Sebastian

Sebastian

78 omdömen om Sebastian

Axel U
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Otroligt bra coaching om hur man hanterar sin specifika hårsituation. Han lärde mig saker om mitt hår som inte ens jag visste om. T.ex. att jag har en virvel mitt i luggen, och hur jag handskas med den så de blir snyggt ändå. Mycket nöjd.

Jesper J
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Sebastian är helt enkelt bäst.

Tyra Ö
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Klippte håret precis som önskat

Christer P

Mycket Snabbt, snyggt och proffsigt

Katarina U
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Absolut bästa frisören jag vart till. Lyssnar är bra på att improvisera/hitta en frisyr som passar mig och de önskemål jag har. Kan översätta mina kaotiska tankar om hår och förklara på ett sätt så jag förstår. Gått till honom ca 6-7 år och är alltid lika nöjd. Superfint bemötande och förmåga att se och viljan att förstå en liten kille med autism till nu tonåring med bestämda tankar om hur håret ska vara. Kan inte rekommendera en frisör mer🌟

Olof H
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Han lyssnar på vad man frågar om och ser till att det blir den frisyren man önskat. Då man ställer övriga frågor om hårvård/styling ser han till att svara på dem detaljerat. Blir alltid bra klippning då jag klipper mig hos honom 👍

Ulf G
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Noggrann, professionell och med stor social kompetens vilket gör mina besök hos honom till en mycket positiv upplevelse.

Christina N
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Sebastian är alltid glad och trevlig. Han är också lyhörd och frågar alltid hur man vill ha det. Jag blir alltid nöjd när jag varit hos honom.

Niclas B
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Sebastian är frisören som är som en kompis. Han klipper och använder alla sina maskiner proffsigt. När jag klipper mej hos Sebastian så diskussionerna högt o lågt. Man är glad när man lämnar salongen.

Elias H

………………………………………………….dfggfjfjfbbfbdbdbdbdbdbbdbdbdbdbd