SkinRenew
Välkommen till SkinRenew!
Vi bryr oss om din hy! Har du problem med rynkor, acne, en oönskad tatuering eller dylikt? Hos oss på SkinRenew är du i trygga händer. Vi ser till att du blir vägledd av en erfaren auktoriserad spa- och hudterapeut för att få reda på vilken behandling som passar just dig.
Våra behandlingar: Antiage, pigment/ärr, acne/rosacea/oren hy, tatueringsborttagning, botox, vaxning, födelsemärken/fibrom/skintags, ansiktsbehandling/massage, ögonlyft med PlasmaIQ m.m
Vi på SkinRenew strävar alltid efter synliga resultat. Allt för att du som kund ska vara så nöjd med behandlingen som möjligt. Varmt välkommen att kontakta oss för en gratis konsultation eller boka en tid för behandling direkt.
Utmärkelser
Läs vad 31 kunder tycker om SkinRenew 2
2021-01-24Insamlad av företaget
Jag kom för dermapen behandling och blev bemött väldigt bra. Hon tog sin tid och tittade på mitt ansikte och vi diskuterade hur det skulle behandlas och steg för steg vad hon gjorde under behandlingen. Väldigt nöjd.
2021-01-23Insamlad av företaget
Jag köpte en jättebra ögoncreme och tog bort ytliga blodkärl och det blev mycket bra.
Mycket bra omhändertagande.
Helnöjd😊skrev om SkinRenew -
2021-01-21Insamlad av företaget
Jag köpte tjänst tatueringsborttagning. Jag fick ett väldigt bra bemötande. Trevlig och professionell behandlare. Jag kommer absolut tillbaka
2020-12-22Insamlad av företaget
Jag går till Cecilia för vaxning. Resultatet blir alltid bra, och Cecilia är väldigt noggrann och mån om att resultatet blir bra. Dessutom är hon väldigt trevlig och pratglad, och man känner sig alltid väl omhändertagen.
2020-12-21Insamlad av företaget
Ansiktsbehandling och botox
Otroligt trevligt och väl omhändertagen
Har bokat nu tid för ny behandling och kommer fortsätta som kundskrev om SkinRenew -
2020-10-30Insamlad av företaget
Tog bort fibrom, väldigt bra service och en fantastisk bra upplevelse. Bra bemötande och väldigt tryggt.
2020-10-13Insamlad av företaget
Borttagning av ytliga kärl vid näsan med Viridex . Jättenöjd med både behandlingen och med Cecilia som är väldigt kunnig. Och man blir alltid så bra bemött när man är här. Rekommenderar verkligen behandlingen och stället.
2020-10-13Insamlad av företaget
Jag var där för borttagning av födelsemärken, väldigt bra bemötande, proffsig personal, rekommenderas varmt
2020-10-05Insamlad av företaget
Ansiktsbehandling.
Hon har en trevlig bemötande mot sina kunder. Hon är alltid glad när man kommer.
Är super nöjd med mina behandlingar hos henne.skrev om SkinRenew -
2020-09-09Insamlad av företaget
Fin service, personligt, kompetent. Rekommenderas varmt.
2020-09-07Insamlad av företaget
Väldigt trevligt och kunnig personal.
Blev väldigt nöjd med min hud behandlingen.skrev om SkinRenew -
2020-08-30Insamlad av företaget
Lika nöjd efter varje besök hos SkinRenew, man är alltid i trygga händer hos fantastiska Cecilia. Skulle aldrig gå till någon annan. 5/5 ⭐️
2020-08-28Insamlad av företaget
Jag gjorde en ansiktsbehandling.
Jag kände väl omhändertagen.
Så kunnig, skönt att veta att man var i trygga händer.
Och så trevligt bemötande. Jag kan verkligen rekommendera ett besök här.
Marijaskrev om SkinRenew -
2020-08-23Insamlad av företaget
Professionellt bemötande och fantastisk ansiktsvård. Kommer bli många fler besök.
2020-08-22Insamlad av företaget
Gjorde botox i pannan, mycket nöjd med både personal och behandling
2020-08-20Insamlad av företaget
Bra service och resultat i nya och mycket trevliga lokaler!
2020-08-20Insamlad av företaget
Jag går till SkinRenew för att ta hand om mig själv med behandlingar och produkter som ger resultat.🥰 Cecilia är en mycket kunnig och duktig hudterapeut som alltid ser till att jag får just den behandling min hud behöver!
Tack Finaste Cilla för att du gör mig fin!😍skrev om SkinRenew -
2020-08-20Insamlad av företaget
Väldigt bra bemött! Utmärkt resultat och väldigt snäll! Gjorde brasiliansk vaxning och det var väldigt bekvämt och inte oroligt.
2020-08-20Insamlad av företaget
Helt fantastiskt från noggrann konsultation till min första, men definitivt inte sista Dermapenbehandling:)
Cecilia är oerhört påläst, mycket pedagogisk, enormt seriös och så himla trevlig:)
Högre än högsta betyg:)!skrev om SkinRenew -
2020-08-19Insamlad av företaget
Jag blir alltid på bra humör så fort jag går dit. Cecilia är både proffesionell och pratsam vilket gör att man känner sig både nöjd och glad efter behandlingen 👍🙂
2020-08-18Insamlad av företaget
Här har vi en terapeut som är väldigt noggrann, kunnig, ärlig och tar sig tiden för att få det bästa resultatet! Jag har provat olika kliniker men ingen är lika proffsig som Cecilia ✨ Supernöjd!
2020-08-18Insamlad av företaget
Jag gjorde botox & freezpen. Är supernöjd med mitt resultat. Det är utmärkt service och bra pedagogik kring behandlingarna.
Besöket var över fantastiskt och jag rekommenderar verkligen salongen. Kommer återkomma och fortsätta mina behandlingar där. Topp i allt :)skrev om SkinRenew -
2020-08-18Insamlad av företaget
Jättebra bemötande av Cecilia och blev jätte nöjd med resultatet
:)skrev om SkinRenew -
2020-08-18Insamlad av företaget
Köpte vaxning, vilket jag har gjort flera gånger. Alltid trevligt och proffsigt bemötande. Kan rekommendera denna salong.
2020-08-18Insamlad av företaget
Ansiktsbehandling med dermapen. Alltid proffsigt bemötande av Cecilia som är kunnig o intresserad av vad jag som kund har för problem/funderingar!
2020-08-18Insamlad av företaget
Genomförde en Dermapen behandling.
Proffsig och kunnig terapeut som är förtroendeingivande.skrev om SkinRenew -
2020-08-18Insamlad av företaget
Helt fantastiskt! Mycket noggrann och professionellt utförd behandling med mycket bra resultat. Cecilia är supertrevlig och har mitt fulla förtroende! Rekommenderas starkt!
2020-08-18Insamlad av företaget
Utmärkt kundbemötande och noggrann i sitt arbete. Perfekt utförd behandling. ⭐️
skrev om SkinRenew