Lägenheten var renare än jag flyttade in och kommer förmodligen rekommendera er för vänner och familj
Städsällskapet
Vikten av bra städning har nog aldrig varit viktigare än nu, vi erbjuder en heltäckande lösning för att minska virus och bakterier på er arbetsplats. Genom sanering och desinficering med rätt produkter och vår biologiska miljöstädning skapar vi en friskare arbetsmiljö - Kontakta oss så kommer vi snabbt och sanerar exempelvis...
135 omdömen om Städsällskapet
Sedan starten hos Reco 2018
Tack John för att vi fick hjälpa dig med städningen. Varmt välkommen till oss igen God jul och Gott nytt år
Supertrevlig personal och proffsigt utfört arbete.
Tack Catherina, Vi är glada att du är nöjd med vår städservice. Varmt välkommen åter God Jul och Gott nytt år
Månadsstädning av lägenheten. Mycket nogrannt utförd i detaljer och skinande rent och fräscht resultat.
Tack Roland för fina ord och omdöme, Vi tackar för förtroendet att få hjälpa dig med hemstädning. Ha en fin vecka Hälsningar/ Jennifer Neza Amra
Proffsigt o noggrant utförande, trevlig personal.
Tack Roland önskar er en fin jul vänliga hälsningar/ Jennifer och medarbetare
Mycket bra bemötande och över förväntan på alla plan.
Tack för fina ord Ulrika. Vi tackar för förtroendet att fått hjälpa dig med vår städservice. Trevlig helg Vänliga hälsningar Jennifer och Medarbetare
Fönsterputs. Väldigt nöjd, noggrann, snabb. Trevlig, lättsam att småprata med. Tack!;
Snabb och bra kommunikation. Jättenöjd med Magid som putsade fönstren.
Tack Emil för att vi fick etbjuda våra tjänster Vänliga hälsningar Jennifer Magid och samtliga Medarbetare
Väl fönsterputsat, punktlig och fläckfri leverans.
Hej Mårten, Tack för fina ord och vi är glada att du är nöjd med vår städservice. Önskar dig en fin höst och ser fram emot att hjälpa dig på vårkanten igen. Allt gott / Jennifer Magid och Medarbetare
Jag fick ett väldigt trevligt bemötande i telefon vid beställning. Jag blev också väldigt nöjd med fönsterputsningen. Majid var väldigt noga och resultatet blev jättebra.
Hej Yvonne, Tusen tack för fina ord. Vi är så glada att du är nöjd med vår städservice, och vårt bemötande. Varmt välkommen tillbaka i vår igen hälsningar/ Jennifer Amra och medarbetare
Otroligt proffsigt och snabbt. personalen trevliga o ställde upp på att ändra och göra mer. 💖🥰👍👍👍👍. Hälsningar Lywan
Tack Lyw för att vi fick erbjuda Våra tjänster Vänliga hälsningar Jennifer Medarbetare
Superbra! Vi är jättenöjda med flyttstädningen dom gjorde och även dom som flyttade in efter oss tyckte det va jätte bra städat.
Snabbt och effektivt jobbat. Allt ok.
Vänliga, tillmötesgående och snabb återkoppling när vi har sökt dem via telefon eller mejl. Pålitliga, utför arbetet på bestämd dag och tid. Gott städresultat! Rättar snabbt till de få gånger vi påpekar att de missat att städa något litet område. Stabil personalgrupp. Vi har haft samma lokalvårdare sedan starten. Duktiga vikarier som ersätter vid sjukdom och semester (städledaren informerar alltid vid dessa tillfällen, så att vi vet vilka som rör sig i byggnaden) Det enda som drar ner betyget är att de fortfarande använder garnmoppar på vissa områden, istället för de mer effektiva micro-mopparna.
Tusen tack för fina ord charlotte. Viktigt att ni är nöjda med vår städservice. Vänliga hälsningar Jennifer
Grymt effektiva, kom när dom skulle och städade fantastiskt bra 👍
Tack Marcus för fina ord. Viktigt att du är nöjd med vår städservice. Önskar dig en fin vecka Hälsningar Jennifer och Medarbetare
Vi är otroligt nöjda med vår flyttstädning via Städsällskapet. Professionella och noggranna i varje led av processen, vi rekommenderar dem starkt!
