Hon är bara bäst. Trevlig ,glad och mycket duktig frisör. Han klippt mig hos henne ca 15 år
222 omdömen om Elin L
Fria tyglar sätter mig i stolen och går därifrån som en ny människa 😊👍👍❤️
Väldigt noggrann duktig snäll väldigt professionell tycker jättebra om henne. Med vänlig hälsning Sandra
Elin är fantastisk. Lika nöjd varje gång.
Fint bemötande besöker var 12 vecka så förväntningarna har Elin levt upp till. Klippning av barnbarn.
Trevligt bemötande och kunnig på sitt jobb
Tack snälla Louise för att du tog dig tid att svara på omdömet, jag blir jätteglad!😃 Ha en fin dag så ses vi när det är dags att klippa igen! Med vänlig hälsning Elin
Elin är alltid trevlig och glad när man kommer. Nu har jag klippt mej så länge hos Elin, så att vi har alltid mycket att prata om. Vi är lika öppna och tycker nog det är kul att prata om allt möjligt. En klippning var 7:de vecka ca. ser man fram emot!
Tusen tack snälla Birgitta vad jag blir glad av att läsa vad du skrivit! Jag tycker alltid det är super trevligt när du kommer hit & ja vi har alltid mycket att prata om & det blir alltid massa skratt, super roligt!😃 Ha nu en fin dag så ses vi snart igen! /Elin
Superservice och supertrevligt, som vanligt!
Men tack snälla Johanna vad glad jag blir!!😃 Ha en bra dag nu så ses vi framöver igen!
Style it är överlägset den bästa frisören jag varit på! Elin och Elisabeth är fantastiska. Resultat, upplevelse, det varma goa bemötandet - allt 10/10 varje gång. Passar på när tillfälle ges att gå hit när jag är i Sollefteå! Alltid lika trevligt och alltid lika nöjd 🫶
Men tusen tusen tack snälla Selicia vad jag blir glad när jag läser vad fint du skrivit!🫶 Det är ett super-betyg att du alltid återkommer hit trots att du inte bor här längre! Vi blir jätteglada både jag & Elisabeth. Ha det nu så fint så ses vi när det är dags framöver igen. Med vänlig hälsning Elin
Alltid lika tillmötesgående, inkännande och positiv!
Tusen tusen tack snälla Emma vad glad jag blir!😃 Ha en fin dag så ses vi framöver igen! Med vänlig hälsning Elin