Emma är alltid lika duktig och trevlig! Rekommenderar starkt!
Salong Emma K
Välkommen till Salong Emma K i Mörrum, en plats för lugn, närvaro och omtanke. Här är du som kund alltid i fokus. Jag anpassar varje behandling efter dina önskemål och förutsättningar, oavsett om du vill prata, vara tyst eller bara ta en paus från vardagen. Jag erbjuder bland annat konsultation, klippning, färg, extensions...
81 omdömen om Salong Emma K
Sedan starten hos Reco 2026
Toppen! Rekommenderas starkt 😊
Tack snälla Ellinor för din fina recension!! Varmt välkommen igen ♥️
Frisyrklippning. Emma är supervänlig, proffsig, lugn o mycket duktig frisör. Gillar att komma dit o bli ompysslad 💥
Tack för en supertrevlig stund!! Vi ses snart igen ♥️
Det var andra gången jag var hos Emma. Hustrun går också dit. Så vi har numera lärt känna henne. Det var en trevlig stund och vi har många samtalsämnen. När det gäller klippningen, så ändrade vi lite efter diskussion. Jag är nöjd.
Alltid lika trevligt Christer!! Roligt att du blev nöjd! Varmt välkommen igen ♥️
Trevligt och duktig tjej. Var där med min dotter som skulle klippa topparna och luggen.
Väldigt trevligt!!! Varmt välkomna igen ♥️
Super nöjd alltid. Kommer alltid gå till Emma. Hon har magiska händer 🫶🏼
Så roligt att höra, att du är så nöjd 🙏🏽 Vi ses på söndag!! Varmt välkommen igen ♥️
Snäll, trevlig, håret blev jätte fint
Jätte trevligt!! Roligt att höra att du blev nöjd med håret!! 🙏🏽 Varmt välkommen igen ❤️
Jätte trevlig, super noggrann och resultatet blev mycket bättre än förväntningen!
Åh vad roligt att höra Alice!! Tack snälla!! 🙏🏽 Varmt välkommen igen ❤️
Fräsch salong, professionell rådgivning. Fantastiskt bra resultat, rekommenderas starkt!
Tack snälla Rebecca för din fina recension!! 🙏🏽 Varmt välkommen igen ❤️
Trevligt bemötande och inlyssnande.
Tack snälla Elin, roligt att höra!! 🙏🏽 Hoppas det känns bra med håret!! Varmt välkommen igen ❤️
Lika nöjd som vanligt! Rolig och trevlig tjej som vet precis vad man vill ha.
Tack snälla Ida, alltid lika trevligt!! Roligt att du blir så nöjd 🙏🏽 Varmt välkommen tillbaka ❤️
Trevligt och professionellt bemötande och ett bra resultat
Tack Magnus!! Vad roligt att höra 🙏🏽 Varmt välkommen igen ❤️
Jag är mycket nöjd med bemötandet och resultatet!
Fina minna!! Vi ses på lördag ❤️
Trevligt bemötande i en lugn och avkopplande miljö. Färgade botten och gjorde en nyansering. Blev mycket nöjd.
Tack snälla Annelie för din fina recension!! Roligt att höra att du blev nöjd med färgen!! Varmt välkommen igen ❤️
Proffsigt, avkopplande och trevligt besök! ⭐️
Tack för din fina recension Matilda!! Väldigt trevligt, vi ses snart igen ♥️
Mysigt ställe och bra frisör, bra tillgänglighet
Tack snälla för din fina recension Helene!! Varmt välkomna igen ♥️
Bra bemötande Fräsch lokal Trevlig och bra frisör
Tack Tobias för ditt omdöme!! Varmt välkommen åter!! ♥️
Lugnt, tryggt och trevligt bemötande. Noggrann. Mycket nöjd med både klippning och slingor som blev så naturligt ljust som min önskan var.
Vad roligt att höra att det känns så bra!! Tack snälla 🙏🏽 Varmt välkommen åter ♥️
Ingav ett trygghet i sin kunskap
Tack snälla Sandra!! Vad glad jag blir!! Välkommen åter ♥️
Emma är en duktig och harmonisk frisör som ser till kundens bästa. Jag är jätte nöjd! Rekommenderar henne starkt!
Fina Frida!! Tack snälla för idag 🙏🏽 Vi ses snart igen ♥️
Jätte.nöjd med klippningen. Lugnt och trevligt.
Tack snälla!!! Roligt att höra!! Varmt välkommen tillbaka ♥️
Emma är väldigt noggrann o duktig på det hon gör! Sååå nöjd när jag går därifrån 🫶❤️
Fina Hanna!! Vad glad jag blir av att höra det!! Tack snälla ♥️
Ett mycket fint bemötande av en trevlig person/tjej. Kände mig verkligen delaktig i min klippning Salongen levde upp över mina förväntningar
Tack snälla för din fina recension!! Roligt att du fick en så fin upplevelse hos mig!!! Vi ses snart igen ♥️
Super snäll och fantastiskt fint bemötande! Kände mig super bekväm direkt och är extremt nöjd med min behandling<33
Tack snälla!! Super trevligt!! Vi ses snart igen ♥️
Mycket mycket bra upplevelse för dottern. Lugnt och tryggt bemötande. Kommer återkomma.
