Snabb och tydlig offert . Väl genomfört jobb .och trevlig och kunnig personal.
Sahlins Rör Bad & Värme
Sahlins Rör Bad & Värme är en komplett VVS-leverantör i Osby och Älmhult! Vi erbjuder pålitliga rörarbeten och installationer med hållbarhetsfokus. Med bred kompetens och lång erfarenhet kan vi utföra allt från kompletta badrumsrenoveringar till mindre reparationer. Vi genomför VVS-installationer för nybyggen, renoveringar...
184 omdömen om Sahlins Rör Bad & Värme
Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade både den snabba och tydliga offerten samt vårt arbete på plats. Vi är glada att vår personal upplevdes som trevlig och kunnig!
Service av värmepump. Vänligt bemötta av teknikern
Kul att höra att du är nöjd med servicen av värmepumpen och att du fick ett trevligt bemötande av vår tekniker. Det uppskattar vi verkligen!
Nöjd med slutresultatet.
Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med slutresultatet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme!
Lätt att komma i kontakt med. Bra bemötande och snabb leverans av tjänst som också utfördes effektivt och proffesionellt.
Vad roligt att höra att du upplevde både bemötandet och tjänsten som smidiga och professionella. Vi strävar alltid efter snabb och effektiv service, så det betyder mycket att du uppskattar det!
Mycket bra service. Behövde ett nytt vattenutkast lite akut och det hanterades omgående. Helnöjd.
Tusen tack! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt med det akuta vattenutkastet – och att du är helnöjd betyder mycket för oss!
Rören hade frusit, Sahlins Rör var fort på plats. Bytte blandare, vattenpump och lagade rör så vi var på banan direkt. De hade allt som behövdes i lager. Mycket vänliga och toppenservice!
Tusen tack! Vi är glada att vi kunde hjälpa er snabbt med rören, bytet av blandare och vattenpumpen – och att ni uppskattade vårt bemötande och service. Det betyder mycket för oss!
Proffsigt och effektivt arbete och trevligt bemötande
Tack så mycket! Vi är glada att du uppskattar vårt proffsiga och effektiva arbete samt bemötande – det betyder mycket för oss!
Riktigt bra jobb skulle rekommendera er starkt
Tusen tack! Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med jobbet och tack för din starka rekommendation – det betyder mycket för oss!
Alltid trevliga med snabb service
Tack så mycket! Vi blir glada att höra att du uppskattar vårt trevliga bemötande och snabba service – det betyder mycket för oss!
Fantastisk!!bara fantastisk. Great service and so helpful Thank you so much
Tusen tack! Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med servicen och hjälpen – det betyder mycket för oss!
Mycket snabbt och smidigt hela projektet.
Tack så mycket! Vi är glada att höra att hela projektet gick snabbt och smidigt – det betyder mycket för oss!
Väldigt proffsiga och snabba. Bra service
Tack så mycket! Vi blir glada att höra att du uppskattar vår professionalitet, snabbhet och service – det betyder mycket för oss!
Fantastiskt bemötande, snabb och smidig hjälp med en havererad vattenpump.
Tusen tack! Vi är glada att du uppskattar vårt bemötande och att vi kunde hjälpa dig snabbt och smidigt med vattenpumpen – det betyder mycket för oss!
Superfin service, dygtige og venlige montør Johan:
Tusen tack! Vi är glada att du uppskattar den fina servicen och att Johan gjorde ett bra jobb – det betyder mycket för oss!
Alltid lika bra service! Kan varmt rekommendera!
Tusen tack! Vi blir glada att höra att du alltid uppskattar vår service och tack för din rekommendation – det betyder mycket för oss!
Snabb återkoppling och bra service.
Tack så mycket! Vi är glada att du uppskattar snabb återkoppling och bra service – det betyder mycket för oss!
trevlig kille.fixade jobbet snyggt och snabbt utan att stöka ner.
Tack så mycket! Vi är glada att du uppskattar både snabbheten och att jobbet utfördes snyggt – det betyder mycket för oss!
Perfekt service . Öppnade upp så jag kunde köpa det jag akut behövde
Tusen tack! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och att du uppskattar servicen – det betyder mycket för oss!
En toastolen hade rinnande vatten Petra ordnade snabbt en tid och Oskar kom och fixade problemet snabbt och lätt! Vi är nöjda med både bemötande och åtgärd! Hälsningar Hilda Bjerstedt
Tusen tack Hilda! Vi är glada att vi kunde lösa problemet med toastolen snabbt och att du är nöjd med både bemötande och åtgärd – det betyder mycket för oss!
Bra bemötande och hjälpsam. Verkar kunnig.
