Säker El Stockholm Co AB

Säker El Stockholm Co AB

sakerelstockholm.se
  • BadgeTwoYears

Välkommen till Säker El Stockholm Co AB! Behöriga elektriker som installerar allt från takfläktar till solceller. Var med och hjälp till att ställa om till ett grönare samhälle genom solenergi. På bara 1 timme så genererar solen mer energi än vad jorden gör av med på ett helt år. Tillsammans kan vi hjälpas åt att ta vara på...

64 omdömen om Säker El Stockholm Co AB

Sedan starten hos Reco 2022

Gunilla R
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Det kom en mycket trevlig och kunnig elektriker som kopplade in en växelriktare till mina nyinstalletade solpaneler, med sig hade han två "lärlingar" från yrkesgymnasiet. Dag två kom en annan skicklig elektriker som slutförde jobbet. Allt har fungerat perfekt.

Bager B

Mycket proffsigt el arbete Rekommenderas

Abdulrahim R
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Jag har mönterat laddbox för min Elbil och bytt elcentral. Duktig personal Trävliga personal Jag är väldigt nöjd och rekomenderar. Kontakta Farzan, han är bäst.

Sören G
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Jag har köpt en solcells anläggning från företaget Otovo. Installationen gick bra och utfördes på utsatt tid. Bemötandet från företaget har varit bra. Dock tog det tid att få innehållet av en restfaktura förklarad. Det återstår att få en app till mobilen att fungera innan jag är helt nöjd med installationen.

Rosanna P
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Verkligen, super proffsiga. Jag skulle rekommendera dem alla dagar i veckan. Snyggt blev det oxå.

Åke J
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Informerade i förväg sin ankomst och kom i tid. Bra bemötande och informerade om vad och hur jobbet skulle göras. Mina förväntningar infriades helt och jag fick även lite hjälp och information om saker jag inte hade räknat med. Installation av elen till solceller gick snabbt och problemfritt helt enligt plan.

Olov H
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

En trevlig kille som kom på utsatt tid och gjorde ett bra jobb och städade efter sig. Kan varmt rekommenderas.

Stefan S
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Proffsigt utförd arbete vid installation av solceller.

Laith B

Alt är ok 👌 mvh leo PEPPES RESTAURANG

Carl-Axel G
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Trevligt bemötande och såvitt jag kan bedöma proffsig installation!

Bernt B
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Mycket bra och trevligt bemötande. Mycket bra elektriker, var rädd om honom. 🤗🤗

Anna W
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Farzan är toppen. En kille med gedigen kunskap och sociala färdigheter.

Johan Y
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Proffesionell, trevlig och lätt att diskutera lösningar med!

Eva Marie Elisabeth F
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Håller vad de säger. Löpande uppdateringar från dem. Bra service och bemötande. Väldigt nöjda.

Sundström S
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Farzan är fantastiskt trevlig och duktig. Rekommenderas varmt!

Anita H
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Utmärkt bra bemötande och noggrant utfört arbete!

Anders N

Professionella och trevliga installatörer

Greta D
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Säker El har nu framgångsrikt utfört tre mer omfattande arbeten (billaddare, sol anläggning, ny elcentral) på ett högst professionellt, trevligt och effektivt sätt. Kan varmt rekommenderas.

Annika D
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Trevligt och korrekt bemötande samt snabb och smidig installation.

Fredrik D
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Vi fick hjälp av Farzan på Säker El och är jättenöjda med hans arbete!

Ulf G
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Mycket proffsigt från start till mål!

Tobias E
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Professionella och trevliga. Installerade solcellsanläggning med batteri.

Farzane K
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Väldigt nöjd , de är kunniga och trevliga. Bra priser.

Karin Maria Madeleine U
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Otroligt snabbt och proffsigt arbete och fantastiskt trevlig och artig hantverkare. Bra pris. Rekommenderas varmt!

Annika K
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Mycket trevlig och kunnig, okomplicerad kontakt. Toppen.

Rosario B
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Mycket bra bemötande, allt fungerade perfekt. Elektrikern som installerade invertern för solpanelerna mycket proffesionell. Bra skött hela vägen från Säker El.

