Åsa

Åsa

86 omdömen om Åsa

Margita B
Skrev om Åsa en del av Salong Maxim

Alltid lika glad och trevlig. Jag har ett inte enkelt hår att hantera så det är svårt att hitta rätt frissa. Åsa är en mycket professionell frisör. Hon visste redan från början hur mitt hår ska hanteras. Tack Åsa

Olga P
Skrev om Åsa en del av Salong Maxim

Åsa på Maxim visar en imponerande yrkesskicklighet och ett konsekvent professionellt förhållningssätt. Hennes precision, kundfokus och förmåga att skapa harmoniska resultat gör henne till en frisör jag med förtroende återkommer till.

Gunnel N
Skrev om Åsa en del av Salong Maxim

Trevlig och kompetent frisör! Rekommenderas varmt!

Eva E
Skrev om Åsa en del av Salong Maxim

Mycket kunnig och erfaren, lyssnar in önskemål. Kommer med egna förslag till förbättringar.

Eva W
Skrev om Åsa en del av Salong Maxim

Åsa är den skickligaste frisören jag haft under de senaste 30 åren och vid det här laget ser jag henne också som en mycket god vän.

Ann-Cathrine L

Det kändes bara bra! Jag är mycket nöjd.

Sofie K
Skrev om Åsa en del av Salong Maxim

Åsa är fantastiskt proffsig.. Hon gav många bra råd och tips om hårskötsel och klippte en bra frisyr för mig. Hon är lättsam och trevlig. Jag är väldigt nöjd!

Victoria A
Skrev om Åsa en del av Salong Maxim

Vi kom fram till hur min frisyr ska bli jämnlångt så hon klippte 1 1/2 cm jag var nöjd och presenterade mig för en ny frisör jag ska gå till nästa gånger Vi pratade även om min tidigare frisör som klippt mig i många år om att byta frisör kan vara ovant Tack för besöket igår

Ståle L
Skrev om Åsa en del av Salong Maxim

Superbra frisör som kom med kloka tips och råd. Jättetrevlig och glad. Duktig på sitt jobb.

Linda S
Skrev om Åsa en del av Salong Maxim

Duktig, snabb och trevlig. Lyssnade på önskemål och uppfyllde dem 😁