Sätra trafikskola Na çok teşekkür ederim emekleriniz çok büyük yasin abi du är bäst kesin ehliyet almak istiyorsaniz gelebileceginiz tercih edebileceğiniz tek adres burası Tack för allt..
Sätra Trafikskola
Välkommen till Sätra Trafikskola! På Stensätravägen 8 i Stockholm hittar du Sätra Trafikskola. Vi hjälper dig att ta dina första steg mot ett körkort. Hos oss hittar du alla de kunskapsbaser som behövs för att få ta ett körkort. Från teori till praktiska moment. Tjänster * Teori * Riskutbildning * Övningskörningar * Lån...
447 omdömen om Sätra Trafikskola
Sedan starten hos Reco 2020
Rica ederiz, guzel yorumunuz ve bizim okulu tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz 🙋♂️yollarda görusmek dilegiyle!
Jätte bra lärare(Mushin Alp) skolan lätt tillgänglig alltid öppna sociala öppna händer. Man kände sig välkommen bra på att lära ut och tar sina elever fullt seröst
Tack så mycket för de fina orden och för att du valde att köra med oss. Vi ser fram emot att se dig på vägarna!
Sätra trafikskola çok teşekkür ederim sayelerinde ilk seferde Ehliyetimi aldım herkese tavsiye ederim🥰
Sätra trafikskolaya dürüst eğitimi için, Yasin hocaya sabrı, bilgisi ve dost canlılığı için çok teşekkür ederim.
bästa Sätra trafik skolan herkese tavsiye ederim çok teşekkür ederim
Rica ederiz, bizim okulu tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz 🙋♂️yollarda görusmek dilegiyle!
Stort tack till Sätra trafikskolan för all hjälp, det var trevligt att köra med dem och jag rekommenderar starkt till alla.
Stort tack för de fina orden! Vi ser fram emot att träffa dig på vägarna!
Sätra trafik okuluna çok teşekkür ederim, güler yüzlü bir ekiple çalışmak bana çok mutluluk verdi, emeklerinize sağlık, herkese tavsiye ediyorum 💐
Rekommenderar starkt den bästa körskolan med de bästa trafiklärare. De lär dig från grunden och är med dig hela vägen till du får ditt körkort.
Muhsin hocama çook teşekkür ederimm yardımı için ilk sürüşte aldım
Sätra trafikskolana çok ama çok teşekkür ederim. Özellikle yasin abinin sabrı ve emeği için. Hem teori hem yokörning için. Herkese tavsiye ediyorum.
Jätte bra körskola!! Väldigt nogranna och vill ens bästa!! Jätte bra körskola!
Tack så hemskt mycket för de fina orden och för att du valde att köra med oss. Vi ser fram emot att se dig på vägarna!
Jag tackar för all hjälp bästa Sätra Trafik skola!! Rekommenderar starkt!!!🤩🤩🤩
Tack så hemskt mycket för de fina orden och för att du körde med oss. Vi hoppas på att ses på vägarna! :)
Tog körkortet inom en vecka på första försöker med hjälp av Sätra Trafikskola. Rekommenderar starkt!
Jag har kört hos några skolor och med olika trafiklärare men kunde inte känna mig ändå säker och redo inför någon uppkörning. Jag har lagt mycket tid och spenderat mkt pengar med fel personer. Blev rekommenderad sedan om Sätra trafikskola och speciellt om Yasin. Jag fick stor hjälp av honom och jag kunde känna mig säker efter några lektioner . Jag rekommenderar starkt denna skola för alla som vill ta körkortet på kort tid och med mindre betalni g. Jag tycker att en lektion med Yasin motsvarar 10-15 lektioner hos en annan...
Jag är så tacksam över att jag har får köra med Yasin och Muhsin. De är väldigt kunniga och hjälpsamma. Jag har fått den stöd och hjälp som jag har behövt för att nå mitt mål. Rekommenderar starkt, de är väldigt snälla!
Jag tycker skolan är jättebra, pedagogisk och vill verkligen att sina elever ska lyckas med körningen. Helt grym trafikskola! Rekommenderar stort!
Tog uppkörning första försöket! Väldigt bra trafikskola.
Jag vill ge Sätra Trafikskola 5 stjärnor för allt stöd och engagemang de har visat. De var verkligen med mig hela vägen, från första lektionen tills jag klarade körkortet. Lärarna var tålmodiga, stöttande och tog sig alltid tid att förklara på ett sätt som gjorde att jag kände mig trygg bakom ratten. Man märker verkligen att de bryr sig om sina elever och vill att man ska lyckas. Jag är otroligt tacksam för all hjälp och skulle varmt rekommendera Sätra Trafikskola till alla som vill ta körkort!