Tack så mycket! Vi är glada att du uppskattar vårt bemötande och hjälp – det betyder mycket för oss att du känner dig trygg med vår kunskap!
Snabb och tillmötesgående service. Bra och proffesionellt.
Tack så mycket! Vi är glada att du uppskattar vår snabba och tillmötesgående service samt det proffsiga arbetet – det betyder mycket för oss!
Jag skulle bara ha 2 termostater till värmeelement, de var tyvärr slut på lagret, men jag möttes av en trevlig kvinna som beställde hem omgående. Jag blev mycket nöjd både av bemötandet och servicen. Tack.
Tusen tack för de fina orden! Vi är glada att du uppskattade både bemötandet och servicen, och att vi kunde beställa hem termostaterna snabbt – det betyder mycket för oss!
Renovation av två toaletter, blev lite bättre!😏 Fick igång en radiator 👍 Skulle uppskatta ett samtal från rörläggaren så jag vet hur jag sätter på avstängaren
Tack för din feedback! Vi är glada att renoveringen och radiatorn fungerade bra.
Trevligt bemötande snabb åtgärd inga ? Bara kör allt blev jätte bra tack återkommer gärna. MVH Lisbeth
Tusen tack Lisbeth! Vi är glada att du är nöjd med bemötande, snabb åtgärd och resultatet – vi ser fram emot att hjälpa dig igen när det behövs!
Värmepump - styrningsfunktion : firmans personal har genomgående hög tillgänglighet, trevligt bemötande och mycket förtroendeingivande kunnande! Proffsiga!
Tack så mycket för de fina orden! Vi blir glada att höra att du uppskattar vår tillgänglighet, bemötande och kunnande – det betyder mycket för oss att du känner dig trygg med vårt arbete!
Duktiga startade installationen kl 09:00 och kl 15:00 var värmen på. 👍👍👍
Tusen tack! Vi blir glada att höra att installationen gick smidigt och att värmen var på samma dag – det betyder mycket för oss! 👍
De kom samma dag jag ringde. Löste mitt problem enkelt och snabbt. Utmärkt service!
Tusen tack! Vi är glada att vi kunde komma samma dag och lösa problemet snabbt – det betyder mycket för oss att du är nöjd med servicen!
Snabbhet, kompetens, vänlighet och kundservice!!
Tusen tack för de fina orden! Vi blir glada att höra att du uppskattar vår snabbhet, kompetens, vänlighet och service – det betyder mycket för oss!
Nöjd med resultatet men inte att man tar 375kr i framkörningsavgift varje gång man kör ut. Extremt dyrt jämfört med andra hantverkare jag haft som tar mellan 160-300 kr. Men som sagt, resultatet är bra.
Tack för din feedback och vi är glada att du är nöjd med resultatet. Bilkostnaden är en dyr post så vi behöver ta betalt för den. Många hantverkare släpar på den kostnaden och vet inte hur mycket den kostar dem.
Tog lite för lång tid från beställning till färdigt jobb
Tack för din feedback. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse och tar till oss att processen tog längre tid än förväntat. Vi jobbar alltid på att förbättra våra leveranstider och hoppas kunna ge en snabbare upplevelse nästa gång.
Ringde precis innan jul och deras julledighet, tänkte inte på det just då. Behövde endast hjälp med att få bort radiatorer pga renovering. Sahlins fann tid att hjälpa mig trots tajt schema samma dag. Uppskattades mycket ifrån mig!
Tusen tack för de fina orden! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig trots ett tajt schema och att det uppskattades – det betyder mycket för oss att kunna vara till hjälp när det behövs!
Bra service. Gör bra jobb. Ställer upp när det gäller akuta lägen.
Tack så mycket! Vi är glada att du uppskattar vår service, vårt arbete och att vi kan ställa upp vid akuta situationer – det betyder mycket för oss!
Alltid super trevliga, bara service, bra kund bemötande samt finns alltid där när jag behöver dem.
Tusen tack för de fina orden! Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattar vårt bemötande och service – det betyder mycket för oss att alltid kunna finnas där när du behöver oss.
Jag köpte nyligen en hästgård i Östra Göinge och har inga tidigare kontakter med hantverkare i området. De gick snabbt och lätt att komma i kontakt med för att boka en tid. Eftersom ärendet var akut kunde jag också boka en tid väldig fort i närtid. Trevliga och kommunikativa, och jobbet gick fort och lätt. Det fanns även tid för mig att fråga om kommande jobb. Det bästa av allt är att priset minst sagt ligger långt under den nivå jag förväntat mig av ett akut jobb. Jag valde Sahlins Rör på rekommendation av förre ägaren...