Vad fint att höra, att hon fick en sådan bra upplevelse!! Varmt välkomna igen ♥️
Inlyssnande och trevlig:) Supernöjd☺️
Tack snälla 🙏🏽 vi ses snart igen ♥️
Emma är rätt tjej på rätt plats. Hon kommer med förslag, tips och är proffsig.. Denna gången gjorde jag slingor och klippte till det.
Tack snälla Maria!!! Hoppas det känns bra med slingorna!! Varmt välkommen åter ♥️
Väldigt professionell bemötande , trevligt lokal , enkel kontakt och bokning.Väldigt nöjd med klippningen, lyhörd för kundens önskemål. Bra pris . Rekommenderar varmt till de som är osäkra vilken frisör/salong de skulle välja.
Tack snälla Nada för din fina recension!! Varmt välkommen åter ♥️
Lugn och harmonisk salong med en mycket duktig frisörska🥰
Tack snälla Malin!!! Hoppas det gick bra med valet av klänning inför lördag 😉
Jag är jättenöjd, fick en fin stund med Emma. Mitt beslut med längd på luggen kanske inte var så bra, kommer förmodligen att komma till dig inom kort igen😀/Lena
Fina Lena, tack snälla!! 🙏🏽 Det ser jag fram emot, alltid lika trevligt 😍
Alltid nöjd när jag varit hos Emma!
Vad roligt att höra Hanna!! Tack för senast ♥️
Väldigt trevlig frisör men tyvärr blev mitt hår på tok för kort tyvärr.
Hej Lovisa! Vad tråkigt att höra, att du känner så - hade du sagt något på plats så hade jag självklart kompenserat dig på något sätt. Tack för ditt omdöme ♥️
Jättebra bemötande, trevligt, mysig stämning. Lyssnar bra på kunden och vill hjälpa kunden!
Tack snälla Wilda! Pratade du med läraren om det sen? Vad sa de? Tack för ditt omdöme ♥️
Emma är så lugn och lyssnar på vad jag önskar! Välkomnande miljö med lugn musik och lugn atmosfär. Alltid nöjd när jag lämnar!! Jag är såklart en återkommande kund.
Vad glad jag blir!!! Tack snälla ♥️
Väldigt nöjd! Emma är väldigt duktig och serviceinriktad. Kommer tillbaka🙂
Tack snälla, så roligt att höra ♥️
Mysig salong, nästan lite spa känsla när man är där. Emma är duktig, lugn och trevlig tjej!
Så glad att du vill komma till mig Moa ♥️
Emma är en duktig frisör . Noga , nytänkande och har ett lugnt gott bemötande . Kommer med goda råd och tips . Rekommenderar henne varmt .
Fina Git!! Tack för dina ord ♥️
Är super nöjd helt fantastiskt 🤗
Så himla roligt att höra Carolina!! Kul att se dig igen efter alla år ♥️
Både jag och mina söner är alltid lika nöjda hos Emma ✨
Tack Mimmie!! Så roligt att höra!! Vi ses på tisdag ♥️
Väldigt nöjd! 👍 Klippte exakt som önskat.
Roligt att höra Hugo!! Välkommen åter ♥️
Duktig frisör o trevligt lugnt bemötande
Tack Ulrika!! Varmt välkomna igen ♥️
Emma är superduktig, trevlig och noggrann ! Trevlig miljö
Så roligt att höra!! Tack snälla!! Varmt välkommen igen ♥️
Snäll och väldigt trevlig rekommenderar.
Tack snälla Simon!! Varmt välkommen igen ♥️
Blev mycket nöjd och Emma är så lugn och trevlig 👌🥰
Tack snälla Lena!! Alltid lika trevligt att ha dig hos mig ♥️
Mysig frisörsalong med en glad och härlig frisör som alltid ser till kundens bästa oavsett två åring eller vuxen! Rekommenderar varmt.
Tack snälla för dina ord Emma!! Varmt välkomna igen ♥️
Emma är så trevlig och tillmötesgående ❤️ Så mysig salong med tända ljus och rogivande musik 🕯️🎶 Så nöjd med min vistelse hos Emma K🙏
Så roligt att höra!! Tack snälla Helen!! Varmt välkommen igen ♥️
Väldigt nöjd med hårfärgen och klippningen! Väldigt tillmötesgående för att man ska bli nöjd!
Åh så roligt att höra, att det kändes så bra med färgen sen - blev super!! Varmt välkommen igen, Emma ♥️
Blev mycket bra bemött och kommer att återvända dit. Kommer oxå att rekomendera till andra att klippa sig där..jag blev så nöjd med min klippning, bra pris på klippningen.har bara positivt att säga om Emma k.
Fina Gun-Britt!!! Vi ses på tisdag ♥️
Super nöjd med resultatet av färgning och klippning! Mysig liten salong och Emma är väldigt trevlig, noga och duktig! Kommer definitivt boka igen!
Så roligt att höra Rosanna!! Tack snälla!! Ser fram emot nästa gång ♥️
Alltid lika nöjd! Emma är så duktig
Alltid lika trevligt, Malva ♥️