Starcycle - Privat

1 387 omdömen om Starcycle - Privat

Sedan starten hos Reco 2014
Malin B
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Har anlitat Starcykle för nedpackning, flytt, magasinering och återforsling av vissa möbler i samband med en renovering. Vi fick otroligt proffsig hjälp från bokning till genomförande. Alla jag haft kontakt med på företaget är snabba, korrekta, duktiga och trevliga. Jag rekommenderar företaget varmt!

Birgitta S
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Mycket trevlig och hjälpsam personal

Rikard I
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Städningen blev utförd på ett föredömligt sätt. Det blev kliniskt rent och är lätt att lämna över till nya ägarna.

Svar från Starcycle - Privat

Tack Rikard! Kliniskt rent och redo för nästa kapitel – precis så ska det kännas vid en överlämning. Kul att höra att städningen gjorde det enkelt att lämna vidare till de nya ägarna. Tack för förtroendet! /Team Starcycle

Anita N
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Jag beställde tömning och städning av lägenhet med ganska kort varsel. Jag blev mycket vänligt bemött och allt organiserades smidigt efter mina önskemål. Killarna som kom och tömde var ett väl inarbetat team som effektivt och snabbt men med respekt tömde lägenheten. Tillika var de vänliga och hjälpsamma. Städningen var perfekt. Jag är mer än nöjd.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Anita, Tack för att du tog dig tid att skriva så utförligt. Att det var kort varsel och ändå kändes smidigt hela vägen betyder mycket för oss. Det du beskriver – ett samspelt team som arbetar effektivt men med respekt, ett vänligt bemötande och en städning som motsvarar förväntningarna – är precis så vi vill att våra uppdrag ska upplevas. Stort tack för förtroendet. Det gläder oss verkligen att du är mer än nöjd. /Team Starcycle

Malin K
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Vi är super nöjda med Starcycke och hur de hjälpte oss med pappas flytt. Allt från värdering av möbler/inredning till städningen och tömning av lägenheten. Så proffesionellt bemötande och hänsynstagande till speciella behov vid flytten. Så vill du ha en proffsig flyttfirma så rekommenderar jag denna 10/10.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Malin, Tack för att du delar detta – det värmer verkligen att läsa. Att få hjälpa till i samband med en flytt som betyder extra mycket, och där det finns särskilda behov att ta hänsyn till, är ett förtroende vi tar på stort allvar. Därför är det extra fint att höra att du upplevde både bemötandet och helheten som trygg och professionell, från värdering till tömning och städning. Tack för rekommendationen och för att ni valde oss i en viktig stund. /Team Starcycle

Lucas G
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Väldigt bra! Killarna var proffsiga, trevliga och hade ett mycket bra bemötande. Byggavfallet var borta på nolltid och arbetet utfördes väldigt effektivt. Rekommenderas starkt!

Svar från Starcycle - Privat

Hej Lucas, Kul att höra – tack för din rekommendation! Att arbetet gick snabbt och effektivt, samtidigt som bemötandet kändes proffsigt och trevligt, är precis den kombination vi strävar efter. Tack för förtroendet. /Team Starcycle

Alexander A
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

StarCycle har flyttat mitt bohag, kört saker till återvinningscentralen samt flyttstädat. Allt har gott mycket bra och smidigt från killarna som flyttade och körde till tippen till tjejen som städade. Allt som var överenskommet utfördes till punkt och pricka. Och alla var på plats i tid vilket uppskattas väldigt mycket! I villervallan hade jag förbisett att en stor IKEA garderob skulle till tippen men det ordnades av på plats av killarna och las till på fakturan. Så fantastiskt bra! Killarna var mycket trevliga och tillmötesgående!...

Svar från Starcycle - Privat

Hej Alexander, Stort tack för att du tog dig tid att dela en så utförlig beskrivning av din upplevelse. Det är väldigt värdefullt för oss att höra att hela kedjan – flytt, bortforsling och flyttstäd – fungerade smidigt och enligt överenskommelse, och att både tider och innehåll i offerten höll hela vägen. Situationen med garderoben är ett bra exempel på hur vi vill arbeta i praktiken: lösa saker direkt på plats, vara tydliga och se till att det inte blir några frågetecken i efterhand. Kul att du uppskattade det. Tack för...

Mikael K
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Noggranna, pålitliga och kunniga.

Svar från Starcycle - Privat

Hej Mikael, Tack för att du sammanfattar din upplevelse så tydligt. Att du upplevde oss som noggranna, pålitliga och kunniga är precis de ledord vi arbetar efter. Det uppskattar vi verkligen. /Team Starcycle

Dödsbo 1
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Jag är mycket nöjd med Starcykle. Bra och vänligt kundbemötande via telefon. Tydliga prisuppgifter. Snabb service. Fantastiskt duktiga killar som utförde arbetet på ett personligt och trevligt sätt. Det betydde mycket för oss., och det blir högsta betyg till dem. Jag rekommenderar varmt Starcykle.

Svar från Starcycle - Privat

Hej, Stort tack för ditt fina och genomtänkta omdöme. Det betyder mycket för oss att du upplevde hela kontakten – från telefonsamtal och tydlig prissättning till själva genomförandet – som trygg och smidig. Att arbetet dessutom kändes personligt och gjorde skillnad för er är något vi verkligen tar med oss. Tack för rekommendationen och för förtroendet. /Team Starcycle

Monika N
Skrev om Starcycle - Privat en del av Starcycle

Upplever dem som mycket seriösa. Från offert och bokning till genomförd flytt. Höll tider för ankomst och planerad flytt. Hjälpsamma och vänliga killar som utförde flytten. Mycket nöjd!

Svar från Starcycle - Privat

Hej Monika, Vad roligt att läsa – tack för att du delar din upplevelse. Att hela processen, från offert till genomförd flytt, kändes seriös och fungerade enligt plan är precis det vi strävar efter. Extra kul att du upplevde teamet på plats som både hjälpsamt och vänligt. Tack för förtroendet och för att du valde oss. /Team Starcycle