Sebastian

Sebastian

90 omdömen om Sebastian

Adam S
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Han bemötte mig super bra. Jag hade bra förväntningar vilket även levdes upp till. Jag köpte en enkel klippning som blev jätte bra.

Alfons L
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Bra klippning med ett profsigt utförande och trevliga konversationer under tiden

Edwin Fernando U
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Mycket professionell. Han lyssnade på mina önskemål och gav mig bra råd om min frisyr och framtida variationer.

Olle N
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Skicklig och trevlig med ett bra handlag

Ossian N
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Mycket skicklig frisör som vet vad som passar och levererar ett riktigt bra resultat, även när man själv är osäker på vad man vill ha.

Oliver T
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Alltid villig att diskutera fram den bästa lösningen, även när han inte helt håller med om min idé. Har alltid bra förslag när det gäller både frisyr och hårfärg. Det känns tryggt att sitta i stolen.

Niklas T
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Uppskattar hur du tar dig tid att förklara hur du tänker kring helheten. Det är inte ofta man möter någon som är så bra på att få ihop samspelet mellan frisyr, skägg och mustasch så att allt lirar ihop. ​Dessutom guld värt att få tips på hur jag faktiskt ska styla det själv hemma. Proffsigt, pedagogiskt och ett riktigt snyggt resultat.

Timmy C

Super trevlig och väldigt informativ! Rekomenderar starkt!:) 7/5 toster

Anne K
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Bra frisör och trevligt bemötande

Jesper B
Skrev om Sebastian en del av Salong Maxim

Sebastian överträffade mina förväntningar. Hans professionalitet och kunnande gjorde att min nya frisyr blev mkt bra. Jag kan verkligen rekommendera Sebastian.