Snabbt och smidigt bemötande och klara och tydliga svar på frågor
Speedy Bilservice Lund
Speedy Bilservice i Lund välkomnar dig till en bilverkstad av högsta kvalitet! Med över 30 år i branschen erbjuder vi bilservice av toppklass, alltid med tre års garanti på både arbete och reservdelar. Våra bilmekaniker byter allt från bromsar till avgasrör och oftast går det på bara en timme. Vill du får du gärna ta en kaffe...
2906 omdömen om Speedy Bilservice Lund
Sedan starten hos Reco 2013
Bra jobb Trevlig personal Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxccccccc
Trevligt bemötande och snabb service.
Ett förträffligt bemötande som färgar hela upplevelsen.
Utmärkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bästa bemötande, bästa resultat
Bra mottagande! Bra service! Gjorde vad som var avtalat så allt var bra
Jättebra jättebra jättebra jättebra
Bra bemötande som alltid! Snabbt jobb och upptäckte behov av reparation dom annan verkstad missat,
Mycket bra! S nabbt, vänligt, proffsigt.
Professionella, effektiva och personalen var mycket vänlig, rekommenderar!
Som vanligt .. alltid bra service!
Bra och prisvärd service. Går hyfsat fort att få tid.
Nämnde att däckfirman sa att vi behövde nya vinterdäck, så det hade varit enkelt för speedy att bara nicka och sälja på mig det. Fick istället svaret att de räcker en säsong till. Bra service!
Positivt bemötande och lösningsorientera personal! Finfint på alla sätt och vis!
Alltid lika bra service. Dennis och team är toppen.
Snabbt, trevligt och professionellt. Tack! Celina
Trevligt, tryggt bemötande och kompetent service
Alltid trevligt bemötande! Bra service. Alltid " det löser vi" vad man än kommer med för problem.
Trevligt, snabbt och billigt !😊
Jag lämnade in min bil dagen före service. Kl 16.00 på dagen för hämtning hade jag inte fått besked om att bilen var klar. Verkstaden stänger 17.00. Jag ringde var 5 minut- ingen svarade. 16.30 kom jag fram och fick besked att bilen kunde hämtas före 17.00. Jag bor i Staffanstorp. Verkstaden finns i Lund. Det blev en obehaglig bilfärd i mörker och i högt tempo, men jag hann. Speddy borde vara mera kundvänlig och ge besked om hämtning I tid.
Snabbt som vanligt. Mycket nöjd
Snabb och bra service. Alltid hjäpsamma och trevliga.
De enda jag litar på. Professionella, lägger stort fokus på service, duktiga, kunniga, hjälpsamma och tar sig alltid tid.
Dags för service och hjulbyte. Som vanligt ett bra bemötande och ett bra utfört arbete.
Trevligt bemötande och bra service till ett rimligt pris
Smidigt, trevligt och kompentent
Alltid super trevliga och hjälpsamma.
Jag blir alltid trevligt bemött. Dessutom snabb service. Väldigt nöjd!
Personligt bemötande, vänligen och kunnig personal. Min MB 350 CDI, får bästa möjliga åtgärder och korrekt hantering. Likaså min Hyundai IX 35 CDI. Har haft Speedy i Lund sedan 3 decennier och aldrig behövt "göra om" något. Rekommenderas! Mvh/ F D-V
Trevlig personal och snabb service på utlovad tid.
Bäst i Lund på bemötande, tydlighet och utförande. Rekommenderar starkt
Jätte trevliga snabba och duktiga
Trevligt bemötande och bra service och ett bra arbete
Personalen är trevliga, tillmötesgående och vi är nöjda med all hjälp vi har fått. Allt har gått smidigt och bra.
Very warm hearted staff and excellent skills!
Snabbt och smidigt! Bra personal!
Enkelt och effektivt. Bra bemötande!
Snabb och bra service som alltid.
Bra service till bra priser, alltid serviceminded.
Bästa servicen som vanligt!!!!
Bra bemötande, serviceinriktad personal. Hjälpsamma och ger goda råd. Genuin och ärlig känsla. Förväntningarna uppfylls alltid. Vi har använt speedy under många år, och har alltid varit nöjda. Denna gång däckbyte å service. Tack till speedys personal.
Kunnighet, ansvar och välbemötande Av personal
Trygga, kompetenta, hjälpsamma OCH trevliga!😉 Helt enkelt bäst! /Trogen kund
Klara upplysningar, allt klart enligt överenskommelse och inga kostnader som inte ör överenskomna. Således toppen!
Vi tyckte att vi blev mycket bra bemötta. Snabbt gick det att få ”bytt” olja och oljefilter. Vi kommer att besöka er i fortsättningen. Tack för oss och en God Jul .
Mycket bra service! Kan starkt rekommendera.
Bra snabbt service,empatisk personal som bryr sig omkommen.
Bra och trevligt bemötande! Ordnar allt.
Lätt att boka tid, trevligt bemötande och bra jobb