Stort tack Anders för de fantastiska orden! Vi är glada att det gick smidigt att hjälpa dig med ditt akuta ärende och att du uppskattade både bemötande, kommunikation och pris. Det betyder mycket för oss att en erfaren byggproffs som du uppskattar vårt arbete och ser oss som en pålitlig partner. Tack också för din rekommendation – det värmer verkligen!
Snabbt och proffsigt arbete utfört och dessutom gjort av trevlig personal
Tack så mycket! Vi blir glada att höra att du uppskattar både det proffsiga arbetet och vårt bemötande – det betyder mycket för oss!
Snabb saklig och flexibel, är mycket nöjd
Tack så mycket! Vi är glada att du uppskattar vår snabbhet, saklighet och flexibilitet – det betyder mycket för oss att du är nöjd!
Serviceteknikern gjorde ett utmärkt arbete som gav mervärde.
Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att serviceteknikern kunde bidra med ett arbete som gav mervärde – det betyder mycket för oss!
Inget att klaga på. Håller tiden, får snabbt hjälp. Gör bra jobb och är trevliga
Tack så mycket för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du uppskattar vårt arbete, punktlighet och bemötande – det betyder mycket för oss!
Personalen var helt fantastisk. De slutförde arbetet snabbt och professionellt, och även när man var i telefon kunde man alltid nå dem snabbt. ❤️
Tusen tack för de fina orden! Vi blir glada att höra att du uppskattade vårt bemötande, snabbhet och professionalitet – och att vi alltid kunde nås när det behövdes. ❤️ Det betyder mycket för oss!
Inkoppling av luft-luft värmepump. Rask och snyggt gjort.
Tack så mycket! Vi är glada att du är nöjd med både snabbheten och utförandet vid inkopplingen av luft–luft-värmepumpen – det betyder mycket för oss!
Väldigt trevligt bemötande och snabba på att hjälpa till. Kan varmt rekommendera denna firma
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattar vårt bemötande och snabb hjälp – och tack för din rekommendation, det betyder mycket för oss!
Very Professional and honest team. All the plumbing work in my new bathroom and also fault fixing in the heating and water leakage from the bathroom pipe was carried out by Sahlins and I am very happy with the skill of the team members and their honesty and quality of work done. Highly recommended. Keep up the good work. Thank you!
Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear that you are happy with our team’s work, honesty, and professionalism. It means a lot to us that our service and quality are appreciated. We really appreciate your recommendation!
Ny och oerhört positiv bekantskap då vår bergvärmepump kraschade! Väldigt serviceminded och kundorienterade. Fantastiskt proffsiga och kunniga i alla de led vi haft kontakt med, arbetsledning, kylmontörer och VS-montörer. De kom alltid på utsatt tid (på minuten!) och alla lika trevliga och kunniga inom sina respektive områden. Mycket trevliga dessutom, uppstod problem och följdfel, och det gjorde det i vårt fall, så var deras inställning att "problem är till för att lösas" och löste problemen, det gjorde de! Sahlins Rör...
Stort tack för de fantastiska orden! Vi blir verkligen glada att höra att ni är nöjda med allt från första kontakt till utfört arbete, och att vårt team kunde lösa problemen som uppstod. Det betyder mycket för oss att vår service, kompetens och bemötande uppskattas – vi är glada att ha kunnat hjälpa er och uppskattar verkligen er rekommendation!
Det var service av vår luft luft anläggning i garaget
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att servicen av er luft–luft-anläggning i garaget gick smidigt och att du är nöjd – det betyder mycket för oss!
Snabb och bra service när vår värmepump hade problem.
Tack så mycket! Vi är glada att vi kunde ge snabb och bra service när värmepumpen strulade – det betyder mycket för oss att du är nöjd!
Gällande offert på nytt värmesystem. Fick mycket grundlig o tydlig förklaring på mina frågor o undringar. Kom även ett mail efter1-2 veckor med offert o förklaringar. Tacksam o nöjd med besöket!
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade den tydliga genomgången och offerten – det betyder mycket för oss att du känner dig nöjd och väl informerad.
Pappa finns inte mer men jag vet att han var mer än nöjd med ert arbete. Tack
Tack för de fina orden. Vi är glada att vi kunde göra pappa nöjd – det betyder mycket för oss att höra detta, och våra tankar går till er.
Effektiva och trevliga………………….
Tack så mycket! Vi blir glada av att höra att du tycker vi är både effektiva och trevliga – det betyder mycket för oss!
Mycket proffisionelt utfört arbete med badrummet
Tack så mycket! Vi är glada att du är nöjd med arbetet i badrummet – det betyder mycket för oss att vårt arbete uppskattas!
Super nöjd med erat arbete och bemötande
Tack så mycket! Vi är glada att du är nöjd med både arbetet och bemötandet – det betyder mycket för oss!