Scandinavian Cleaning

19 omdömen om Scandinavian Cleaning

Sedan starten hos Reco 2026

Jonas R
Skrev om Scandinavian Cleaning

Professionellt och vänligt, smidig bokning, mycket bra kvalitet på städningen. Kan varmt rekommendera.

Maximilian H
Skrev om Scandinavian Cleaning

Noggrant utfört arbete och väldigt tillmötesgående personal!

Kristina J
Skrev om Scandinavian Cleaning

Mycket professionellt företag. Duktiga städare och allt är utfört på ett bra sett, är mycket nöjd. Kristina

Lancelot  M
Skrev om Scandinavian Cleaning

Supernöjd med resultatet, riktigt hög kvalité

Elias A
Skrev om Scandinavian Cleaning

Riktigt proffsigt bemötande överlag! Detta överträffade alla förväntningar jag hade. En enastående tjänst av ett enastående bolag! 5 stjärnor!

Wenche V
Skrev om Scandinavian Cleaning

Har varit olika städare värje tillfälle, men är i stort sätt nöjd med den städning som utörts.

Nafee N
Skrev om Scandinavian Cleaning

Mycket nöjd, väldigt proffsiga.

Liam G
Skrev om Scandinavian Cleaning

Rekommenderar starkt! Väldigt bra städat och extremt bra service!

Lovisa L
Skrev om Scandinavian Cleaning

Alltid rent och fint när jag kommer hem efter Scandinavian Cleaning har varit hos mig. Kan varmt rekommendera detta städbolag. Provat flera större städfirmor tidigare, men detta slår allt. Familjärt och med stort kundfokus. /Lovisa

Mikael J
Skrev om Scandinavian Cleaning

Mycket trevlig personal, bemötande och mycket nöjd med arbetet som utfördes! Dessutom bra genomförd uppföljning efter utfört arbete, för att säkerställa god leverans. Kan varmt rekommendera Scandinavia Cleaning.

Christina F
Skrev om Scandinavian Cleaning

Mycket trevligt uppstarts möte. Förväntningen på städningen uppnåddes, jag bokade för hemstädning av villa. Känner mig både nöjd och trygg med Scandinavian Cleaning och kommer fortsätta med dem här hemma :)

Annika F
Skrev om Scandinavian Cleaning

Vänligt och proffsigt.! Våra förväntningar uppfylldes. Städning av vår bostad. Mycket BRA.

Emilia S
Skrev om Scandinavian Cleaning

Jag är verkligen supernöjd med städningen! Städarna gjorde ett fantastiskt och mycket noggrant jobb, och hela lägenheten blev otroligt ren och fräsch. Det märktes tydligt att de hade öga för detaljer och tog sig tid att se till att allt blev riktigt fint. Bemötandet var dessutom väldigt trevligt och professionellt. Jag är mycket nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera detta städbolag till alla som söker en pålitlig och noggrann städning av hög kvalitet!

Lars Wallin W
Skrev om Scandinavian Cleaning

Vi ger det bästa betyget till städarna på Scandinavian Cleaning! Värdesätter punktlighet, trygghet och rent. Alla punkter uppfyller de. Bra kommunikation med städarna såväl som den tillmötesgående personalen på bolaget.

Lars A
Skrev om Scandinavian Cleaning

Trevlogt bemötande, snabba i kontakten. Noggranna både i bokning , utförande ocv uppföljning

Marie W
Skrev om Scandinavian Cleaning

Vänligt o korrekt bemött. Städarna talar svenska och har ingen tfn som stör dem i jobbet. Det kändes framförallt tryggt och hade inga som helst tankar att något skulle ”försvinna”. Jag har både varit hemma och även lämnat hemmet när de städar och det känns mycket bra. Bekvämt o skönt att de har städmaterial med sig utom vår dammsugare. Punktligt, tryggt, rent, snyggt o vänligt🙏‼️

Britta L
Skrev om Scandinavian Cleaning

Jag kom hem till en härligt städad lägenhet och blev jättenöjd. Rekommenderar gärna Scandinavian Cleaning!

Matthias H
Skrev om Scandinavian Cleaning

Fantastiskt bra bemötande och kommunikation. Bra utfört arbete på utsatt tid. vi kommer anlita dom igen.

Elin B och Scandinavian Cleaning gillar detta
Marie L
Skrev om Scandinavian Cleaning

Duktig på att städa. Är jätte nöjd

Scandinavian Cleaning och Elin B gillar detta