Städbolaget Hultsfred

En del av Städbolaget www.stadbolaget.se
  • BadgeFourYears
4.7
Ring 0495-499 00 Dela

Välkommen till Städbolaget Hultsfred! Vi är städfirman som städar i hela Småland. Vårt mål är att förenkla vardagen för dig som bor i Hultsfred med omnejd. Låt oss ta hand om städningen så kan du ta hand om sånt som du tycker är kul. Våra tjänster: Butiksstädning, byggstädning, storstädning, trappstädning, visningsstädning,...

289 omdömen om Städbolaget Hultsfred

Sedan starten hos Reco 2021

Gullvi-Ann J
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Fönstren blev skinande.jättenöjd jättetrevliga killar.

Jonas J
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Snabbt och effektivt arbete. Dessutom med ett trevligt bemötande

Sara L
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Håller det de lovar. Kommer i utlovad tid. Blir rent och fint.

Annicka K

Alltid toppjobb! 🙏 Trevlig personal 🤗

Birgitta J
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Vi hade inte kunnat plocka bort överallt och inte skottat där de skulle putsa på utsidan men killarna var trevliga och gjorde sitt jobb utan knot.

Daniel L
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Har bara bra erfarenheter av Städbolaget. Trevlig och duktig personal.

Jan-Olof L
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Fönsterputs som var okey. Upplevde att stämningen mellan de tre fönsterputsarna inte var så god vilket enligt mig påverkar arbetet.

Lena G
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Mycket trevliga och kompetenta medarbetare Arbetar snabbt och väl. Anlitar dem flera gånger per år. Rekommenderas. Har haft hjälp med fönsterputsning och storstädning

Ros-Marie R
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Trevlig personal som gjorde ett bra jobb

Lena H
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Trevligt bemötande både vid bokning och vid utförande av tjänster. Noggrant utfört och tar med ev skräp eller överblivet material när de lämnar platsen

Ulla-Britt H
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Vi är mycket nöjda över ett fint arbete av Anton. Trevligt bemötande. Era erbjudanden 2 gånger om året är mycket uppskattat. Nu kan våra adventsljusstakar lysa fint över Stora Torget! MVH Mimerhusboende

Elisabeth G
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Trevlig o vänlig personal. Kommer på bestämd tid. Utför arbetet mycket bra.

Ann-marie B
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Trevlig personal. Fönsterputsningen gjordes snabbt och jag blev supernöjd.

Elisabeth P
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Bra. Har anlitat er flera gånger och varit nöjd👍🏻

Christina B
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Noggranna o pålitliga. Är alltid nöjd!

Pia R
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Jättebra och professionella fönsterputsare. Alltid trevligt bemötande!

Barbro N
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Bra bemötande. Fönsterputs jag är jättenöjd

Osvald J
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Klara fina fönster och glänsande kristallkronor. Två goa gubbar fixade allt till belåtenhet. Tack Städbolaget toppenjobb

Ulla Christina B
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Är mycket nöjd med trevlig personal och snabbt utförande.

Maud E
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Jag är helt nöjd. Duktig och trevlig personal.

Inga-maj N
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Är mycket trevliga har ett bra bemötande är mycket noggranna med vad de gör är mycket nöjd som kund 👍❤️

Sven-Inge B
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Jätte trevlig personal som kom och tvättade våra fönsterrutor. Jag trodde inte det gick och få fönstren så rena igen, Så jag är supernöjd med arbetet. Så jag är supernöjd och kommer fortsätta anlita städbolaget framöver.

Elisabet H
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Så nöjd, så att jag bokade nytt besök på en gång!

Jörn F
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Mycket nöjd med de två gångerna jag har fått städning hittills.

Thomas N
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Städbolaget gör alltid bra jobb. Rekommenderar dom sju dagar i veckan

Ulla S

Bara fönsterputs Inget att anmärka på Nöjd

Jenny B
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Bra fönsterputsning, trevligt bemötande.

Inger K
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Hej. Jag har anlitat Städbolaget i flera år. Det finns inget att klaga på. Alltid vänligt bemötande. Dom har putsat mina fönster. Man måste vara ute i god tid när man beställer så det är väl bevis nog. Hälsn. Inger

Mikael R
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Snabb och bra service! Gör ett fantastiskt jobb!

Morgan C
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Bra bemötande Dom gör ett bra jobb

Åke S
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Mycket trevligt bemötande av samtlig personal! Är i stort sett väldigt nöjd med städningen. Kanske skulle vilja se en lite bättre finish!

Vega A
Skrev om Städbolaget Hultsfred

De gjorde ett professionellt arbete.

Sofia S
Skrev om Städbolaget Hultsfred

🌟 5 av 5 stjärnor! Mikaela är helt fantastisk! Hon håller alltid allt i tipp topp, är noggrann och pålitlig. Dessutom är hon alltid glad, trevlig mot alla medlemmar och sprider verkligen glädje varje gång hon är här. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera henne! ❤️

Börje E

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Terese R
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Bra alltihopa. Trevliga grabbar och perfekt gjort. Värt mycket att få rena fönster med bra bemötande och bra pris.

Helena P
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Bättre städbolaget kan inte finnas. Anställda är väldigt noggranna, mänskliga, glada. De städar snabbt och ordentligt. Priset för städningen är inte så stora. Jag som en gammal pensionär är mycket tacksam över att ni finns.

Charlie O
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Städbolaget hjälpte oss att putsa samtliga fönster på vår lokal. Professionellt och trevligt bemötande från samtliga involverade personer. De genomförde uppdraget snabbt och effektivt med ett riktigt bra resultat. Rekommenderar varmt.

Anita G
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Blev vänligt bemött.Jättenöjd med utfört arbete.Anlitat dom tidigare så jag visste att det skulle bli bra.

Magnus W
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Det skiner och glänser, doftar nytt och fräscht, blommor och växter omskötta, verkligen helnöjd och humöret är glatt och gott efter ett sånt fantastiskt jobb.

Gösta Svensson Dödsbo C/o Pirkko S

Trevligt bemötande och alltid bra resultat. Toppen.

Marie-Louise B
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Trevligt bemötande. Resultatet skinande rent.

Therese J
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Alltid trevligt bemötande och välstädat!

Anne W
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Fönstertvätt insida i butikslokal. Så nöjd!!

Robin K
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Vi tycker att det generellt sätt funkar väldigt bra.

Annelie I
Skrev om Städbolaget Hultsfred

bemötandet är helt ok och motsvarar förväntningar.

Emma H
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Trevliga i bemötande, smidiga att ha att göra med, fullföljer det de åtar sig.

Olof O
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Väldigt nöjd med städningen! Teamet kom i tid, var trevliga och noggranna. Allt från fönster till golv blev skinande rent. Kommunikationen fungerade smidigt hela vägen. Rekommenderas varmt till alla som vill ha ett pålitligt städbolag.

Ann-Britt B
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Trevliga tillmötesgående Fönster puts lite städ

Olof S
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Bra bemötande och noggrann och väl utfört arbete får gärna komma tillbaka på nya uppdrag

Kenneth J
Skrev om Städbolaget Hultsfred

Vi köpte flyttstädning av Städbolaget. Allting var enkelt och smidigt, från beställning till fakturering. Vi är helnöjda.