Schenker

Schenker

Ring 040-671 30 00 www.schenker.se
Omdömen totalt
4
Snittbetyg
1.5

Om företaget

Schenker is one of the leading international providers of integrated logistics services. We provide support to industry and trade in land operations, in worldwide air and sea freight, and in all the associated logistics services.

Skriv ett omdöme

4 omdömen om Schenker

Visar 4 omdömen med 1.5 i snittbetyg
Stefan H
Skrev om Schenker

Schenker slarvade bort ett paket och har inte lyckats återskapa det. När jag reklamerar så hävdar de att sk värdesaker inte omfattas. Istället för att ta sitt ansvar och betala tillbaka beloppet så förlorar jag som privatperson nästan 10.000. De erbjuder sig inte ens att betala tillbaka frakten. Ett skämt. Jag hoppas att företaget förlorar alla affärer för all framtid. Skäms!

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Stefan O
Skrev om Schenker

Tar Tyskarna 1 dag att packa paketet och få det till Schenker i Malmö. Sen står det still i Malmö i 36 timmar innan någon orkar skicka iväg det. Mitt föra paket med Schenker jag fick var helt sönderstampat. Var mycket lätt att se att innehåller var trasigt. Men detta struntade man i på Schenker utan tejpade ihop det och skickade vidare det iallafall. Riktigt tragiskt företag. Kommer ALDRIG anlita igen.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Lennart F
Skrev om Schenker

Som före detta anställd så ger jag företaget 3 minus för att bara betala ut 8 timmars lön och ej betalar för övertid ...

1
xxx x gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Johanna L
Skrev om Schenker

Har kommit i kontakt en hel del med Schenker. Då ett företag jag handlade av innan anlitade detta bolaget för leveranser. Jag är inte helt nöjd som "mottagare" måste jag säga. Situationen blir ju lite "annorlunda" då jag ej personligen köpt en tjänst av Schenker, men fått den på köpet. En av de dåliga upplevelserna var då Schenker valde att leverera en produkt upprepade gånger på en tidpunkt (samma dag) jag sagt jag ej var hemma på. Möttes av agressiva meddelanden på telefonsvararen. Var svårt att "reda ut" med kundtjänst... 

2
Kerstin A och Kerstin A gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen