Nyköping
Sedan starten hos Reco 2022
Jag fick snabbt kontakt och har påbörjat behandling. Mycket trevligt personal.
Jätte bra bemötande bra kunniga personal trevliga
Bra och proffsigt hjälp vid utprovning av iläggs sulor bra passform
Mycket bra! Var och gjöt sulor, mycket sköna sulor och mycket bra service. 10/10
Mycket bra bemötande. Jag fick den hjälp jag förväntade mig att få. Jag fick komma p.g.a. mitt arbete.
Bra bemötande, snabb hantering, kunnig personal. Sökte för fotbesvär.
Jag hade bokat tid för massage hos Malin. Jag var väldigt nöjd med bemötandet och massagen och kommer att boka igen.
Trevligt bemötande och professionell personal. Resultatet av ryggbehandlingen blev som vanligt, utmärkt.
En trevlig mottagning ! Bra behandling av min rygg! Tack!
Bra bemötande och fin personal.
Trevlig, kunnig, professionell personal, bra bemötande. Fick massage, första gången jag var där, nöjd med min upplevelse.
Proffsig o trevlig personal. Mån om att hjälpa på bästa sätt.
Väl bemött och kändes bra efter besök för förlängning av körkort
Jag är mycket nöjd med naprapatbesöket.
Ett trevligt bemötande och proffsiga i sitt utövande!!!! Kommer att rekommendera denna klinik som behöver hjälp. Kristina
Trevligt och professionellt bemötande vid min första naprapat behandling någonsin , kom hem lite rakare och klokare. Tusen tack Håkan.
Trevligt bemötande men inte någon hjälp med problematiken. Fick ”naprapat behandling” men hon gav ingen info om vad mina symtom fel kan bero på, inga övningar för att pre/rehaba mm. Blev värre i nacke och rygg efter behandlingen. Kommer inte gå tillbaka. Första ggn jag varit missnöjd på rygg och ledkliniken.
Bra bemötande från första besöket av Elisabeth, Naprapat. Förväntningen var att få specialistbehandling av min onda rygg, axlarna och nacken. Har fått hjälp och råd. Har köpt skosulor med pilloter, ulltofflor samt nya skoinlägg som tillverkats på kliniken i Nyköping. Mvh Lena Örnfjärd Berg
Trevligt bemötande och mycket trevlig massör.
Tummen upp flera gånger👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
har blivit varmt och kunnigt bemött är helt nöjd och belåtenj
Hög kompetens som med en lugn och trygg hantering ger mig som klient ett stort förtroende
Super bra, fick komma in direkt. Bra förklaring medans behandling.
Snabb hjälp vid en återkommande ryggproblem. Fick komma samma dag för att starta en rehabiliterings plan.
Fint bemötande, rådgivning och superbra behandling!
Var där på massage på ryggen. Bra bemötande och dom tog hand om mig väldigt bra. Kunde inte bett om ett bättre besök
Fick jättebra hjälp av naprapat Rebecka mot min ryggvärk, så nöjd och tacksam!
Var helt nöjd med den behandling jag fick Kommer att söka dit flera gånger. Rygg besvär..🙂
Personalen är lyhörda och är otroligt duktiga på deras jobb! Jag går ingen annan stans än till rygg och ledkliniken
Dåligt ………………………………..rmrlrkdndldödpwåwåöwöwwwwåww
Proffsigt och mycket kunnig man känner att man är i goda händer.
Proffsigt bemötande. Fick den hjälp som jag önskade. Behandling som har hjälpt mig. Och skosulorna är toppen.
Mycket bra proffsigt bemötande.
Har besökt kliniken ett antal gånger. Alltid bra o proffsigt bemötande.
Engagerat och kunnigt bemötande. Sökte hjälp för ryggont med förhoppningen att få hjälp att få mindre ont. Blev nöjd med hjälpen. Träffade en naprapat. Mycket trevligt bemötande och kunnig hjälp.
Trevligt bemötande, skicklig naprapat.mycket nöjd
Trevlig personal. Snabbt och smidigt att få läkarintyg för körkort. Synd att det inte gick att betala med kort.
Kändes bra i en vecka sen blev det tillbaka till det vanliga tillståndet. Men personalen och kiropraktorn var härliga och professionella vilket var väldigt bra
Proffsig massör, trevliga lokaler. Återkommer!!!
Mycket trevligt bemötande. Bra förklaringar till mina besvär. Rekommenderat Elisabeth till mina vänner och bekanta. Förväntningarna om att få hjälp med mina fotproblem, bland annat hälsporre blev uppfyllda. Elisabeth har mycket god kompetens gällande fötter. Har nu köpt två härliga och sköna iläggsulor.
Helt ok. Ngt svagt engangemang för mitt onda.
Trevligt bemötande och bra behandling.
Fick första behandlingen för axel, strömförande behandling. Kändes något bättre! Andra gången fick jag akupunktur. Helt fel det blev betydligt ondare. Tredje gången strömbehandling. Det blev något bättre men är fortfarande inte bra. Bemötande helt OK! Det 'är inte bra än efter behandlingarna, så vad gör man?
Trevligt bemötande, lugn och trygg naprapat och övningen jag fick hjälpte. Bra!
Mycket professionellt! Effektivt och trevligt. Rekommenderar!
Trevligt bemötande, hjälp med nacke och ländrygg.
Trevligt bemötande, bra information om vad mina besvär sitter och eventuella lösningar på dessa.
Alltid trevliga och professionella!