Nogrann, duktig och lyhörd. Alltid nöjd efter jag varit hos Vendela. Varma rekommendationer.
28 omdömen om Vendela Håkansson
Trevlig, lättsam och kundorienterad men framförallt klipper Vendela fantastiskt bra.
Vendela är fantastisk, hon är lyhörd och proffsig och jag blir lika nöjd vid varje besök!
Superbra! Resultatet blev precis som jag hade önskat – fräscht, snyggt och välgjort. Frisören lyssnade på mina önskemål och gav bra tips och råd. Dessutom var stämningen trevlig och avslappnad.
Proffsig och kunnig! Jag är så nöjd efter mitt besök hos Vendela⭐️
Vendela has fantastic ability to directly understand her clients needs and she made my hair exactly how I imagined it! Great visit!
Mycket trevlig och duktig! Bra kommunikation och lyhörd, superresultat blev det!
Bra upplevelse rakt igenom! Kunnig frisör som direkt förstod vad jag vill ha. Genuint trevlig människa som absolut ska fortsätta jobba med människor och utvecklas inom frisöryrket/branschen. Är väldigt nöjd!
Trevligt besök , dock förväntade jag mig mer än en klippning , när jag bokade ”lyxklippning, med styling .
Lugn och behaglig Kunnig Lyhörd för mina önskemål Gav bra råd Fick mig att känna mig jättefin