Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Skyndsam AB

Skyndsam AB

1.0

12 omdömen om Skyndsam AB

Kerstin Elisabet L

Skicka mi faktura till fel adress i ett o halvt år trots att jag ringt o ändrat adress flera gånger så kräver de mig på pengar med försenings avgift skitföretag

Peeter P
Skrev om Skyndsam AB

Skyndsam. Qlick mobil. Telewi AB. Samtele AB. Nordfin Capital III AB. Samma liga driver dessa företag. Affärsiden är att angripa äldre människor. De skickar räkningar fast abenomangen är uppsagda, dom släpper inte tel.nr fast dom är uppsagda. Dom överlåter de påstådda fordringar till Nordfin AB med påslag. Åldringsrånare är riktiga kräk men dom här är värre. Har inte ord för dom.

Lena Christina N
Skrev om Skyndsam AB

Ett företag som lurar äldre och oftast sjuka människor. De lurade min pappa och jag har anmält till Allmänna Reklamationsnämnden. De fortsatte att skicka fakturor långt över tid som sades skulle gälla och jag fick olika besked om när det skulle avslutas. Jag kontaktade Konsumentvägledare i min kommun så sa att hela köpet skulle avvisas. Få se vad företaget gör med vårt ärende. Detta borde Råd och Rön skriva om.

Greger H
Skrev om Skyndsam AB

Bluff företag som lurar äldre att abonnera på en tjänst som i sig inte har något värde och där de, trots att abonnemanget blivit uppsagt och skriftligt bekräftat och slutfaktura betalts, fortsätter skicka betalningspåminnelser och nya fakturor.

Johanna Maria H
Skrev om Skyndsam AB

De lurade på min gamla pappa ett abonnemang som han inte kunde ta sig ur. Trots uppsägning av abonnemanget och trots att vi betalt slutfaktura fortsätter de att skicka fakturor. De ggr vi fått tag på dem per telefon skyller de på byte av faktureringstjänst. Men fakturorna fortsätter komma och nu har de skickat inkassokrav. Riktiga skurkar!

Bo Anders H
Skrev om Skyndsam AB

Ett jävla pissföretag som lurar äldre, min far dog för ett år sedan och de fortsätter fortfarande att skicka räkningar fast jag ringt ca:9 mån på raken och de säger att det ör sista gången varje gång. De senaste månaderna har jag skickat tillbaka räkningen till avsändaren och skrivit på brevet att att pappa dog för snart ett år sedan, men de fortsätter fortfarande att skicka räkningar varje månad. Passa er jävligt noga för detta ”företaget”!!!

Karl A
Skrev om Skyndsam AB

Ett blufföretag som uppenbarligen är ute efter att lura äldre människor. Vi har sagt upp prenumerationen vid två tillfällen och ändå kommer det nu en påminnelsefaktura. Sedan är det nästintill omöjligt att komma fram i deras växel, gör allt för att undvika detta oseriösa företag. Vi kommer troligen behöva ta till rättsliga åtgärder.

Arne N
Skrev om Skyndsam AB

Lurendrejeri riktat mot äldre! Skickar fakturor i på tjänster som sagts upp för över nio månader sedan! Ringer varje månad och de säger att det är sista räkningen varje gång... Nu blir det polisanmälan.

Sandra Maria P
Skrev om Skyndsam AB

Varning för ett av tidernas största blufföretag. Jag kan bekräfta allt det som Anna Maria A skriver. Även min pappa har skrivit ett inlägg här tidigare, genom mig, men eftersom det förkastliga beteendet från företaget inte upphör så skriver även jag ett omdöme. Detta bedrägliga beteende har pågått i snart ett år men intensifierades under våren 2025. Företaget far med osanning, fabricerar uppgifter och använder sig av otillbörliga påtryckningsmedel (såsom hot om inkasso och Kronofogden) för att få betalt för bluffakturor....

Anna Maria A
Skrev om Skyndsam AB

Varning för oseriöst blufföretag som inte drar sig för att lura gamla människor som inte klarar av att föra sin talan. Trots kontakt med företaget varje månad detta år fortsätter man skicka fakturor o nu dessutom inkasso. Man har varje månad skyllt på byte av faktureringsfötetag och bekräftat att tjänsten upphört enligt uppsägning. Trots det fortsätter man skicka fakturor. Ska kontakta svensk handel, press samt polisanmäla.

Sandra P
Skrev om Skyndsam AB

Detta är ett skandalöst blufföretag. De erbjuder tjänster som inte finns och skickar fakturor på tjänster som inte har beställts, där de dessutom hävdar att man är kund hos dem. Har bestridit flertalet fakturor samt gjort polisanmälan. Polismyndigheten har även varnat för detta företag som tidigare hette Alltrygg. Akta er för detta sjukt oseriösa företag och tveka inte att göra en polisanmälan om ni blir behandlade på samma bedrägliga sätt som jag har blivit. /Janne

Anna-lena P
Skrev om Skyndsam AB

Sämsta företaget har blivit av med er nu men fick bestrida fakturan 👎