Tack Karin för förtroendet att fått hjälpa er med våra tjänster. Lycka till med ert nya boende. Önskar dig och familjen en fin sommar. Allt gott Jennifer med Medarbetare
Trevligt bemötande och proffsigt resultat av fönsterputsningen.
Trevliga personer bakom och duktiga anställda.
Tack Lars för fina ord. Trevlig helg till er Vänliga hälsningar Jennifer Och Medarbetare
Trevlig personal och ett utmärkt genomfört uppdrag! /Jenny
Snabb men ändå mycket noggrann städning. Kommer alltid på lovad tid.
Tack Carl-Gunnar för fina ord. Ha en trevlig helg Vänliga hälsningar Jennifer Neza och Medarbetare
Alltså Såååååå nöjd med detta företag. Det verkar inte finnas några problem utan allt går att ordna till. ”Det fixar vi” känns inte ”bara som ett ledord för dem”. Kan varmt rekommendera Städsällskapet till alla som funderar på/behöver hjälp med olika typer av städtjänster. Sluta fundera och kontakta Städsällskapet!!!
Hej Lena , Tusen tack för fina ord och omdöme. Hälsa alla så gott Vänliga hälsningar Jennifer och Medarbetare
Mycket professionellt bemötande och hantering från början till slut av Storstädning med fönsterputsning. Med ett jättefint resultat! Alla involverade var mycket vänliga och säkerställde att vi var nöjda - bokningen, städledare, lokalvårdarna och till sist kvalitetssäkring. Vill jag gärna rekommendera!
Tack Anne för fina ord Önskar dig en jätte fin valborg. Vänliga hälsningar Jennifer och medarbetare 😀
nöjd med fönsterputsningen, trevliga killar
Hej Tommy, Jätte fint att du är nöjd med vår tjänst. Önskar dig en fin valborgsmässoafton. Vänliga hälsningar Jennifer med Medarbetare
Jättebra, andra året som fönsterputsare, snyggt, snabbt, tryggt och säkert gjort!! Får göra det till hösten också!
Tack Louise för fint omdöme, Vi hörs till hösten. Ha en fin valborg Vänliga hälsningar Jennifer Med Medarbetare 😀
Varannan vecka gör Städsällskapet hemstädning hos oss. Vi är otroligt nöjda. De är mycket noggranna och flexibla och försöker alltid bemöta våra önskemål.
Effektivt och smidigt med bra resultat samt trevligt bemötande.
Jag är nöjd med bemötande, snabb återkoppling. Bra resultat på stöd.
Tack Leena, Hoppas att allt är bra me dig. Vi blir så glada här på städsällskapet att höra att du är nöjd och belåten. Önskar dig en fortsatt fin kväll Vänliga hälsningar/ Jennifer / Städsällskapet med medarbetare
Professionella, duktiga och flexibla Prisvärda
Tusen tack för fint omdöme Cissi , Ha en fin helg hälsningar/ Städsällskapet
Städsällskapet är otroliga! Super service minded och flexibla med duktiga städare & arbetsledare som möjliggör ett gott samarbete! Rekommenderar starkt!
har ingen lust att delta i detta.
Vi anlitade städsällskapet för flyttstädning av en 1:a på 39kvm. Mycket bra process från första kontakt till slutbesiktning. Kommunikationen med personal på städdagen var högklassig. Rekommenderas.
Supernöjd med Städsällskapet. Dem har städat hos oss sen fyra år tillbaka, ingenting att klaga på. Vi är väldigt nöjda!
Tack Viktor för fina ord. Allt gott hälsningar Jennifer
Mycket fint utfört jobb, enkla att kommunicera med, svarar snabbt! Klockren service.
Hej Petter, God fortsättning. Vi blir så glada att höra att du är nöjd med vår städservice. Önskar dig en fin vecka. Jennifer/Amra och Medarbetare
Vi har blivit mycket bra bemötta. Det är rent och fint.
