Snabbt och bra bemötande med bra resultat av fönsterputsning!
Städbolaget Växjö
Hos oss på Städbolaget får du en professionell och personlig städpartner! Vi kan lokalvård och har sysslat med det länge. Oavsett om du behöver hemstädning eller kanske butik- eller kontorsstädning till företaget kan du kontakta oss och berätta om dina önskemål. Vi fixar det mesta när det kommer till rengöring! Vår personal...
90 omdömen om Städbolaget Växjö
Sedan starten hos Reco 2018
Alltid blivit vänligt bemött, men tyvärr har det bytt personal ganska ofta och de som kommer har ibland svårt med språket och då är det svårt att kommunicera. Vi köper städning av kontorslokaler 2 ggr/vecka.
Hej Anna-Lena! Tack för din recension, vi tar verkligen med oss detta framåt. Jag vet att man jobbar hårt för att hitta kontinuiteten. Vi hoppas verkligen att detta löser sig inom det snaraste, vi är lika måna som Ni om att vi hittar lösningar som är tillfredsställande för alla parter. Tack för att Ni ändå varit förstående för situationen.
Har städning 1 g/månad. Upplever ett mycket bra bemötande och proffsigt utfört arbete. En förutsättning är dock att man slipper byte av personal om det inte är absolut nödvändigt. Kommer alltid i överenskommen tid, vilket också är viktigt för den totala upplevelsen.
Mycket bra, snabb och trevlig personal. .
Raka besked, gediget arbete - helt enkelt så bra det kan bli.
Nöjd med utförande av städningen. Dock synd att man inte kan boka en specifik person till jobbet.
Pålitliga Trevligt Noggranna Miljö
Fönsterputs, trevligt bemötande av chef och medarbetare.
Vänligt och snabbt! Välgjord fönsterputs!
Jag är väldigt nöjd med vad Städbolaget har gjort med mina fönster!!! Härligt med nyputsade fönster!!
Tack Pär för din recension:-), hoppas vi ses i vår igen.
Jag blev bra bemött och fönsterputsningen blev utmärkt
Härligt att höra Lilian, Tack:-)
Har använt Städsercice tidigare och det var lika bra städat bägge gångerna. Det är kanske inte det billigaste alternativet, men betalar hellre lite mer och kan känna mig trygg med att det städningen blir ordentligt gjord. Var uppe i lägenheten efter flyttstädningen och det var strålande rent. Kan varmt rekommendera Städsercice.
Hej Liselotte! Tack för din fina recension.
Jag tycker alltid fint bemötande noggranna , trevliga lättsamma glada , har haft dem några år Fönsterputs , samt förrådet
Hej Siv och tack för din rekommendation, vi är glada över att du varit vår kund i så många år:-)
Jätte Trevlig och duktig personal !
Hej Anki och stort tack för din rekommendation:-)
Alltid hjälpsamma så det blir rätt tid Trevligt bemötande Jag fick fönsterputs när jag önskade trots företagets belastning- tack
Veckostäd och flyttstäd. Bra bemötande och bra städning. Inga klagomål.
Hej Jacob! Tack för din kommentar, kul att vi fick möjlighet att hjälpe er😃
Noggrann städning, trevligt bemötande! Tacksamma för att vi fått möjlighet att ha samma person varje gång!
Tack Birgitta! Det var kul att höra. Vi gör vad vi kan för att alla ska få en personlig och återkommande stjärna😃
Trevlig personal som var duktig. Anlitar igen när vi behöver proffsig hjälp med tråkiga städuppgifter.
Beställde fönsterputsning. Trevlig personal och utmärkt resultat!
Det var en snäll städerska och de gjorde ett bra jobb det blev rent i hela lägengeten
Anlitade städbolaget för hemstäd i vårt hus. Alltid nöjd med deras resultat. Tack!
Bra bemötande Fick den tjänst som var avtalad. Duktiga och trevliga. Städ
Alltid korrekt o trevligt bemötande! Att det så ofta som möjligt är samma person som kommer o städar! Vi har köpt städning o fönsterputs i ca fem år o är mycket nöjda med det ! Ett extra tack till dom som varit våra fasta städare,alltid positiva o glada!
