Starcycle - Privat

1 344 omdömen om Starcycle - Privat

Sedan starten hos Reco 2014
Karin L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabb service och de kom och hämtade på utsatt tid!

Svar från Starcycle - Privat

Hej Karin, Tack snälla för ditt omdöme! Vi blir jätteglada att höra att du uppskattade vår snabba service och punktliga hämtning. 🌟 /Team Starcycle

Jimmy B
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Allt fungerade perfekt. Bra bemötande på telefon vid beställning. De kom på utsatt tid för att hämta och de var trevliga. Totalt sett är jag mycket nöjd.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Jimmy, Tack snälla för ditt omdöme! Vi blir jätteglada att höra att allt fungerade perfekt, från beställning till hämtning, och att du är så nöjd med både bemötandet och utförandet. 🌟 /Team Starcycle

Elisabet L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabb och bra hjälp . Trevligt bemötande både i telefonen och besöket !

Svar från Starcycle - Privat

Hej Elisabet, Tack snälla för ditt omdöme! Vi blir jätteglada att höra att du är nöjd med både hjälpen och bemötandet, både i telefon och på plats. 🌟 /Team Starcycle

Sune S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Passade tid och gjorde jobbet, möbelflytt, utan problem.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Sune, Tack snälla för ditt omdöme! Vi blir jätteglada att höra att allt gick enligt plan och att möbelflytten sköttes utan problem. 🌟 /Team Starcycle

Margareta L
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Väl bemött och snabbt bestämt leverans. Fick vänta några timmar innan de kom, men sen gick det snabbt och smidigt. Mycket nöjd!

Svar från Starcycle - Privat

Hej Margareta, Tack snälla för ditt omdöme! Vi blir jätteglada att höra att du är nöjd och att allt gick snabbt och smidigt när vi väl kom på plats. 🌟 /Team Starcycle

Per E
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Allt fungerade från min förfrågan till att tjänsten genomfördes bara några dagar senare.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Per, Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att allt flöt på smidigt från förfrågan till utfört uppdrag. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! 🌟 /Team Starcycle

Tomas E
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabba, trevliga och professionella. Det tog hand om allt från start till mål. Mycket nöjd. // Tomas

Svar från Starcycle - Privat

Hej Tomas, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med hela processen och att du uppskattade vårt bemötande och arbete. /Team Starcycle

Tommy S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Snabb återkoppling. Hämtning dagen efter beställningen.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Tommy, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde återkoppla snabbt och hjälpa dig redan dagen efter beställningen. /Team Starcycle

Mattias P
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Fick en säng och madrass hämtad dagen efter beställning innan besiktning av lägenheten.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Mattias, Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att vi kunde hjälpa dig snabbt inför besiktningen. /Team Starcycle

Jenny S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Trevliga och kunde komma med kort varsel för att ta saker till lokala ÅVC och flytta möbler till förvaring. Var sena men ringde tidigt och meddelade det och frågade om det var okej.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Jenny, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande, flexibiliteten och kommunikationen när vi blev lite sena. /Team Starcycle