Städhem Eskilstuna

Städhem Eskilstuna

En del av Städhem stadhem.se
  • Badge2025
4.6

Städhem i Eskilstuna är ett professionellt och personligt städföretag som i över 10 års tid har levererat trygga städtjänster. Hos oss arbetar engagerad och kunnig personal med en hållbar arbetsmiljö, självklart med kollektivavtal. Vi erbjuder regelbunden hemstädning till ett fast pris utan bindningstid. När du bokar hemstädning...

15 omdömen om Städhem Eskilstuna

Kenneth L
Skrev om Städhem Eskilstuna

Anlitade Städhem för flyttstädning och blev trevligt bemött. De kom på bestämd tid och var snabba och effektiva. Kan varmt rekommenderas.

Svar från Städhem Eskilstuna

Tack för ditt fina omdöme och för förtroendet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. //Johanna på Städhem

Rune R

Trevlig , nogrann personal ! Nöjd med städningen

Svar från Städhem Eskilstuna

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd och uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse. //Johanna på Städhem

Alf E
Skrev om Städhem Eskilstuna

Bra dialog med arbetsledning och ett bra utfört arbete.

Wivi Forsberg T
Skrev om Städhem Eskilstuna

Bra vardags städning Fönsterputsningen kunde varit bättre

Svar från Städhem Eskilstuna

Tack så mycket för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva. //Johanna på Städhem

Gun J
Skrev om Städhem Eskilstuna

Den är mycket bra. Vi tycker att dom sköter sitt uppdrag mycket bra

William K
Skrev om Städhem Eskilstuna

Mycket nöjd med hemstädning och kommunikation med ansvariga på kontoret. Dom personer som städar gör ett fantastiskt jobb. Rekommenderar Städhem.

Svar från Städhem Eskilstuna

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Din feedback är viktig för oss. //Johanna på Städhem

Birgitta L
Skrev om Städhem Eskilstuna

Jag blev fint bemött, förstående och personligt. Jag förklarade hur viktigt det var för oss att få samma städhjälp varje gång. ( min man har hemtjänst från kommunen och det är väl 30 olika personer och det kan vara 5 olika varje dag.En del har tom svårt att kommunicera på svenska. Att kunna få ett personligt bemötande och att direkt kunna nå, i vårt fall Kicki för att då kunna beskriva vad jag ville ha hjälp med. Viktigt att då ingen svarar " det här är inte mitt bord" utan "självklart det hjälper vi till med". Sedan fantastiskt att det är fint rengjort och på det sätt vi kommit överens om.

Inger B
Skrev om Städhem Eskilstuna

Är påitliga. Har inget att anmärka på. Lätt att få kontakt

Anette K
Skrev om Städhem Eskilstuna

Väldigt trevligt bemötande, bra service

Lotta E
Skrev om Städhem Eskilstuna

Jag är för det mesta nöjd med städningen. Men det märks vem som som varit och städat för vissa saker har missats eller slarvats med.

Irene Ö
Skrev om Städhem Eskilstuna

Vi har Bozena som städar hos oss. Hon är helt fantastisk, finns ingenting att klaga på då det gäller städning. Vi vill inte ha någon annan, de andra går inte att jämföra med Bozena då det gäller städning. Det är lätt att ringa till Städhem alltid någon som svarar och de är väldigt lyhörda för de problem man har, så det fungerar bra.

Magnus T
Skrev om Städhem Eskilstuna

Väl utfört arbete, trevlig personal.

Johanna Anneli K
Skrev om Städhem Eskilstuna

Mycket nöjd med storstädningen.

Lena J
Skrev om Städhem Eskilstuna

Vi har varit kunder i över 5 år där Städhem hjälper till med hemstädning. Det vi tycker är bra att det nästan alltid är samma personer som kommer och om vi har några funderingar får vi alltid snabb hjälp från deras kundtjänst. Kan rekommendera Städhem om du söker ett seriöst och pålitligt företag.

STÄDHEM
Skrev om Städhem Eskilstuna

Vi har varit hemstädningskund i flera år och är väldigt nöjda. Vi beställer även storstädning och fönsterputs som alltid utförs på bästa sätt. Kan varmt rekommendera Städhem.