Har nu anlitat Starcycle 3 gånger för att bära/hämta möbler, byggmaterial, kläder, böcker, prylar, skräp - och är jättenöjd. Superservice! Rekommenderar verkligen.
1 419 omdömen om Starcycle - Privat
Snabbt och enkelt! Trevligt bemötande
Väldigt trevligt, bra och professionellt bemötande från start. Väl genomfört arbete och i tid. Finns inget att anmärka på, kan varmt rekommendera Starcycle.
Jättebra bemötande, service och kvalitet!
Kom på tid, vänliga. Fakturan stämde med offerten. Tog längre tid att lasta pga liten bil.
Köpte tömning av dödsbo samt flyttstädning. Mycket nöjd då båda beställningarna utfördes effektivt på utsatt tid. Att möbler och lösöre också fick chans att få ett nytt hem genom secondhandförsäljning avgjorde också. Proffsigt och trevligt bemötande enomgående från förfrågan till offert och genomförande.
Trevliga och effektiva killar kom och hjälpte mig att forsla bort diverse.
Mycket trevligt bemötande och lätt att boka. Arbetet utfördes effektivt och på tid.
Jag har anlitat Sortera Recycling för tömning av min lägenhet. Arbetet har utförts till full belåtenhet. Ringde företaget och frågade om RUT avdrag gällde för arbetet. Fick ny faktura från Sortera och en faktura från Starcycle med RUT avdrag. Ringde och talade med Zanna Lindberg då jag hade en fråga om beloppet. Zanna förklarade hur det låg till. Betalade fakturan så att allt är klart. Har bara gott att säga om mina kontakter med företagen. Mvh Lars-Erik Rönnkvist
Kom i bra tid och gick väldigt bra att få bort möblerna
Tack så mycket Carin för ditt fina omdöme! Härligt att höra att vi kom i bra tid och att bortforslingen av möblerna gick smidigt. /Team Starcycle