Bästa skolan man kan gå till, kunde inte köra alls innan körlektionerna, lär på bästa sätt verkligen
Min upplevelse av trafikskolan har varit mycket positiv. Jag har känt mig väl omhändertagen från första dagen och undervisningen har varit både pedagogisk och tydlig. Lärarna har varit tålmodiga, engagerade och gett bra feedback som hjälpt mig att utvecklas som förare. Både teori och körlektionerna har varit strukturerade och anpassade efter min nivå, vilket gjort att jag känt mig trygg och motiverad genom hela utbildningen. Jag kan varmt rekommendera denna trafikskola till andra som vill ta körkort.
Jag klarade på första försöket tackar de jättemycket! Rekommenderar till alla de var med mig hela vägen!
Jätte nöjd med trafikskolan 👏👌tackar verkligen Yasin och Muhsin super duktiga läraren som följde min väg till körkortet. Rekommenderar STARKT att köra hos Sätra trafikskola så har ni ett körkort inom kort .
Desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Eğitim,öğrenci takibi ve motivasyon olarak çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
Bästa trafikskolan jag rekommenderar det till alla. Personel väldigt bra på det de gör och de gör allt i sin kraft för att man ska nå sina mål. Strakt rekommendation.
Bästa trafikskolan, klarade på första försöket🤩
Hjälpte till mig mycket och var förståelig, jag tog uppkörning första försöket och var jättenöjd med skolan. Jag rekommenderar här mycket
Det var väldigt roligt och bekvämt att köra i Sätra trafikskolan då lärarna verkligen vill att du tar ditt körkort i godtid
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag tackar sätra trafikskolan för jag tog allt på första försöket 💪💪
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jättebra skola! Blev klar inom en vecka, allt gick utmärkt. Rekommenderar starkt
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Mycket bra trafikskola som bryr sig om sina elever, och hjälper de till fullo.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
2 yıl arayla 3 hafta içinde bana ehliyet aldıran Sätra trafikskolana yasin abiye ekibine çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim Ni är bäst ❤️
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Tack så mycket!!!! Skön e du Yasin!!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim çok ilgili ve çok sabırlı bir okul gerçekten sayenizde artık ehliyetim var:))
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Çok öğretici, ve faydalı bir kurs oldu. Düzenli.,temiz ve iyiydi. Teşekkürler, Yasin Bey ve ekibine..
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag tackar Sätra trafikskola, är jättenöjd med allting, för deras engagemang och bemötande, speciellt min lärare Beyza.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Setra trafik okuluna çok tesekkur ederim sayelerinde ehliyetimi aldım herkese tavsiye ediyorum
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Sätra trafikskolana çok teşekkür ederim sayelerinde ilk seferde ehliyetimi aldim herkeze tavsiye ederim.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Pedagogiska lärare som är tålmodiga och engagerade vilket gjort att jag känt mig trygg. Lektionerna var välplanerade och anpassade efter mina behov, tack vare deras stöd och engagemang klarade jag uppkörningen på första försöket. Rekommenderar starkt!!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Tack så mycket hjälpt mig hela vägen rekommenderas STARKT.
Jättebra skola! Rekommenderar starkt
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag tackar sätra trafikskola jätte mycet
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Fantastisk körskola med kunniga och stöttande lärare! Väldigt nöjd med hela upplevelsen.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Tack så jättemycket Sätra ni är bästa trafik skolan شكرا استاذ ياسين الأفضل في السويد
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Jag är supernöjd med trafikskolan! Fick all den hjälp jag behövde och klarade uppkörningen på första försöket på kort tid. Professionella och engagerade lärare som verkligen stöttar genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Herşey için cok teşekkür ederim
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Väldigt bra trafikskola , de är väldigt pedagogiska med ett fint leende de kämpar med dig för att skaffa dit körkort. Rekommenderas Starkt!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Fantastisk körskola, går grundligt igenom alla moment. Lyhörda, noggranna och väldigt måna om att man ska förstå och kunna köra bil på ett säkert sätt. Efter att ha kört med annan trafikskola tidigare och inte klarat körprovet bytte jag till Sätra och lyckades ta körkortet. Super tacksam och glad det har bara varit en fröjd att få övningsköra.
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Redan första dagen lärde jag mig jätte mycket. Tog den så fort jag gjorde klart alla körlektioner, jag rekommenderar starkt denna trafikskola om du vill klara uppkörningen!!
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Çok teşekkür ediyorum nazik anlayışlı öğretmen arkadaşlara herkese tavsiye ediyorum isveçin en iyi trafik okulu 🙏
Tack för fin kommentar, bra jobbat, vi ses på vägarna
Tack för allt bästa trafikskolan med allt hjälp och att ni har varit så trevliga alltid.