Hej Kennet! Vad kul att höra och att Ni är nöjda med våra tjänster. Jag framför detta till de det berör.
Bemötandet har på det hela varit bra, har dock varit problem med att städning uteblivit utan att ersättande städdag kunnat ordnas. Kvalitet på städning var bra i början, sjönk under en period, men efter påtalande blivit bättre igen. Köpt städning/strykning.
Hej Mikael! Tack för dina synpunkter, under pandemin har vi som du ju tydligen fått märka av haft problem att hitta ersättningsdagar vid sjukdomar. Vi jobbar alltid efter att kunna hitta lösningar men här verkar det ha strulat vilket vi ber om ursäkt för. Jag framför dina tankar och så jobbar vi mot att försöka ordna till så det fungerar bättre i framtiden. //Philip
Jag är mkt nöjd med såväl bemötandet som utförandet. Den beräknade tidsåtgången stämde också bra. Rekommenderar gärna bolaget och återkommer tio nästa år!
Hej Karin! Tack för en fin recension, vi ser fram emot att få hjälpa dig igen.
Bra bemötande ! Ibland när ordinarie städpersonal är frånvarande kan det upplevas lite hafsigt men i det stora hela bra. Vi köper in städning av butik, kontor, toaletter.
Hej Christer och tack för din feedback, vi tar till oss och försöker åtgärda så det blir samma kvalitet oavsett vem som kommer i fortsättningen.
Fantastiska! Skiner verkligen när man kommer hem och har nystädat inför helgen. Alltid väldigt bra städat!! De är också lätta att få kontakt med och det är aldrig några bekymmer om man behöver byta dag/tid osv.
Hej Lars! Jättekul att höra, det skall framföras till berörda
Trevligt bemötande Bra städat. Vi är nöjda
Hej Chanica! Kul att höra, vi fortsätter på den inslagna vägen mao:-)
Städbolagets stjärna Angelica i Kalmar. Från första stund när hon kommer på "första mötet" där hon skriver ner alla mina önskningar på hur jag önskar mitt hem ska se ut när jag själv kommer hem efter en intensiv period då man verkligen älskar hemstäd. Det överträffades kan jag säga. Angelica och hela hennes team är noga utvalda för mina städ då jag också kan vara krävande och även de överträffar alltid våra förväntningar. Vårt hemstäd ledde även till städning på jobbet/fastigheterna min man äger och där är det exakt samma...
Ojdå Helene! :-) Stort tack för den här recensionen. Angelica och hennes gäng kommer bli grymt glada, jag vet ju att de tycker det är roligt att ta hand om Er och vill verkligen att era fantastiska lokaler skall ge det intryck ni vill ha.
Bra bemötande. Proffsigt. Upplevde att företaget lever upp till förväntningarna.
Hej Magdalena! Tack för din recension, då har vi ett mål till nästa gång att försöka överträffa förväntningarna:-)
Allt var positivt. 👍😊 Bra bemötande när jag beställde putsning av våra fönster och en trevlig man Jesper som utförde arbetet.
Hej Gunilla! Det blir Jesper glad över att få höra, det skall framföras
Blir alltid bra bemött,trevlig personal. Jag brukar ta fönsterputs 2 ggr om året så får Städbolaget göra grovjobbet.
Tack Hanna, det uppskattas
Levererar lysande resultat varje gång, alltid lika trevliga.
Hej Anders! Jättekul att vi inger förtroende och att vi får möjlighet att hjälpa er återkommande.
Undvik detta bolag! De lägger på extra timmar och vägrar sedan att svara på mail. Skickar till kronofogden istället för att svara kunden på reklamation. Oseriöst och väldigt obehagligt!
Hej Maggie (såg först Anna S)! Det här var ju tråkigt att läsa, men vi har mig veterligen aldrig skickat något till vare sig inkasso eller kronofogden de senaste 20 åren. Vi är tvärtom kända för en bra reklamationshantering, alla kan göra fel även bi, men vi försöker alltid korrigera det som blivit fel. Jag har aldrig sett något mail från dig dock. Du når mig direkt på telefon 0702-72 72 72 om du vill. Jag hoppas för vår skull att det kanske blivit fel bolag som recenserats, men det löser vi över ett samtal. Vi finns...