God Fortsättning Åsa. Vi är glada att ni är nöjda med vår städservice. Önskar er en fin vecka. vänliga hälsningar/ Jennifer Amra och Medarbetare
Pålitliga och duktiga, alltid nöjd, även bra kundkontakt
Tack Anders för fina ord. Önskar dig en fin Jul
Städsällskapet utför kontorsstädning hos oss sedan 7 år tillbaka. De är lyhörda för våra behov, vi blir proffsigt bemötta och vi är mycket nöjda med den städning som utförs!
Hej katarina, Vi tackar er för ett fint års samarbete och ser fram emot 2025. Vi önskar er alla en riktigt God Jul och Gott nytt år.
Supernöjd! Aldrig några konstigheter och alltid väl genomförd städning.
Mycket seriösa och noggranna. Alltid i tid. Rekommenderas starkt.
Tack Thomas för rekommendation, vi är så glada att du uppskattar vår städservice. Genom våra kunder utvecklas vi som företag och kan fortsätta framåt🌹 Ha en fin helg och hälsa alla så gott /Vänliga hälsningar Jennifer och medarbetare
De är BÄST på både bemötande/kundtjänst.Städningen var fantastiskt BRA,de får högsta betyg!
Hej Pia. Tack för fina ord. Vår prioritet är nöjda kunder. Mvh Amra, Jennifer och personalen.
Mycket bra städning och trevligt bemötande.
Detta var vår första möte med städsällskapet. De var mycket vänliga och flexibla från första stund. Allt skedde punktligt och med bästa resultat. Varmt tack!
Vi är glada att du är nöjd med städningen. Det är viktigt att våra kunder är nöjda och belåtna. Du är givetvis varmt välkommen till oss framöver Önskar dig en fin vecka Hälsningar/ Jennifer Städsällskapet
Bra kommunikation. Gjorde ett jätte bra och ordentligt flyttstädningsjobb!
Vi är glada att du är nöjd med städningen, vi tackar för förtroendet. Önskar dig en fin vecka Hälsningar/ Jennifer Städsällskapet
Arbetet blev utfört på ett utmärkt sätt.
Tack Jan för förtroendet att få hjälpa er med Städningen. Önskar dig en fin helg
Mycket trevligt bemötande och bra städning!
Tack Sandra för fint omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vår städservice. Varmt välkommen att återkomma till oss när du har flera städbehov framöver. Önskar dig en fin dag. Hälsningar/ Amra och medarbetare
Väldigt rent och fräscht! Supernöjd :)
Hade mycket större förväntningar. För det första kom städpersonalen försent runt 45 min, de hittade inte till adressen. Det var svårt att kommunicera med personalen. När oersonalen väl kom hade de tagit fel på kundens namn ich vad som skulle göras, vi fick ringa till städchefen och reda ut det hela. Det hade blivit ett missförstånd. Det slutade inte så bra för jag blev sv med en ryggsäck full med mina bästa kläder. Har ringt och pratat med dem som städade, som säger sig ha sett ryggsäcken och ställt tillbaka den i garderoben...
Tack för feedback Marie.Tråkigt att du blivit missnöjd . Kommer givetvis be amra återkomma.Ha en jätte fin kväll Hälsningar Jennifer
Vår upplevelse med städsällskapet är mycket bra, trevlig personal och bra utfört arbete Vi hoppas på fortsatt kontakt Hälsningar Guido Carinci
Trevligt bemötande vid första telefonkontakt med Amra. Hade blivit rekommenderad så vissa förväntningar fanns. Jag köpte flyttstädning som utfördes på bästa sätt. Fönsterputs inkluderat.
Efter strul med tiden fick jag hjälp med fönsterputs Mycket bra och fint Jag är helnöjd
Professionella, flexibla och prisvärda.
Tack Andreas för rekomendation med fina ord . Ha en fin helg Hälsningar Jennifer
Bra städfirma med trevlig ägare och personal.
Tack snälla för fin rekomendation och fint samarbete Ha en fin helg Hälsningar Jennifer azziza