Sune N
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Trevlig personal som gjorde ett snyggt jobb. Kan mer än gärna rekommendera Säker El. Vi fick en växelriktare till vår nya solcellsanläggning installerad. 👍👍👍

Per M
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Installation av växelriktare utförd snabbt och effektivt, inget att anmärka på.

Tobias M
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Trevliga och pålitliga. Ingenting att anmärka på.

Gudmund J
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Montören är professionell, vilket man bör förväntar sej.

Korpela H
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Trevlig bemötande, kom på avtalad tid, och gjorde bra jobb.

Jonas R
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Kom i kontakt med Farzan i samband med att solceller skulle sättas upp. Jag blev jättenöjd och har anlitat honom flera gånger till. Han är lyhörd, tar sig tid att diskutera, men är också noga med att det ska bli snyggt.

Karl-johan R
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Bra kommunikation och snyggt/bra arbete.

Lars K
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Jag kan verkligen rekommendera Farzan från Säker El Stockholm och är inte förvånad över att han har topp betyg på Reco. Allt flöt på perfekt från första kontakt till att installationen av min växelriktare till solpanelarna var klar. Jag hade vissa önskemål om kabeldragning och placering av växelriktare och Farzan var verkligen lyhörd till min önskemål och det blev precis som jag ville hade det. Det märks direkt att Farzan har stor erfarenhet, är yrkeskicklig och kan göra en prydlig samt säker installation. Farzan är dessutom...

Michael K
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Flexibel och lyhörd. Utan att själv ha erfarenhet inom området så kändes det att det fanns hög kompetens.

Eva L
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Kompetens o en oerhörd välvilja!!

Gökhan K
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Professionell och trevlig elektriker (Farzan) som gjorde ett utmärkt arbete hemma hos oss. Rekommenderas.

Olof L
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Mycket bra kommunikation!!!! Trevligt bemötande och kompetent!

Lotfollah R

👎🏻det var inte som man Hade tänkt 😡Rekommenderar ej ! Dåligt

Adel R
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Jag fick verkligen den bästa bemötande av honom. Han har installerat en billaddare till mig i huset. Den funkar väldigt bra. Han behärskar jobbet tycker jag. Jag har bott här i huset mer är 20 år och har haft många el installerade hittills. Säker El killen var bäst. Han levererade mer än min förväntningar. Jag kommer att rekommendera honom och Säker EL till alla mina vänner.

Daniel L
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Mycket trevligt bemötande, tydlig kommunikation. Kom på utsatt tid och var klar på utlovad tid. Monterade växelriktare för solceller.

George H
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Säker El var hos mig och kopplade mina solpaneler mot växelriktaren. Otroligt trevlig och kunnig personal. Lätt att kommunicera med. Professionellt utfört.

Daniel L
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Härlig service med en personlig touch!

Staffan V
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Säker El installerade vår växelriktare till vår solcellsanläggning på ett mycket bra sätt, med bra kommunikation både innan och under arbetet.

MATHIAS L
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Vår solcellsinstallatör anlitade SES för att koppla in anläggningen, och jag hade inte kunnat drömma om en bättre elektriker att utföra arbetet. Jobbet blev otroligt väl utfört och jag kan känna mig helt trygg i att det är utfört enligt konstens alla regler. Farzan är lyhörd för önskemål, tar sig tid att förklara hur det funkar och vilka alternativ som finns för installationen, samt är dessutom en utomordentligt trevlig person!

Andreas S
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Förstklassig service! Gjorde det där lilla extra som slår övriga i branschen på fingrarna!

Peter D
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Punktlig, proffsig och pålitlig. Säker El är ett säkert val.

Jan M
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Professionell, hög och personlig service, helt enkelt en kanon kille.

Tomas T
Skrev om Säker El Stockholm Co AB

Toppen service! Väldigt kunnig och hjälpsam. Vi behövde uppsäkra vårt hus till 35A och hade lite andra små problem.

Karin Sabine L

Snygga installationer och bra service. Kan klart rekommendera Farzan