Fönsterputs och lite annat. Ganska väl utfört arbete med den ingrodda smutsen, men de bytte vatten/trasa lite för sällan så jag behövde torka bort en del smuts efter. (En fläck som jag sagt till om extra var inte borta, hann dock inte säga till om det efteråt eftersom jag skulle resa iväg ett tag, och sedan kom Corona - det är mycket möjligt att de hade fixat det senare utan extra kostnad )
Min ordinarie städhjälp Lina städade ordentligt i tre timmar, fakturan har ännu inte kommit. Chefen på bolaget medföljde och tvättade fönstren. Enkelt vändbara fönster, snabbt arbete. Faktura kom snabbt. 1000 kr varav 500 föll på mig mht RUtavdrag. Jag tyckte fönstertvätten var dyr och jag har oftast utan större ansträngning ägnat mig åt densamma. Mycket trevliga företagsrepresentanter. Gott bemötande och väl utfört arbete. Förmodligen kostar fönstertvätt mycket i förh till vanlig städning och jag blev bara något överraskad av priset, dock har jag inte klagat i vidare mån än det n u sagda.
Utmärkt! Trevlig personal! Anlitar er gärna igen.
Jättenöjda med denna tjänst! Noggrann, proffsigt och vänligt bemötande. Rekommenderas
Mycket nöjd med allt gällande min flyttstädning som ni utförde!
Superbra flyttstädning och prisvärt, tack!
Fick hjälp snabbt Godkänd städning
Vi beställde flyttstäd till vår hyresrätt. Städbolaget hade ett trevligt bemötande, proffsigt utförande och vi är mycket nöjda. Skulle varmt rekommendera Städbolaget till vänner och bekanta.
Hej Richard! Tack för din rekommendation och hoppas Ni kommit in fint i det nya:-)
Dålig kontakt, uppföljning och saker som inte blir utförda. Ska inte behöva ta kontakt och hålla koll på att arbetet vi betalar för genomförs.
Hej Elin! Det var tråkigt att vi inte levt upp till Era förväntningar. Vad jag kan se så har vi utfört solskydds /markistvätt i november. I vår mailkonversation kan vi inte hitta någonting om vad vi missat att genomföra, jag ber ansvarig att kontakta dig så vi kan lösa det vi missat även om det är ett tag sedan. Tack för feedbacken, den är viktig för oss.
Har tagit hjälp med både städning och fönsterputs. Professionella, tillmötesgående, effektiva och alltid med bra slutresultat. Kan starkt rekommendera Städbolaget till såväl privatperson som företag.
Hej Camilla! Tack snälla för din feedback, det uppskattas och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete:-)
Fönsterputs och flyttstädning Trots att det körde i hop sig med flytttjänst och städning arbetade personalen flexibelt och smidigt Fönsterputs i nya lägenheten snabbt och lätt
Hej Ingrid! Vår ambition är alltid att vara lösningsorienterade, i samband med en flytt kan så mycket oförutsett hända och det är vi väl medvetna om. Kul att vi kunde hjälpa till och att hoppas allt gått bra med det nya. Tack för din feedback
Jag är nöjd med både bemötande och service. Om jag inte är nöjd, så kan jag lyfta det och det blir en förändring..
Vi är nöjda med ert resultat av vår fönster. så vi har anlitat er till nästa år igen. Hälsningar Martina /waterboys AB
Fönsterputs - snabbt och utmärkt utfört som vanligt!
Jag köper städtjänst regelbundet och fönsterputs ibland. Personalen är väldigt hjälpsamma och är lätta att få kontakt med. De försöker alltid göra sitt bästa för att tillgodose önskemål, t.ex om man tillfälligt behöver ändra städdag. Städningen är alltid noggrann och det vi har kommit överens om är gjort. Ber jag om något extra är det aldrig några problem. Väldigt trevlig personal. Jag kan verkligen rekommendera Städbolaget 😊
Flyttstädning På ett trevligt sätt Fantastiskt bra arbete, 4 toppenkillar kanonduktiga, och jättetrevliga Högsta betyg!!💕