Alla kategorier Övrigt Skåne Malmö Sege import

Sege import

Gustaf Pålssons Väg 1, 238 43 Oxie — Visa karta

3.0 i betyg av 1 rekommendationer
 
Sege Import är en komplett leverantör av datorer, programvaror, nätverk, datatillbehör och förbrukningsartiklar av alla ledande fabrikat.

Läs vad 1 kund tycker om Sege import

 • Tobias S
  Tobias S skrev om Sege import
  Har försökt kontakta företaget via telefon och epost sedan i fredags men inte fått något svar på mina frågor. Ringer man så säger dom att dom är upptagna med att hantera beställningar och att man kan skicka ett epost till dom.

  Har bara fått ett mail med bekräftelse på att dom har skickat mitt paket men enligt transportföretaget Schenker så har dom inte hämtat något paket ännu. Avvaktar svar på mail nu om dom verkligen har skickat paketet.

  --------------

  Har nu fått svar och pga hög belastning av ordrar så ligger dom lite efter, men dom skickade en bild på mitt paket så att jag verkligen vet att det finns. Så förhoppningsvis har jag min älskade iPad imorgon.

  ----------------------------

  Fick ipaden i torsdags, så en vecka från be ställning tills att jag hade deb i handen .. Min slut bedömning av företaget är väldigt trevliga när man väl kommer i kontakt med dom. Hemsidan kunde vara bättre uppbyggd men jag är nöjd till slut. Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier